Czy postacie z "MnS" to osoby publiczne?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mailo »

Niedawno Sally wyraziła obawy, że gazety mogą zrobić skandal z choroby Tonego. Że nie chciałaby aby Tony pewnego ranka zobaczył swoją twarz we wszystkich brukowcach. Poza tym był wcześniej w TV
Damians

Post autor: Damians »

Mass również jest osobą publiczną - Stefa wspomniała o jego zdjęciu w gazecie z pięknymi kobietami w bikini :mrgreen: ::jezyk::

[ Dodano: 2007-08-09, 00:14 ]
Ostatnio Sally powiedziała Stefie, że jak zadzwoni na policję i powie o porwaniu Kristen, to następnego dnia we wszystkich brukowcach będą tytuły typu: "Wielki projektant porwał własną córkę" ::jezyk:: ::rad::
Siergiej

Post autor: Siergiej »

We wczorajszym odcinku Ridge był na okładce jakiegoś pisma o modzie .
Cosmo

Post autor: Cosmo »

To było: "Eye in fashion" :lol:
Damians

"Spojrzenie na modę" ::cojest::
Cosmo, jednak ta Twoja, angielska wersja lepiej brzmi, niźli tłumaczenie lektora :lol: ::cojest:: ::jezyk::
Ridge na tej okładce wyglądał całkiem możliwie :P I jak wszyscy sie nim zachwycali :lol:
wiwi

Post autor: wiwi »

Ten magazyn nazywa się 'Eye on Fashion' a nie in ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Widocznie zle odczytalem. :wink:
Damians

Zawsze wiedziałem, że odkąd Amber weszła do klanu Forresterów, należy do osób publicznych, ale nie wiedziałem, że jest aż taka sławna :shock: :D :P

W USA istnieją dziewczyny, dla których Amber jest idolką, mają wszędzie jej plakaty, wywiady, artykuły...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Zawsze wiedziałem, że odkąd Amber weszła do klanu Forresterów, należy do osób publicznych, ale nie wiedziałem, że jest aż taka sławna :shock: :D :P

W USA istnieją dziewczyny, dla których Amber jest idolką, mają wszędzie jej plakaty, wywiady, artykuły...
Właśnie to jest głupie, ale widocznie jej kolekcja zrobiła tak szybko taką furorę, no i proszę -czy Brooke nie ma nosa do interesów? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
PetroPython
x 18

Post autor: PetroPython »

Adex-fan Brooke pisze:
Damians pisze:Zawsze wiedziałem, że odkąd Amber weszła do klanu Forresterów, należy do osób publicznych, ale nie wiedziałem, że jest aż taka sławna :shock: :D :P
Właśnie to jest głupie, ale widocznie jej kolekcja zrobiła tak szybko taką furorę, no i proszę -czy Brooke nie ma nosa do interesów? ::chytry::
Bo ja wiem czy ma, Rick bardzo błagał matkę, żeby się zgodziła na kolekcję Amber. Brooke była jakaś taka nieprzytomna, w sumie na siłę przymknęła oko i się zgodziła. Może to Rick ma nosa :zeby:
Marisa

Post autor: Marisa »

Poza tym Brooke musiała się jakoś przypodobać Amber, żeby ta nie domyśliła się, że dziecko jest Deacona ::chytry:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Damians

Dzisiaj widzieliśmy wyraźnie, że Forresterowie są znani na całym świecie ::rad::

Już nie chodzi mi o te artykuły w gazetach, konferencje ( co zdarza się często ), ale o fanów na ulicach :zeby:
Tekst lodziarza do Brooke "Seniorita Logan, pani jest jeszcze piękniejsza w rzeczywistości" i te nastolatki krzyczące "Ridge, Ridge ach, och" :zeby: :zeby: :zeby:
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dzisiejszy atak fanek Ridge'a był boski :serce: :serce: (a swoją drogą kto kocha się w takim małpiszonie??)
I ten flirt lodziarza (ja on miał Marco? :zeby: ) z Brooke- Jest pani piękniejsza niż w rzeczywistości :D .
Ci Włosi to się muszą na modzie znac :lol: .
Dawidek
Administrator
x 75

Post autor: Dawidek »

Jednym z symboli słonecznej Italii jest właśnie moda, więc Włosi na temat tej dziedziny życia mają spore pojęcie. Mnie nie zdziwiło to, że Brooke i Ridge są rozpoznawalni. W końcu całe miasteczko oraz jej okolice żyją tym, że właśnie u nich będzie pokaz-konkurs. Po za tym lokalna prasa prezentuje ich sylwetki, więc muszą być rozpoznawalni. :wink:
Abec

Post autor: Abec »

A do Włoch, konkratnie do Macy-Leny i chyba także Adama, nie doszły jeszcze wieści o rozpadzie zwiążku Brooke i Thorne'a ::chytry:: ::rad::
ODPOWIEDZ