Przeszukałem 6 stron tematów w dziale niespoilerowym i nie zauważyłem żadnego tematu o C.J.'u (tzn. o nim samym, bo takie tematy jak "CJ vs Rick" oraz "Mark vs CJ" są).
Myślę, że ta postać zasługuje na swój własny temat, w końcu to syn Sally Spectry i Clarke'a oraz brat Macy, wieloletni rywal i przyjaciel Ricka (ich relacje często się zmieniały, obecnie znów są kumplami) i właściciel "Insomnii".
Od zawsze go lubiłem, a właściwie od momentu kiedy rolę nastoletniego Clarke'a Juniora przejął Mick Cain, czyli od roku 1998. C.J. to jedna z moich ulubionych postaci w całym serialu, kibicowałem jego związkowi z Amber i Becky, szkoda że Becky zmarła, a z Amber nie wyszło. Potem C.J. kręcił z Bridget, ale ta potem zmieniła niestety obiekt zainteresowania na Ridge'a.
Teraz C.J. nieoczekiwanie powrócił do L.A. by zorganizować karaoke w swoim lokalu. Fajnie by było, gdyby został na stałe.
_________________ Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza Miłość, Dark, Dom z papieru, Stranger Things, Wiedźmin, Westworld, Na Dobre i Na Złe.
CJ też był jedną z moich ulubionych postaci. Sympatyczny facet o chłopięcej twarzy - tak go będę go wyobrażać. I zawsze CJ będzie mi się kojarzył z M. Cainem.
Najlepiej Cain sprawdził się w okresie, kiedy CJ był z Becky.
Także chciałbym, by CJ powrócił na stałe.
A ja w sumie w większości go nie lubiłem. A nawet nienawidziłem. Jedynie w okresie kiedy kręcił z Bridget go lubiłem. Wkurzał mnie jak zniszczył pokaz FC (wtedy co Kimberly spadła suknia, a w dodatku on wtedy z nią kręcił), nie znosiłem go też jak koniecznie chciał wychowywać Eryka III.
C.J. dzisiaj nieźle wkręcił Ricka i Phoebe w ten występ. Widać Insomnia trochę podupada, więc musi promować swój lokal poprzez występy Ricka i Phoebe.
A teraz ciekawostka: w rolę Casey'a - tego kolesia nieudolnie śpiewającego na karaoke (pojawił on się także już wcześniej jak Rick i Phoebe śpiewali tam po raz pierwszy) wciela się jeden z producentów B&B - Casey Kasprzyk (ciekawe czy ma coś wspólnego z Polską? ).
_________________ Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza Miłość, Dark, Dom z papieru, Stranger Things, Wiedźmin, Westworld, Na Dobre i Na Złe.
A mi się wydawało, że Casey Kasprzyk to kobieta, a nazwisko ma po mężu Polaku. Imię jest takie neutralne płciowo.
W angielskim to prawie wszystko jest takie obojnacze
Wracając do tematu CJ'a, to chciałbym, żeby wrócił na stałe. Kiedyś go nienawidziłem jak intrygował z związku z firmą, ale Bridget bardzo miło wspominam. Mógłby się z nią związać teraz.
Tak, Casey to również imię męskie. I ja też kiedyś sądziłem, że to jakaś kobieta z produkcji B&B.
Pottermaniack napisał/a:
że to ta długowłosa blondynka pojawiająca się na różnych galach
A to o ile się nie mylę jest Rhonda Friedman.
Tomala napisał/a:
W angielskim to prawie wszystko jest takie obojnacze
Np. Bobbie Eakes (Macy) - imię ma typowo męskie.
Tomala napisał/a:
Wracając do tematu CJ'a, to chciałbym, żeby wrócił na stałe. Kiedyś go nienawidziłem jak intrygował z związku z firmą, ale Bridget bardzo miło wspominam. Mógłby się z nią związać teraz.
C.J. pasował do Bridget w wykonaniu Jennifer Finnigan. Ciekawe jakby się prezentował z Ashley Jones.
Jak widzimy, a raczej słyszymy opowieści niczym z Klanu, CJ dalej kombinuje, jak wyjść na swoje
Zachęcając do wysłuchania pojedynku na śpiew, reklamuje swoją nową kawę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum