Wysłany: 2008-07-22, 15:05 Jak trafiłeś/-aś na to forum?
Zakładam nowy temat ( , który według mnie powinien zostać przyklejony tak jak np regulamin ) , w którym będziemy pisać skąd i jak znaleźliśmy tutaj , na tym wspaniałym i największym forum o Modzie na sukces.
Ja , chyba tak jak większość osób zarejestrowanych wieki temu znalazłem to forum ze strony www.mns.friko.pl , a strone znalazłem poprzez google.
Trafiłem tu dzięki użytkownikowi o nicku Alexander. Dzięki Alex ! Ewentualnie wcześniej już tu wszedłem przez stronę, którą Podałeś w swoim poście, Robi.
U mnie to jest tak-Wpisałem w wikipedii moda na sukces,i jak zjechałem na sam dół była strona www.mns.friko.pl(teraz zlikwidowali) i jak większość osób dotarłem ze strony na forum.Na początku odwiedzałem to forum przez jakiś rok,może dwa z ukrytego,a jak zlikwidowali stronę,to jakoś mi nie chciało wejść z gościa tylko pisało,żebym się zarejestrował,zrobiłem to i tak tu jestem
Ja znalazłem forum MNS (jeszcze w starej wersji, takie białe forum, bez zabezpieczeń, rok 2002) na stronie MNS, ale jeszcze wtedy o innym adresie, a mianowicie przed przejściem na serwis friko.pl, www.moda-na-sukces.prv.pl, czy jakoś tak. Wszedłem na forum, poczytałem parę postów, napisałem parę, potem odszedłem. I wróciłem w 2003. I wtedy tylko czytałem, a zacząłem już stale pisać w 2005 roku. I tak zostało do dziś.
_________________ If you can't beat them, join them...
Ja znalazłem się tutaj poprzez stronę www.mns.friko.pl a ją znalazłem przez google. Na początku tylko czytałem, potem postanowiłem się zarejestrować ale wciąż tylko czytałem, potem pisałem coś od czasu do czasu a od jakiegoś czasu wchodzę tu codziennie (jeśli nic mi nie przeszkodzi).
Ja w googlach wpisałąm moda na sukces i przez nie trafiłam.Pamiętam ,ze przez pół dnia(to była niedziela bodajże)siedziałam wgapiona w ekran kompa.Oglądałam zdjęcia,i w ogóle to był jakiś szok,ze tyle tego jest
Również trafiłem poprzez stronę MNS Site ( a tę stronę znalazłem tak, że kiedy mi założyli Internet, to całe dnie siedziałem przed kompem i szukałem różnych głupot i tak w wyszukiwarce wp.pl - bo o czymś takim jak Google nie miałem pojęcia jeszcze wtedy - wpisałem słowo "moda" i wyświetliły mi się różne takie podteksty i było moda "na sukces" więc tam kliknąłem i chyba pierwszy wynik to była właśnie strona MNS Site. Przeglądałem ją kilkanaście dni, i zachwycałem się tymi spoilerami "Brooke prześpi się ze swoim zięciem" - to było coś niesamowitego ), a na magiczną ikonkę FORUM kliknąłem dopiero wtedy, kiedy przeczytałem wszystkie informacje zamieszczone na stronie. I te spoilerowe i wydarzenia z przeszłości.
I też na początku nic nie pisałem, bo się jakoś bałem
To wszystko było dla mnie takie nowe, do tej pory w ogóle nie wiedziałem co to jest "forum internetowe"
Mam dylemat, co z tym tematem zrobić.
Nie jestem entuzjastą "przyklejania" tematów, na razie wstrzymam się z tym krokiem.
Pierwszą myślą, jaka mi się nasunęła, to.... likwidacja tematu. Pamiętam, że część osób pisała o tym, jak znalazła to forum w wątku "Jestem nowy ...", ewentualnie można by pisać w temacie "O "MnS" w polskim internecie". Wstrzymam się na razie z decyzjami dotyczącymi tego tematu i niech na razie on funkcjonuje. Decyzja zapadnie po przemyśleniu sprawy.
A żeby nie odbiegać od tematu, że o forum dowiedziałem się ze strony MnS Site, a o tej stronie wiem dzięki Google. Z początku tylko wchodziłem na stronę o serialu, by sprawdzić aktualizacje. Dopiero po ponad roku odważyłem się wejść na forum. Zarejestrowałem się już przy pierwszej wizycie.
Również trafiłem poprzez stronę MNS Site ( a tę stronę znalazłem tak, że kiedy mi założyli Internet, to całe dnie siedziałem przed kompem i szukałem różnych głupot i tak w wyszukiwarce wp.pl - bo o czymś takim jak Google nie miałem pojęcia jeszcze wtedy - wpisałem słowo "moda" i wyświetliły mi się różne takie podteksty i było moda "na sukces" więc tam kliknąłem i chyba pierwszy wynik to była właśnie strona MNS Site. Przeglądałem ją kilkanaście dni, i zachwycałem się tymi spoilerami "Brooke prześpi się ze swoim zięciem" - to było coś niesamowitego ), a na magiczną ikonkę FORUM kliknąłem dopiero wtedy, kiedy przeczytałem wszystkie informacje zamieszczone na stronie. I te spoilerowe i wydarzenia z przeszłości.
I też na początku nic nie pisałem, bo się jakoś bałem
To wszystko było dla mnie takie nowe, do tej pory w ogóle nie wiedziałem co to jest "forum internetowe"
Ja tak samo A jak przeczytałem o śmierci Taylor to byłem w ogromnym szoku. Albo to wszystko o Morgan. Jeszcze większe "szoki" przeżywałem kiedy dostałem się na forum. Jak poznawałem kolejne coraz to bardziej szokujące spoilery.
Na forum trafiłam lata temu, było to jeszcze forum Kasi Megan, tam najpierw czytałam (tak, jak większosc), potem pisałam i tak zostało. Następnie była przeprowadzka tutaj i teraz głównie czytam
Od początku pamietam Adexa z jego nieocenionymi spoilerami, i jeszcze wiele innych ciekawych osób
Martin Rode
Wysłany: 2008-07-23, 18:39
Na forum trafiłem jakos tak na początku 2003 roku i zarejestrowałem się od razu. Wtedy forum wyglądało tak jeszcze inaczej. Czym jest MNS wiedziałem, bo oglądałem ją na ZDF. Ale nie znałem przyszłości dalekiej, ponieważ na ZDF były wtedy odcinki z 1997 roku, a nie chciałem wiedzieć, co będzie dalej:) Na forum udzielałem się rzadko, tak też jest nadal!
Postanowiłem nie likwidować tematu. Będzie on funkcjonował. Więc można spokojnie pisać w tym temacie. Mam nadzieję, że będą tu prowadzone ciekawe rozmowy. Nie zostanie on przyklejony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum