Może zapomniała? A może nie traktuje Deacona poważnie?Tiril pisze:Czemu chce to ukrywać? Albo moze chociaż Thornowi?
Bieżące odcinki cz. 1
Szkoda ,że Stephani tak krótko była pod wodą
Taka fajna scena
A teraz tak na poważnie ; w końcu Forresterowie mają spokój z Morgan , oby raz na zawsze .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Przypuszczam, że nie jest dumna z samej siebie. Ma cichą nadzieję, że Deacon zrobi tą nieprzyjemną rzecz o której wspominał, a jej związek z nią nigdy nie wyjdzie na jaw.Cosmo pisze:Może zapomniała? A może nie traktuje Deacona poważnie?Tiril pisze:Czemu chce to ukrywać? Albo moze chociaż Thornowi?
-
Ambrossia Moore
Fajnie, że slub Amber będzie jutro
( czyt. za dwa tygodnie ).
Fajne scenki z Morgan. Ciekawe, czy jeszcze kiedyś ją zobaczymy?
Denerwuje mnie już zachowanie Deacon'a. Wie, że robi źle, a usprawiedliwia się tym, że chce dobrze dla Amber i syna. Przecież on chce tego przede wszystkim dla siebie.
Nie obchodzą go uczucia Bridget, która naprawdę jest w niego zapatrzona jak w obrazek. 
Fajne scenki z Morgan. Ciekawe, czy jeszcze kiedyś ją zobaczymy?
- Liason-fanka
Nasza wspaniała gęsia szyjka nie przyjedzie na ślub córuni i wymarzonego zięcia?
Bridget otrząśnie się. Deacon prawdopodobnie złamie jej serce, ale nie sądzę, by długo po nim cierpiała. A może Deacon wpadnie we własne sidła, zakocha się i rzeczywiście ożeni się z młodą Forresterówną?
Bridget otrząśnie się. Deacon prawdopodobnie złamie jej serce, ale nie sądzę, by długo po nim cierpiała. A może Deacon wpadnie we własne sidła, zakocha się i rzeczywiście ożeni się z młodą Forresterówną?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- PetroPython
Deacona, Amber, BridgetCosmo pisze:Morgan niestety już nie będzie siać postarchu. I co my teraz będziemy oglądać?!
Akcji z Morgan ogolnie było bardzo mało, połowa scen z Morgan to przyjaźń z Taylor, potem ćwiartka to ukrywanie prawdy o dziecku, w międzyczasie szybka akcja z Patsy. A w ostatniej ćwiartce porwanie ciągnące się długo, ogólnie dwie lepsze sceny. MAŁO ZŁEJ MORGAN W B&B
Wiecie co? Mówicie, że Bridget jest naiwna, ale swoją drogą jestem pewna, że nie jedno z Was uwierzyłoby Deaconowi... My mamy tyle dobrze, że wiemy co on kombinuje, ale przy Niej zachowuje się bardzo ładnie i nie dziwię się jej, że mu wierzy...Ja chyba też bym mu uległa
Morgan Morgan...hmm...no dzisiaj to wyglądała "wspaniale". Z tego co zauważyłam to ledwo trzymała się na nogach jak weszła a nagle okazała siętaaaka silna, a pamiętamy wszyscy chyba jak to było ostatnio kiedy to wydawała się taka silna a dała się pokonać...
No i cóż...Czekam na ślub
P.S: Pozdrawiam wszystkich cieplutko...Ostatnio rzadko tu zaglądam, bo mam mnóstwo nauki, ale to nadrobię
Morgan Morgan...hmm...no dzisiaj to wyglądała "wspaniale". Z tego co zauważyłam to ledwo trzymała się na nogach jak weszła a nagle okazała siętaaaka silna, a pamiętamy wszyscy chyba jak to było ostatnio kiedy to wydawała się taka silna a dała się pokonać...
No i cóż...Czekam na ślub
P.S: Pozdrawiam wszystkich cieplutko...Ostatnio rzadko tu zaglądam, bo mam mnóstwo nauki, ale to nadrobię
-
SallyFan
No właśnie też się zastanawiałem. Nie miała siły się ruszyć tylko Tim ją targał i nagle... co to, Red Bulla wypiła, czy co?paulincia pisze:Morgan Morgan...hmm...no dzisiaj to wyglądała "wspaniale". Z tego co zauważyłam to ledwo trzymała się na nogach jak weszła a nagle okazała siętaaaka silna, a pamiętamy wszyscy chyba jak to było ostatnio kiedy to wydawała się taka silna a dała się pokonać...![]()
Jak to powiedział Cosmo: Stephanie jest niezatapialna. No właśnie. Niestety
Co do Deacon/Bridget: dziwne że jeszcze nagle wszystkowiedzący bohaterowie nie zaczęli zastanawiać się czy przez to że Bridget coraz rzadziej z nimi rozmawia, to czy przypadkiem nie ma jakiegoś romansu
- Liason-fanka
Nie, ale te odcinki dosyc regularnie ogladalam swego czasu, wiec w miare pamietam watkiAbec pisze:Mógłby jeszcze sam sobie powtarzać "To rozpieszczona, głupiutka dziewczyna, takie doświadczenie, przekonanie się na własnej pupci, że są na świecie podli faceci, wyjdzie jej tylko na dobre".
Liason, zaczęłaś oglądać na TVP?
-
Dawidek
- Administrator
Morgan aresztowana. Ale topienie Stephanie w jej umywalce - bezcenny widok.
Brooke trochę co innego myśli, co innego robi. Ale ją Rick "ugotował" proponując, by była druhną Amber. Widać, że jej się to nie podobało. Amber zresztą też.
Bridget zaczyna myśleć, próbując odmówić Deacon'owi, by razem poszli na ślub jej brata. Ale dziewczyna dopiero zdbywa pierwsze uczuciowe doświadczenia, więc nie dziwmy się, jak popełni jakiś błąd. To są uroki młodości.
Brooke trochę co innego myśli, co innego robi. Ale ją Rick "ugotował" proponując, by była druhną Amber. Widać, że jej się to nie podobało. Amber zresztą też.
Bridget zaczyna myśleć, próbując odmówić Deacon'owi, by razem poszli na ślub jej brata. Ale dziewczyna dopiero zdbywa pierwsze uczuciowe doświadczenia, więc nie dziwmy się, jak popełni jakiś błąd. To są uroki młodości.
Mnie się dzisiaj zrobiło szkoda Ricka. Wreszcie wyszło dlaczego tak bardzo dąży do założenia rodziny. Sam powiedział do Brooke, że chce stworzyć Erykowi od początku prawdziwy dom z ojcem i matką- coś czego on nie miał nigdy.
I ten argument przekonał Brooke do tego, że zgodziła się go wspierać.
I ten argument przekonał Brooke do tego, że zgodziła się go wspierać.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Ally