Czy postacie z "MnS" to osoby publiczne?
Mass również jest osobą publiczną - Stefa wspomniała o jego zdjęciu w gazecie z pięknymi kobietami w bikini
[ Dodano: 2007-08-09, 00:14 ]
Ostatnio Sally powiedziała Stefie, że jak zadzwoni na policję i powie o porwaniu Kristen, to następnego dnia we wszystkich brukowcach będą tytuły typu: "Wielki projektant porwał własną córkę"

[ Dodano: 2007-08-09, 00:14 ]
Ostatnio Sally powiedziała Stefie, że jak zadzwoni na policję i powie o porwaniu Kristen, to następnego dnia we wszystkich brukowcach będą tytuły typu: "Wielki projektant porwał własną córkę"

- Adex-fan Brooke
- x 66
Właśnie to jest głupie, ale widocznie jej kolekcja zrobiła tak szybko taką furorę, no i proszę -czy Brooke nie ma nosa do interesów?Damians pisze:Zawsze wiedziałem, że odkąd Amber weszła do klanu Forresterów, należy do osób publicznych, ale nie wiedziałem, że jest aż taka sławna![]()
![]()
![]()
W USA istnieją dziewczyny, dla których Amber jest idolką, mają wszędzie jej plakaty, wywiady, artykuły...

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- PetroPython
- x 18
Adex-fan Brooke pisze:Bo ja wiem czy ma, Rick bardzo błagał matkę, żeby się zgodziła na kolekcję Amber. Brooke była jakaś taka nieprzytomna, w sumie na siłę przymknęła oko i się zgodziła. Może to Rick ma nosaDamians pisze:Zawsze wiedziałem, że odkąd Amber weszła do klanu Forresterów, należy do osób publicznych, ale nie wiedziałem, że jest aż taka sławna![]()
![]()
![]()
Właśnie to jest głupie, ale widocznie jej kolekcja zrobiła tak szybko taką furorę, no i proszę -czy Brooke nie ma nosa do interesów?
Dzisiaj widzieliśmy wyraźnie, że Forresterowie są znani na całym świecie
Już nie chodzi mi o te artykuły w gazetach, konferencje ( co zdarza się często ), ale o fanów na ulicach
Tekst lodziarza do Brooke "Seniorita Logan, pani jest jeszcze piękniejsza w rzeczywistości" i te nastolatki krzyczące "Ridge, Ridge ach, och"

Już nie chodzi mi o te artykuły w gazetach, konferencje ( co zdarza się często ), ale o fanów na ulicach

Tekst lodziarza do Brooke "Seniorita Logan, pani jest jeszcze piękniejsza w rzeczywistości" i te nastolatki krzyczące "Ridge, Ridge ach, och"

-
- Administrator
- x 75
Jednym z symboli słonecznej Italii jest właśnie moda, więc Włosi na temat tej dziedziny życia mają spore pojęcie. Mnie nie zdziwiło to, że Brooke i Ridge są rozpoznawalni. W końcu całe miasteczko oraz jej okolice żyją tym, że właśnie u nich będzie pokaz-konkurs. Po za tym lokalna prasa prezentuje ich sylwetki, więc muszą być rozpoznawalni.