Często w innych tematach zostaje poruszany temat urody bohaterów Mody A więc może tutaj będziemy przedstawiać swoje opinie.Jak dla mnie najpiękniejszą z pań jest Taylor ,później Kim choć ostatnio myśle,ze przesadziła z solarium Z części męskiej najbardziej podobał mi się Rick nr 1 A i jeszcze Grand był taki ciepły,szkoda że już nie występuje
Ostatnio zmieniony 2014-12-06, 22:45 przez Misia, łącznie zmieniany 2 razy.
Mamy tematy: o stylu, o romantycznej kolacji, galerie... Niby ten temat to nie to samo. Styl to styl, w galeriach powinniśmy komentować dane foty. No ale do tematu o kolacji ten jest bardzo podobny. Przecież w temacie o kolacji pisano nie tylko o kolacjach romantycznych. Tytuł tamtego tematu mógłby być zmieniony na podobny do tego. Ogólnie na forum jest za dużo tematów. Jeśli istnieje taka możliwość techniczna, Oleg powinien niektóre złączyć. Nie czepiam się. Sam założyłem temat o "Świecie według Kiepskich", a ma zaledwie dwie strony.
1. Taylor
2. Amber
3. Sheila, ale jej nie ma to niech będzie Morgan
Bardzo mi się podobała też Macy i Becky...
A Brooke nawet fajnie ostatnio wygląda
Z panów oczywiście Thorne
Rick grany przez Jacoba Younga bardzo mi się podobał, ten jest taki sobie
Noi także CJ brzydki nie jest
Z kobiet najbardziej podoba mi się Brooke, ale nie ukrywam, że najbardziej w długich włosach do ramion - wtedy wygląda bardzo kobieco i młodo. Śliczna jest również aktorka grająca Kimberly - naprawdę ma piękną karnację i figurę, na buzi też jest przepiękna. No i oczywiście Sarah Buxton (serialowa Morgan) - wygląda bardzo kwitnąco. Nie można też zapomnieć o Kimberlin Brown (Sheili) - moim zdaniem też jest bardzo piękną kobietą...
A z męskiej części obsady - w miarę przystojny jest chyba Clarke.
Skoro temat się przyjął, napiszę o moich gustach.
Najładniejszą kobietą jest oczywiście Brooke. Do niedawna zaraz za nią była Becky. Z ważnych postaci ładne są Kim i Morgan. Reszta niezbyt.
Brooklyn pisze:Skoro temat się przyjął, napiszę o moich gustach.
Najładniejszą kobietą jest oczywiście Brooke. Do niedawna zaraz za nią była Becky. Z ważnych postaci ładne są Kim i Morgan. Reszta niezbyt.
No co Ty, Brooklyn! Amber Ci się nie podoba???Aż nie wierzę..