"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jeśli dalej chcą dawać w tv powinni ustalić stałą godzinę bo kręcenie porami emisji zawsze prowadzi do braku oglądalności bo nawet stali widzowie nie mogą się połapać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator
x 75

Post autor: Dawidek »

Onet opublikował ramówkę RED Carpet na okres sylwestrowo-noworoczny. Będą kolejne odcinki. W sylwestra stacja pokaże odcinki 8189 i 8190 serialu o 15.40. W Nowy Rok o 13.05 będą dwa następne epizody.

Źródło: program TV Onet.pl

Adex, masz rację, "MnS" powinna mieć stałe godziny. A nie, jak jest teraz, w sobotę jest lepsza pora, w niedzielę odcinki są o 2,5 godziny wcześniej niż w sobotę. I co gorsza, nie są to powtórki, tylko premierowe emisje. ::kwasny::

Ja zobaczę, jak prezentuje się "Moda..." w telewizji. :wink:
Awatar użytkownika
Marcus
x 8

Post autor: Marcus »

Zauważyłem, że mój miesięczny pakiet PREMIERY nie odnowił się automatycznie w tym miesiącu. Poza tym po wybraniu odcinka i opcji "Sprawdź dostępność" wyświetla mi się, że serial jest dostępny tylko w pakiecie VIP albo PREMIERY na 12 miesięcy ::kwasny:: Czy Wy też tak macie ?
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Dawidek
Administrator
x 75

Wykupiłem kolejny miesięczny pakiet 10 stycznia i mam go do 10 lutego. I nie mam problemów z odtwarzaniem odcinków. Skończyłem właśnie ubiegły tydzień. Kiedyś otwierałem podstronę z serialem bezpośrednio ze strony głównej. Teraz - co prawda jest banner kierujący do strony - podstrona otwiera mi się w nowej karcie, ale nie jestem w niej zalogowany, a klikam w niego już po zalogowaniu. To akurat jest dziwne. Jakiś czas temu dodałem "MnS" do ulubionych w profilu i stamtąd wchodzę do odcinków. Ja mam możliwość kupienia serialu na miesiąc - patrząc na Twój przypadek, to może wynikać też z tego, że nie mam automatycznego odnowienia. Co miesiąc płacę kartą.

Czym nas jeszcze RED GO zaskoczy?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Marcus pisze:Zauważyłem, że mój miesięczny pakiet PREMIERY nie odnowił się automatycznie w tym miesiącu. Poza tym po wybraniu odcinka i opcji "Sprawdź dostępność" wyświetla mi się, że serial jest dostępny tylko w pakiecie VIP albo PREMIERY na 12 miesięcy ::kwasny:: Czy Wy też tak macie ?
Czasem są awarie i trzeba odczekać aż coś tam zaskoczy. Ja na szczęście mam teraz na rok, ale zauważyłem już problemy z nową aplikacją, iż w niej nie działały nowe odcinki a na stronie tak, obecnie wszystko ok.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Zauważyłem, że w aplikacji nie można odtwarzać odcinków na bieżąco, zazwyczaj po prostu brak opcji włączenia trzech najnowszych, kiepsko to wygląda, przechodzę więc na stronkę i tam można.
Dawidek
Administrator
x 75

Ogólnie rzecz biorąc, RED Go ma niedopracowane swoje usługi. Wygląda na to, że aplikacja jest tego kolejnym przykładem. Niedawno miałem problem ze subskrypcją (bo po opłaceniu konta nie dostałem od razu dostępu do treści w wykupionym pakiecie) i napisałem im maila, nie licząc, że odpiszą. Odpisali. Sprawa została wyjaśniona. Przy okazji zwróciłem im uwagę na problem związany z częściową blokadą konta w związku z "weryfikacją płatności".
Ostatnio zmieniony 2023-02-25, 23:29 przez Dawidek, łącznie zmieniany 2 razy.
paw
x 1

Post autor: paw »

Jestem ciekaw jak bardzo spadła ogladalność w Polsce, stawiam, że bardzo, nie ogladam odcinków w Polsce i bym nie płacił za jeden serial na osobnej platformie, ale zawsze śledziłem profil na FB i widzę, jak dawnie tam było sporo komentarzy, jak leciała Moda w Playerze, tak teraz tam jest biedny ruch. Mimo wszystko szkoda, że wg mnie tak zakończy się moda w Polsce, nawet jeśli będzie dalej emitowana, ale oglądaność będzie nikła.
Dawidek
Administrator
x 75

Cały czas uważam, że Player popełnił potężny błąd usuwając "MnS" ze swojego serwisu.
cmk
x 11

Post autor: cmk »

Adex-fan Brooke pisze:Zauważyłem, że w aplikacji nie można odtwarzać odcinków na bieżąco, zazwyczaj po prostu brak opcji włączenia trzech najnowszych, kiepsko to wygląda, przechodzę więc na stronkę i tam można.
Też miałem taki problem kilka tygodni temu. Pomogła reinstalacja aplikacji do najnowszej wersji.
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

MnS w Polsce się raczej prędko nie zakończy. Cały czas będą na nią kupcy - kolejne stacje lub platformy. Spokojnie. Pytanie brzmi, jak długo Moda tam pociągnie i jak długo samo Red pociągnie. A nuż kiedyś wróci na Player.

Komentarzy rzeczywiście jest mało. Nie ma się też tak co dziwić - odcinki jednowątkowe. Dopiero teraz zaczyna się coś dziać.
Ostatnio zmieniony 2023-03-04, 23:31 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Topol
Administrator
x 28

Post autor: Topol »

Ciekawe, czy któraś ze stacji telewizyjnych byłaby chętna na zakup pierwszych odcinków Mody. Porządna reklama to może i oglądalność byłaby satysfakcjonująca.
cmk
x 11

No i pamiętajmy, że "Moda" ma zagościć na stałe w ramówce Red Carpet TV i stanie się to w wiosennej ramówce stacji :)
Trzebaa mieć nadzieję, że pójdzie nieco lepiej niż w Nowej TV czy Antenie.
Ostatnio zmieniony 2023-03-05, 12:52 przez cmk, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator
x 75

Wątpię, że polskie stacje zdecydują się na pierwsze odcinki serialu. Jeśli tak się stanie - to będę zaskoczony. Tym, którzy chcą obejrzeć najstarszej odcinki można polecić oficjalny kanał serialu na YouTube.
cmk
x 11

Wiadomo już, że regularna emisja na Red Carpet TV rusza 20 marca. Codzienna emisja o godzinie 20:00 :lol:

W tym tygodniu w środę, czwartek i piątek będzie pokazanych 6 odcinków pilotażowych :o
ODPOWIEDZ