Goku nie rozumiem dlaczego tak gnębisz Agnieszkę
To widać ,że mówisz Natasza super, Natasza wspaniale a Agnieszka ok ale to źle to mogłaby lepiej... Ja myśle ,że obie są na podobnym poziomie i obie mają coś do powiedzenia, ja płytę Agnieszki widzę tak: piękne piosenki, ballady w stylu dawnych pięknych głosów Beaty Kozidrak, Maryli Rodowicz, Alicji Majewskiej czy Anny Jantar. Agnieszka lubuje się w takich dawnych hitach, ma mocny głos i może nagrać płytę pełną niezapomnianych hitów, Natasz ma żywioł w sobie i ona może pokazać jak się bawić. Pewnie płyta Nataszy będzie bardziej komercyjna i nastawiona na sukces ale obie mają coś do powiedzenia i Edyta i Robert muszą się schować.
Dzisiejszy odcinek bardzo ciekawy, kłótnia Edyty i Eli bardzo nieprzyjemna... Ela za bardzo pojechała po Edycie, przesadziła mówiąc ,że nie ma charakteru, każdy jakiś ma a Edyte napewno można zapamiętać, jest słodziutka.
Robert nie potrafi śpiewać i nie wiem dlaczego jury go ocenia wysoko... Nie można się oszukiwać, jego śpiewanie to bardziej dukanie ale ostatnio wypada nieźle.
Agnieszka zaśpiewała pięknie z Marylką! A druga piosenka wprost genialna! Zabawa i piękny śpiew w jednym, super!
Nataszka jak zwykle ślicznie, spodziewałem się ,że zaśpiewa piosenkę Tiny i będzie katastrofa ale jednak nie było źle, wręcz great, a piosenka z Krzysztofem.... Aż szkoda żebym wogule się wypowiadał... Cudo!
Melanie C dała piękny koncert, obie piosenki fajne i czysto zaśpiewane, ma kobieta talent, bardzo się zmieniła od czasów Spice Girls, na lepsze...
Żal mi Marzenki, z dwojga byłych nominowanych to jej bardziej kibicowałem ale cóż MJM i show na scenie jednak bierze górę. Co do tego tygodniowych nominowanych to Edyta chyba ma szansę znikome co do Nataszy ale ten program jest nie przewidywalny choć z tych dwojga jednoznacznie widać to co widać.
A co za tydzień śpiewa Agnieszka bo zapomniałem