Najpiękniejsza, najprzystojniejszy w "MnS"
Które postacie z obecnej obsady uważacie za najpiękniejsze, najprzystojniejsze?
Z kobiet moim zdaniem piękna jest Sally Juniorka. Bardzo podoba mi się też Nicole. Lubię drapieżną urodę Quinn.
Jeśli chodzi o facetów to myślę, że najprzystojniejsi są Thomas, Zende, Carter.
Bardzo fajnie, dojrzalej prezentuje się C.J.
Z kobiet moim zdaniem piękna jest Sally Juniorka. Bardzo podoba mi się też Nicole. Lubię drapieżną urodę Quinn.
Jeśli chodzi o facetów to myślę, że najprzystojniejsi są Thomas, Zende, Carter.
Bardzo fajnie, dojrzalej prezentuje się C.J.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

- Adex-fan Brooke
- x 66
Zgadzam się co do Brooke, ostatnio wygląda jakoś piękniej z jeszcze dłuższymi włosami.Mareczek pisze:Bezdyskusyjnie piękna jest Brooke, która mimo upływu czasu wciąż ma w sobie to "coś"Choć powinni ją lepiej ubierać i czesać. Podobają mi się też Quinn, Steffy i teraz Sally.
Wśród mężczyzn w zasadzie tylko Thomas jest takim telewizyjnym ciachem
Nicole też jest ładna.
Z facetów w sumie chyba Thomas i Zende
Ostatnio zmieniony 2020-09-20, 21:37 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
- Administrator
- x 75
Thomas też mi się podoba, podobnie jak Wyatt. Ze starszym pokoleniem u facetów mam problem, ale chyba faktycznie, najlepiej wypada tutaj Bill.
Jeśli chodzi o kobiety, to wszystkie na swój sposób są ładne, Flo wydaje się być taka naturalna, z wyglądu spodobała mi się także "nowa" Hope. Sympatycznie prezentuję się Donna, Sally i Katie.
Jeśli chodzi o kobiety, to wszystkie na swój sposób są ładne, Flo wydaje się być taka naturalna, z wyglądu spodobała mi się także "nowa" Hope. Sympatycznie prezentuję się Donna, Sally i Katie.
Mnie się najbardziej podoba Ridge, a z kobiet oczywiście Steffy. Wyatt też jest w moim typie, najbardziej lubiłam go ze Steffy lub z Katie. Katie też jest ładna, może dlatego tak mi pasowali.
Thomas to nie mój typ, nie wiem dlaczego. Ale na pewno jest dużo ładniejszy niż poprzedni aktor.
Thomas to nie mój typ, nie wiem dlaczego. Ale na pewno jest dużo ładniejszy niż poprzedni aktor.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Re: Najpiękniejsza, najprzystojniejszy w "MnS"
Obecnie to bym powiedział że Hope zdecydowanie mi się podoba. O wiele ładniejsza ta aktorka niż poprzedniczka.
Re: Najpiękniejsza, najprzystojniejszy w "MnS"
Tak, poprzedniczka mi się w ogóle nie podobała, a wręcz nie lubiłam na nią patrzeć. Za to obecna Hope jest piękna.
Z ładnych ostatnio wyróżnia się Carter.
Z ładnych ostatnio wyróżnia się Carter.
Aktualnie oglądam "Chicago One".