Wysłany: 2006-02-26, 20:22 Co chcielibyśmy w odcinkach w Polsce?
Podawajcie swoje pomysły.
Oto moje:
Raymond żeni się. Wraz z żoną jedzie do Amber. Drzwi otwiera mu Brooke. Okazuje się, że żoną Raymonda jest ... Caroline . Okazuje się też, że Caroline była w ciąży z Ridgem, a dziecko oddała Sally. Tym dzieckiem był CJ. Małżeństwa Raymonda i Caroline oraz Ridge i Taylor zostają unieważnione. Caroline i Ridge razem wychowują CJ-a, a Taylor sama wychowuje Thomasa. Sally mówi Macy, że 36 lat temu miała romans z Erykiem z którym miała córkę, czyli Macy. Macy zgłasza się na leczenie do Jamesa. Po kilku miesiącach poślubia go. Adam Alexander mimo wszystko poślubia Sally. Razem wychowują Kimberly. Pierce poślubia Taylor i razem wychowują Thomasa. Amber poślubia Ricka, rodzi murzynka, oddaje go do adopcji i udaje, że urodziła martwe. Prawda nie wychodzi na jaw i Rick pociesza Amber, a potem żyją długo i szczęśliwie.
Głupie co
Ostatnio zmieniony przez Dawidek 2015-12-28, 22:13, w całości zmieniany 2 razy
Nawet fajny pomysł.Ale ja wolę taki, w którym w każdym odcinku do zakończenia produkcji serialu występowałaby piękna Kim (za 30 lat mogliby ją wymienić na nowszy model )no i oczywiście fajnie byłoby gdyby często pokazywała się w bikini bo ma niesamowite ciałko
tez chciałem założyć podobny temat ale pt jak wyobrażamy sobie ostatni odcinek. Myslę że sugerowany kiedyś przez Boldfankę romans Ridge'a i Sally byłby OK Oczywiście później Brooke by go jej odbiła heh. Stephanie postanawia na zawsze pozbyć się Brooke, zabijajac ją. Mogłoby sie też okazać, że tak naprawdę to Brooke jest córką Stephanie, a Ridge- Beth i pochdzi z biednej rodziny Loganów (jakaś mała zamiana w szpitalu czy coś ) w momencie gdy Stephanie strzela do Brooke , wbiega Ridge i krzyczy "To twoja córka!"
The End
_________________ Temat Sunset Beach ma już 100 stron !!! Zapraszamy do dyskusji.
tez chciałem założyć podobny temat ale pt jak wyobrażamy sobie ostatni odcinek. Myslę że sugerowany kiedyś przez Boldfankę romans Ridge'a i Sally byłby OK Oczywiście później Brooke by go jej odbiła heh. Stephanie postanawia na zawsze pozbyć się Brooke, zabijajac ją. Mogłoby sie też okazać, że tak naprawdę to Brooke jest córką Stephanie, a Ridge- Beth i pochdzi z biednej rodziny Loganów (jakaś mała zamiana w szpitalu czy coś ) w momencie gdy Stephanie strzela do Brooke , wbiega Ridge i krzyczy "To twoja córka!"
The End
Interesujące
_________________ Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Too Close To Home,Y&R,Devious Maids...
Boldfanko a co z twoją inwencją:)? kilka razy dawałaś ciekawe pomysły na forum:) Moze jakaś zmiana Taylor o 360 stopni? Swoja droga ciekawe w jaki sposób musiałaby (znowu) umrzeć, żeby widzowie byli pewni , że nie powróci? Chyba by musiała na oczach wszystkich wpaść do kotła ze żrącym kwasem
_________________ Temat Sunset Beach ma już 100 stron !!! Zapraszamy do dyskusji.
mailo, wszystko co piszesz bardzo mi odpowiada, szczególnie ten ostatni pomysł
Ale wydaje mi się, że B@r nas dopadnie i oboje wrzuci do jakiegoś kotła
Największą inwencję chyba wykazałam gdy kazałam naszemu "Przyjacielowi" z forum zakochać się bez wzajemności w Brooke Pamiętasz?
A Ona miała go trzymać w klatce i pokazywać ludziom jako gł. psychola w MNS. To były czasy na starym forum - adrenalinka ciągle bulgotała na wysokim poziomie.
Teraz bardzo złagodniałam i nawet Taylor mnie nie wkurza, po prostu szybciej przewijam nagranie jak zaczyna namolnie mądrzyć się i wywijać rączkami.
Czekam z utęsknieniem na widok jej powiększonych ust (kaczych jak ktoś to ładnie określił) i wtedy będę się przyglądać. Zresztą Adex mówi, że można się przyzwyczaić.
