Choroby w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Cosmo

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Cosmo »

No to już prawdopodobnie mamy nową chorobę... Becky... :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Bardzo dawno temu, Brooke rozbiła sobie głowę na basenie....
No, ale to nie choroba, chyba bez sensu jest tu wypisywac każdy wypadek lub przeziębienie. ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Damians

Post autor: Damians »

Przeziębienie to też choroba ::jezyk:: ::ok::
arturkcf

Post autor: arturkcf »

w takim razie albo bedziemy pisać jak dawniej o katarku, chrypce i kaszlu (początek gruźlicy Taylor), albo trzeba bedzie zmienić nazwe tematu na "Groźne choroby w MNS" :o
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Caroline Forrester miała białaczkę.
Brooke Logan miała amnezję.
Jessica Forrester miała cukrzycę.
Macy Alexander miała raka krtani.
Grant Chambers miał raka jąder.
Brooke Logan poroniła ciąże.
Stephanie Forrester miała udar.
Taylor Forrester miała gruźlicę.
Rick Forrester miał chorą nerkę.
Stephanie Forrester miała amnezję.
Taylor Forrester miała amnezję.
Johny Carrrera miał problemy psychiczne.
C.J. Garrison chorował na otyłość.
Jake McClaine miał problemy psychiczne.
Elizabeth Henderson miała raka piersi.
Brooke Logan była podtruwana.
Sheila Carter miała problemy psychiczne.
Thorne Forrester miał amnezję.
Jack Hamilton choruje na serce.
Angela Forrester była niepełnosprawna umysłowo i fizycznie.
Saul Fineberg chorował na serce.
Rick Forrester miał amnezję.
Brooke Logan poroniła ciąże.
James Warwick miał problemy psychicznie.
Stephanie Forrester była podtruwana.
Blake Hayes miał problemy psychiczne.
Grant Chambers był bezpłodny.
Taylor Forrester ma klaustrofobię.
Ben McClaine miał zawał serca.
Macy Alexander była alkoholiczką.
Thorne Forrester miał zapalenie wyrostka robaczkowego.
Becky Moore ma raka trzustki.

Myślcie coś jeszcze :mrgreen:

Gdzieś czytałem że scenarzyści zrobili błąd i wycięli komuś wyrostek robaczkowy dwa razy :idea: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Wiecie może komu i czy to prawda?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze: No, ale to nie choroba, chyba bez sensu jest tu wypisywac każdy wypadek lub przeziębienie. ::chytry::
No dokładnie... chociaż.... pamiętam, że kiedyś Taylor była zakatarzona... ::loll:: ::loll:: ::loll::
jahek

Post autor: jahek »

W Mns już tak jest, że postacie postrzegane jako dobre chorują na raka np. Caroline, Grant, teraz Becky. Caroline scenarzyści uśmiercali stosunkowo wolno, Granta dosyć szybko, a Becky? Sądząc po błyskiwacznie rozwiniętym wątku C.J.-a i Becky, to chyba nie potrwa zbyt długo.
Pamiętam, że ze śmierci w Modzie największe wrażenie zrobiła na mnie śmierć Caroline, może też dlatego, że to była pierwsza śmierć w Modzie ważnej postaci. Interesujące było to że w chorobę Caroline były zaangażowane dwie kobiety - Brooke - jako chemik badająca próbki i Taylor - pomagająca Caroline zaakceptować nieodwracalne. Takie połączenie trzech kobiet Ridge'a w cierpieniu.
Ktoś tu wspomniał o ślepocie Ridge'a, ale Eric też był jakiś czas ślepy(!). Eric chciał uratować małego Erica (Ricka) przed przewracającą się szafą, pobiegł mu na ratunek i doznał urazu w tym głowy, po którym był jakiś czas ślepy...
ana

Post autor: ana »

Zauważyliście że większość bohaterów MNS miała jakieś mniej lub bardziej poważne problemy ze zdrowiem oprócz.............Ridgea :twisted: ::chytry:: Z tego co pamiętam i juz ktoś o tym wspomniał,to był jedynie jakiś czas ślepy ::krzyw:: Jak narazie jest chodzącym ::cojest:: okazem zdrowia ::jezyk::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

ana pisze:Zauważyliście że większość bohaterów MNS miała jakieś mniej lub bardziej poważne problemy ze zdrowiem oprócz.............Ridgea :twisted: ::chytry:: Z tego co pamiętam i juz ktoś o tym wspomniał,to był jedynie jakiś czas ślepy ::krzyw:: Jak narazie jest chodzącym ::cojest:: okazem zdrowia ::jezyk::
Hehe, no nie wiem, Ana. Świdż ma jeszcze nie zdiagnozowaną chorobę psychiczną - syndrom syneczka mamusi - przynajmniej ja ją u niego podejrzewam.. :)
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Tak to prawda Ridge jest zdrów jak ryba , a jedyne jego choroby były spowodowane jakimiś wypadkami.
ana

Post autor: ana »

Martin - fan Bree pisze:
ana pisze:Zauważyliście że większość bohaterów MNS miała jakieś mniej lub bardziej poważne problemy ze zdrowiem oprócz.............Ridgea :twisted: ::chytry:: Z tego co pamiętam i juz ktoś o tym wspomniał,to był jedynie jakiś czas ślepy ::krzyw:: Jak narazie jest chodzącym ::cojest:: okazem zdrowia ::jezyk::
Hehe, no nie wiem, Ana. Świdż ma jeszcze nie zdiagnozowaną chorobę psychiczną - syndrom syneczka mamusi - przynajmniej ja ją u niego podejrzewam.. :)
Hehe,być może ::jezyk:: zresztą połowa bohaterów-a napewno jakaś część ma coś z głową ::jezyk:: ::cojest:: :lol:
delll

Post autor: delll »

Taylor Forrester ma klaustrofobię.

I wyleczyła się ? Kto jej pomógł ? Bardzo jestem ciekawa.
jahek

Post autor: jahek »

Thorne cierpiał na migrenę (silne bóly głowy - Caroline opowiadała o nich Stephanie, gdy Thorne był jej mężem)
Brooke miała załamanie nerwowe

[ Dodano: 2006-10-25, 00:33 ]
SallyFan pisze: Macy Alexander była alkoholiczką.
Macy Alexander jest alkoholiczką.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gdzieś czytałem że Thorne miał dwa razy wyrostek, ale ja pamiętam chyba tylko raz ::kwasny:: Poza tym Thorne,owi już od dawna nic nie jest.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Niestety Becky zachorowała. A na co dokładnie zachorowała bo nie oglądałem odcinka jak mówili jaka jest diagnoza??
ODPOWIEDZ