Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ciekawe, czy będzie dziś Michał :roll:
Tydzień temu się bardzo ucieszyłam, że ma być, ale w tym tygodniu wyczytałam w fakcie, że Ania poroniła :shock: Czy to prawda? W gazecie była krótka wypowiedź Michała, żeby nie poruszać tego tematu, bo to bardzo przykra sprawa dla nich.
na oficjalnej stronie Ich Troje pisze w programach TV , że Michał będzie w JOŚ.
Dziś zapowiada się interesująco, bo będzie Melanie C! :wink:
Debora

Post autor: Debora »

To prawda Ania poroniła :cry: (pisali w onecie albo nw wp nie pamiętam)
Jeżli Michał będzie to napewno mu nie będzie do śmiechu :cry:
Nie lubie ani jej ani Michała,ale stracić dziecko to coś strasznego.....
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ania była przepracowana... Taka prawda. Ostatnio bardzo źle wyglądała.
Goku

Post autor: Goku »

No wreszcie Bóg obronił jakieś dziecko przed Wiśniewskim!!! Nie będą mieli Falco Christian'a. Starczy już Wiśniewskiemu tych dzieci...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Goku pisze:No wreszcie Bóg obronił jakieś dziecko przed Wiśniewskim!!! Nie będą mieli Falco Christian'a. Starczy już Wiśniewskiemu tych dzieci...
::ke:: ::ke:: ::ke::

Nie przeginasz? Nie Ty decydujesz ile dzieci komu powinno starczyć ::kwasny::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

anka_ pisze:
Goku pisze:No wreszcie Bóg obronił jakieś dziecko przed Wiśniewskim!!! Nie będą mieli Falco Christian'a. Starczy już Wiśniewskiemu tych dzieci...
::ke:: ::ke:: ::ke::

Nie przeginasz? Nie Ty decydujesz ile dzieci komu powinno starczyć ::kwasny::
Przegina
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Oj Goku. :nie: A co ma bezbronne dziecko wspólnego z Michałem
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Skoro już poruszyliście ten temat... Strata dziecka to jest ogromna strata i należy tylko takim ludziom współczuć, wiem, bo sam przeżyłem coś podobnego( oczywiście to nie ja poroniłem :P ).
Ale jeżeli chodzi o Wiśniewskich, i to, jak się tym ekscytowali, to sam nie wiem, czy im współczuć, czy nie ::kwasny::
Już sobie wyobrażam, jakie święto zrobiliby z już planowanych podwójnych chrzcin, pojechaliby gdzieś na Grenlandię lub na pustynię ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Powiem tak: Bóg wiedział co robi :wink:
Goku

Post autor: Goku »

Dzisiaj w JOŚ podobał mi się śpiew wszystkich oprócz Edyty Herbuś. Moim zdaniem ona powinna odpaść.

Bardzo podobało mi się wykonanie Nataszy :serce: :serce: :serce:

Agnieszka też fajnie, ale czasami tak dziwnie coś z głosem jej się działo.

Moskwa wg. mnie po raz pierwszy fajnie zaśpiewał :)...

Jestem pewny, że Nataszka powinna wygrać :) :) :)... Aga też by mogła, ale co ona by śpiewała?? Gospel?? ::loll:: ::loll:: ::loll::

Bardzo podobały mi się żarty Sztuki :) :) :)

Rodowicz przesadziła z tym, że Kylie Minogue mogłaby Herbusiowej buty czyścić... Przecież Herbuś to sam fałsz ::jezyk::

Boję się o zagrożenia... Mam nadzieję, że Sztuka da jokera Adze lub Natce, bo jeśli Herbusuiwej lub Moskwie to będzie nieciekawie ::bojesie::

Aga cały czas w proponowanych piosenkach ma Madonnę xD Miała już - La isla Bonita, Sorry, Hung Up, a teraz Like a Prayer

Ale Cichopkowa dowaliła z tym Lotto... Mel C była dobra z tym 69 xDD...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Hej ale byłyby jaja gdyby pojedynek Natasza - Edyta wygrala Herbuś ::cojest:: ::bojesie:: :!:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Natasza jest nominowana ?
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

No...
Ja bym się cieszyła jakby przegrała z Herbuś, bo to jest niesprawiedliwe, że Natasza jest w tym programie. :/
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Goku nie rozumiem dlaczego tak gnębisz Agnieszkę ::ysz::
To widać ,że mówisz Natasza super, Natasza wspaniale a Agnieszka ok ale to źle to mogłaby lepiej... Ja myśle ,że obie są na podobnym poziomie i obie mają coś do powiedzenia, ja płytę Agnieszki widzę tak: piękne piosenki, ballady w stylu dawnych pięknych głosów Beaty Kozidrak, Maryli Rodowicz, Alicji Majewskiej czy Anny Jantar. Agnieszka lubuje się w takich dawnych hitach, ma mocny głos i może nagrać płytę pełną niezapomnianych hitów, Natasz ma żywioł w sobie i ona może pokazać jak się bawić. Pewnie płyta Nataszy będzie bardziej komercyjna i nastawiona na sukces ale obie mają coś do powiedzenia i Edyta i Robert muszą się schować.

Dzisiejszy odcinek bardzo ciekawy, kłótnia Edyty i Eli bardzo nieprzyjemna... Ela za bardzo pojechała po Edycie, przesadziła mówiąc ,że nie ma charakteru, każdy jakiś ma a Edyte napewno można zapamiętać, jest słodziutka.
Robert nie potrafi śpiewać i nie wiem dlaczego jury go ocenia wysoko... Nie można się oszukiwać, jego śpiewanie to bardziej dukanie ale ostatnio wypada nieźle.
Agnieszka zaśpiewała pięknie z Marylką! A druga piosenka wprost genialna! Zabawa i piękny śpiew w jednym, super!
Nataszka jak zwykle ślicznie, spodziewałem się ,że zaśpiewa piosenkę Tiny i będzie katastrofa ale jednak nie było źle, wręcz great, a piosenka z Krzysztofem.... Aż szkoda żebym wogule się wypowiadał... Cudo!
Melanie C dała piękny koncert, obie piosenki fajne i czysto zaśpiewane, ma kobieta talent, bardzo się zmieniła od czasów Spice Girls, na lepsze...
Żal mi Marzenki, z dwojga byłych nominowanych to jej bardziej kibicowałem ale cóż MJM i show na scenie jednak bierze górę. Co do tego tygodniowych nominowanych to Edyta chyba ma szansę znikome co do Nataszy ale ten program jest nie przewidywalny choć z tych dwojga jednoznacznie widać to co widać.

A co za tydzień śpiewa Agnieszka bo zapomniałem ::plask wczolo:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Za tydzień Aga śpiewa Like a prayer Madonny :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ale Natasza była wściekła jak została nominowana . Jej oczy poprostu kipiły ze złości . Po dzisiejszych nominacjach jestem przekonany ,że wygra Agnieszka.
ODPOWIEDZ