Ja niezmiennie chciałbym aby Tvn emitował równolegle z Playerem obecne odcinki. Zwłaszcza rok 2017 super aby mogła większa część przypadkowych widzów oglądać zamiast głupich paradokumentów.
_________________ Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Too Close To Home,Y&R,Devious Maids...
Wy tu gadu - gadu o powrocie to tv. A ja jestem zdania że MNS , powinna być emitowana w Player w podobnej formule do holenderskiej, jak to ma miejsce w przypadku platformy streaminigowej Videoland czyli:
- Moda na sukces od pierwszego odcinka - sekcja 1
- Moda na sukces -bieżące odcinki z polskim lektorem .
Dodatkowo można by pomyśleć o trzeciej sekcji,
- "Moda na sukces expresowo z USA" (bieżące odcinki z USA z polskimi napisami- tłumaczenie odcinka przy napisach od dystrybutora to 22 minuty roboty )
Za dodatkową opłatą dla abonamentów +5/10 odcinków przedpremierowych, dla każdej ze sekcji.
Wy tu gadu - gadu o powrocie to tv. A ja jestem zdania że MNS , powinna być emitowana w Player w podobnej formule do holenderskiej, jak to ma miejsce w przypadku platformy streaminigowej Videoland czyli:
- Moda na sukces od pierwszego odcinka - sekcja 1
- Moda na sukces -bieżące odcinki z polskim lektorem .
Nie obraziłbym się aby na player czy na głównej stacji TVN-u emitowali od 1 odc.
A jeśli chodzi o powrót do telewizji, to najlepiej żeby wyemitowali od 6048odcinka i za jakiś czas podwójne odcinki.
Ja uważam, że tak jak mamy teraz, czyli siedem odcinków tygodniowo w Playerze to bardzo dobra opcja. 14 odcinków tygodniowo - dla niektórych osób mogłoby to być za wiele (dla mnie nie), a 7 to w sam raz - powolutku nadrabiamy różnicę w stosunku do odcinków emitowanych w USA w roku 2020. Chciałbym kiedyś zobaczyć wszystkie odcinki "MnS" po polsku na jakiejś platformie - to by mi wystarczyło.
_________________ Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza Miłość, Dark, Dom z papieru, Stranger Things, Wiedźmin, Westworld, Na Dobre i Na Złe.
Martin Rode
7 od marca i początku lockdownu, wtedy była akcja "Zostań w domu". Player postanowił nam zrobić prezent i nawet przez jeden tydzień mieliśmy 14 odcinków, ale brak zapasu przetłumaczonych odcinków sprawił że zeszliśmy do 7. Ta akcja miała potrwać bodaj do końca marca ale jak widać formuła emisji codziennej po jednym odcinku została na dłużej.
Ostatnio zmieniony przez BeLieF 2020-07-27, 18:18, w całości zmieniany 2 razy
To nie wiedziałem, że taki stan trwa dalej, myślałem że wróciła emisja do 5 odcinków na tydzień. W takim razie szybko przybliżyliśmy się do odcinków z USA, przerwa od kwietnia z nowymi odcinkami też zrobiła swoje.
Mamy zagwarantowaną emisję do odcinka #7512 Dojdziemy zatem w Polsce do 2017 roku - można świętować
Niedługo doczekamy się tego odcinka. Więc przyszła pora zadać pytanie - jak dużą transzę kupił tym razem TVN? Bo to, że kupi - jest w moim odczuciu - niemalże pewne.
Skoro emisja weekendowa trwa już 4 miesiące, to znaczy, że sobotnie i niedzielne premiery oglądają się tak samo dobrze jak te w tygodniu. Myślę, że tak już zostanie.
Licencja na internetowe VOD jest względnie tania, stąd TVN Player nas rozpieszcza, z kolei telewizyjne kanały TVN'u niestety serialu nie przygarną do siebie ;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum