Oto moje:
Raymond żeni się. Wraz z żoną jedzie do Amber. Drzwi otwiera mu Brooke. Okazuje się, że żoną Raymonda jest ... Caroline

Głupie co

Interesującemailo pisze:tez chciałem założyć podobny temat ale pt jak wyobrażamy sobie ostatni odcinek. Myslę że sugerowany kiedyś przez Boldfankę romans Ridge'a i Sally byłby OKOczywiście później Brooke by go jej odbiła heh. Stephanie postanawia na zawsze pozbyć się Brooke, zabijajac ją. Mogłoby sie też okazać, że tak naprawdę to Brooke jest córką Stephanie, a Ridge- Beth i pochdzi z biednej rodziny Loganów (jakaś mała zamiana w szpitalu czy coś
) w momencie gdy Stephanie strzela do Brooke , wbiega Ridge i krzyczy "To twoja córka!"
The End
Boldfanko a co z twoją inwencją:)? kilka razy dawałaś ciekawe pomysły na forum:) Moze jakaś zmiana Taylor o 360 stopni? Swoja droga ciekawe w jaki sposób musiałaby (znowu) umrzeć, żeby widzowie byli pewni , że nie powróci? Chyba by musiała na oczach wszystkich wpaść do kotła ze żrącym kwasemBoldfanka pisze:mailo. super![]()
Akceptuję scenariusz do realizacji![]()
Boldfanko, jakby co to sama mi ten pomysł podsunęłaś i nie miej do mnie pretensjiBoldfanka pisze:mailo, wszystko co piszesz bardzo mi odpowiada, szczególnie ten ostatni pomysł![]()
![]()
![]()
Ale wydaje mi się, że B@r nas dopadnie i oboje wrzuci do jakiegoś kotła![]()
Bez urazy,ale rozbawiłeś mnie,zwłaszcza tym końcem.M@rek pisze:Oto ciąg dalszy:
Rick odnajduje nieżywą Amber. Widzi list pożegnalny, w którym Amber przyznaje się, że urodziła murzynka i oddała go do adopcji. Rick szuka dziecka w różnych Domach Dziecka. Odnajduje chłopca i poślubia Kimberly. Mały Kevin często bawi się z Thomasem. Taylor jest w ciąży. Boi się, że jest to dziecko Ridga. Ta wiadomość się potwierdza. Ridge rozwodzi się z Caroline, a Taylor z Piercem. Kilka miesięcy później rodzi bliźniaki. Dwóch synów. Pierce żeni się z Brooke. Razem wyjeżdżają z Los Angeles. Osama Bin Laden robi zamach bombowy na budynek FC. Stephanie ginie na miejscu. Po jej śmierci Eryk żeni się z Lauren. Jednak Stephanie powraca do życia i zabija Eryka. Jednak Eryk też ożywa. Stephanie przeprasza go i biorą ponownie ślub.
C.D.N