Nie podoba mi się ta wieczna miłość Brooke do Ridge'a i muszę coś na ten temat wymyślić
Może niech Ridge wreszcie zmieni płeć i będzie wreszcie sobą? Ale wtedy Brooke zmieniła by orientację na kobiety Na Nią nie ma rady
M@rek [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-27, 20:18
Oto ciąg dalszy:
Rick odnajduje nieżywą Amber. Widzi list pożegnalny, w którym Amber przyznaje się, że urodziła murzynka i oddała go do adopcji. Rick szuka dziecka w różnych Domach Dziecka. Odnajduje chłopca i poślubia Kimberly. Mały Kevin często bawi się z Thomasem. Taylor jest w ciąży. Boi się, że jest to dziecko Ridga. Ta wiadomość się potwierdza. Ridge rozwodzi się z Caroline, a Taylor z Piercem. Kilka miesięcy później rodzi bliźniaki. Dwóch synów. Pierce żeni się z Brooke. Razem wyjeżdżają z Los Angeles. Osama Bin Laden robi zamach bombowy na budynek FC. Stephanie ginie na miejscu. Po jej śmierci Eryk żeni się z Lauren. Jednak Stephanie powraca do życia i zabija Eryka. Jednak Eryk też ożywa. Stephanie przeprasza go i biorą ponownie ślub.
mailo, wszystko co piszesz bardzo mi odpowiada, szczególnie ten ostatni pomysł
Ale wydaje mi się, że B@r nas dopadnie i oboje wrzuci do jakiegoś kotła
Boldfanko, jakby co to sama mi ten pomysł podsunęłaś i nie miej do mnie pretensji
Pomysł !
A może na marginesie ty zakochałabyś się w Manekinie? Albo w Twoim "ukochanym" Jamesie?
B@r napisał:
A może na marginesie ty zakochałabyś się w Manekinie? Albo w Twoim "ukochanym" Jamesie? [/quote]
B@r, to nie to samo, bo ja nie pałam do nikogo z MNS taką nienawiścią jak cyt. wyżej "przyjaciel".
Po prostu obu panów - Ridge'a i Jamesa uważam za palantów i tylko tyle. Nawet czasami rozczulają mnie swoją głupotą, jak np Ridge w dzisiejszym odcinku gdy wydał się, że jest zazdrosny o Brooke.
A co do zakochania to już jestem zajęta - kocham się w dwóch Skorpionach. W jednym prywatnie, a w drugim na forum
Bye
Dziękuję za fotosik, ale jeszcze chyba to źle robię
M@rek [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-05, 18:48
Dalszy ciąg MNS, część 3:
Macy jest w ciąży z Jamesem. Niestety traci dziecko. Znowu zaczyna pić. Tymczasem do Los Angeles wraca Sheila z małą Mary. Próbuje odzyskać Jamesa. W nocy porywa Macy. James myśli że Macy nie żyje. Pociesza go Sheila. Sheila poślubia Jamesa. Tymczasem Macy uwalnia się z mieszkania Sheili. Wraca do Jamesa. W drzwiach stoi Sheila. Dochodzi do szarpaniny, podczas której Sheila zabija Macy. Ciało wrzuca do rzeki.
Joe i Mark bliźniaki Taylor i Ridga uczą się mówić. Pierwsze słowo Joe to: Sheila. Taylor boi się, że to znak, że Sheila wróciła i chce porwać Thomasa. Rzeczywiście, w nocy Sheila porywa Thomasa i żąda milion dolarów okupu. Ridge zbiera od wszystkich pieniądze. Niestety nie zdołał zebrać takiej sumy. Noce spędza w kasynie. W końcu udaje mu się wygrać dużą kwotę. Gdy jedzie do Sheili jest już za późno. Sheila wyjeżdża z Thomasem do Genoa City. Ridge jest załamany. James sam wychowuje Mary. Pomaga mu Caroline, z którą się żeni. Kimberly uświadamia sobie, że Rick do niej nie pasuje. Rozwodzi się z nim a później dowiaduje się, że jest w ciąży. Jedzie do szpitala aby usunąć ciążę. Rick dowiaduje się o tym i szybko jedzie do szpitala. W ostatniej chwili powstrzymuje Kimberly i znowu się żenią.
Ja również chciałbym zobaczyć szczęśliwą Brooke... Poza tym chciałbym, żeby po porodzie, Amber popełniła samobójstwo, a na dom Ridge'a i Taylor (wraz z nimi) spadła bomba wielkości głowy Ridge'a... Hehehe, ale bezczelny jestem..
Martinie,podoba mi się takie zakończenie. Thorne zyskuje w moich oczach coraz bardziej z biegiem odcinków w Polsce.
[ Dodano: 2006-04-05, 22:35 ]
M@rek napisał/a:
Oto ciąg dalszy:
Rick odnajduje nieżywą Amber. Widzi list pożegnalny, w którym Amber przyznaje się, że urodziła murzynka i oddała go do adopcji. Rick szuka dziecka w różnych Domach Dziecka. Odnajduje chłopca i poślubia Kimberly. Mały Kevin często bawi się z Thomasem. Taylor jest w ciąży. Boi się, że jest to dziecko Ridga. Ta wiadomość się potwierdza. Ridge rozwodzi się z Caroline, a Taylor z Piercem. Kilka miesięcy później rodzi bliźniaki. Dwóch synów. Pierce żeni się z Brooke. Razem wyjeżdżają z Los Angeles. Osama Bin Laden robi zamach bombowy na budynek FC. Stephanie ginie na miejscu. Po jej śmierci Eryk żeni się z Lauren. Jednak Stephanie powraca do życia i zabija Eryka. Jednak Eryk też ożywa. Stephanie przeprasza go i biorą ponownie ślub.
C.D.N
Bez urazy,ale rozbawiłeś mnie,zwłaszcza tym końcem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum