_________________ "Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Deacon zapowiada się na prawdziwy czarny charakter
I bardzo dobrze, bo w MNS właśnie takiego kogoś brakuje...
Szczerze mówiąc, to spodziewałem się, że to będzie jakiś biedny niechluj, a tu nawet miła niespodzianka, ma własny klub, dziewczynę- która wygląda równie podle jak on- oj, zapowiada się ciekawie...
Mimo, że Deacon jest wielką wredotą, to zrobił na mnie ogromne wrażenie Kogoś takiego brakowało MNS, przynajmniej coś się będzie działo. Tak przynajmniej czuję. Patrząc na plastikowego Kena (czyt. Ricka), sierotkę CJ-kę, "napakowanego" Ridga i Connora prosto z solarium, można odetchnąć
Też miałem zamiar założyć ten temat, ale po tym jak nazwisko zostanie wyjawione.
Deacon jest fajny. Nareszcie jakaś nowa postać - w końcu pozbyli się Macy i Becky, oraz Giovanni'ego, Adama i Tawny, a doszła tylko Morgan Wreszcie jakiś nie-Forrester I fakt - otoczka super
Przypadła mi do gustu dziewczyna Deacona Plastikowa
Ale dajcie spokój. Przecież nazwisko to nie spoiler.
Jeśli chodzi o Deacona, to na razie nie mam jeszcze zdania o nim. Musiałbym go trochę poobserwować. Na razie rzuciło mi się w oczy takie psychodeliczne spojrzenie.
To prawda że kogoś takiego brakowało w B&B Zapowiada się ciekawie, na pewno zawsze was ciekawiło kim jest prawdziwy ojciec EricaIII
_________________ Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Too Close To Home,Y&R,Devious Maids...
Ciekawiło, oj ciekawiło
Ale nie w moim typie (urody), bo na jego "pobyt" w modzie już się cieszę. Namiesza. Cieszyłam się z Morgan, ale ona jakaś :ugrzeczniona". Na razie. Natomiast chyba jeszcze nie był tak chamski i obcesowy jak nasz Deacon, Zatkało mnie na "dziwkę babilońską". Ale kurde on namiesza. Musi.
_________________ Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Electra [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-09, 19:43
Deacon mnie poprostu rozwala....
To taki typ faceta, który najbardziej lubie (usidlaćxD). Psychodeliczne (lub jak kto woli => przyjarane) spojrzenie, super ciuchy, intrygujące usposobienie, cięty język. Taki niby macho, nikt mu nie podskoczy itd itp a jak pozna laske ktora go powali na kolana, to potulny jak baranek. Zakładam się, że Deacon właśnie taki będzie (wiem to z własnego doświadczenia ). No w każdym razie Rickuś się próbuje stawiać, ale z Deaconem szans nie ma i chyba sam to wie . Jestem totalnie ciekawa, co będzie dalej....
Deacon ma super teksty. Nareszcie takie jak sie rzeczywiście używa w życiu. No bo np. ździra to takie naciągane. Nikt z moich znajomych tak nie mówi. A wogóle pojawienie się Deacona mam wrażenie jakby coraz bardziej przybliżało TVP1 do tych nowszych odcinków (chodzi mi o lata 2003, 2004)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum