Bieżące odcinki cz. 1
Dziś stwierdziłam, że... nie chce mi się oglądać "Mody..."
Ale i tak oglądałam.
Z tym, że nie mogłam doczekać się końca.
Może dlatego, że brakuje Morgan?
Dopiero koniec drugiego odcinka mnie zaiteresował, kiedy to Deacon groził Ericowi. Myślałam, że zaś tygodniami będziemy czekać na ten ślub, ale jednak tempo trochę przyspieszone.
Dlatego na następny odcinek czekam już z większą "ekscytacją".
Muszę zobaczyć miny państwa Forresterów, kiedy zobaczą Deacona ze swoją córką. 
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
-
Dawidek
- Administrator
Też myślałem, że dziś nie będzie dnia ślubu. Miła niespodzianka.
Deacon ma już obsesję. Kiedy on wreszcie zrozumie, że to nie Forrester'owie odebrali mu Amber i syna. To sama Amber podjęła taką decyzję. Dwacon ma teraz ostatnią szansę na to, żeby przekonać Amber.
Próba przytulenia się Brooke i Amber wypadła wręcz komicznie. Obie jak się przytuliły, to zaraz odskoczyły. Boskie to było.
Stephanie i Brooke dziś bardzo ładnie wyglądały. Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem. Czerwień dziś w MnS w zdecydowanej ofensywie.
I jeszcze jedno zdanie: "Zachowuj się" - Stephanie do Brooke. Teściowazachowała się jak uważna matka.

Deacon ma już obsesję. Kiedy on wreszcie zrozumie, że to nie Forrester'owie odebrali mu Amber i syna. To sama Amber podjęła taką decyzję. Dwacon ma teraz ostatnią szansę na to, żeby przekonać Amber.
Próba przytulenia się Brooke i Amber wypadła wręcz komicznie. Obie jak się przytuliły, to zaraz odskoczyły. Boskie to było.
Stephanie i Brooke dziś bardzo ładnie wyglądały. Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem. Czerwień dziś w MnS w zdecydowanej ofensywie.
I jeszcze jedno zdanie: "Zachowuj się" - Stephanie do Brooke. Teściowazachowała się jak uważna matka.
We wszystkim szukasz tylko pretekstu żeby dokuczyć Amber.Jasmine pisze: Do tego zapomniała powiedzieć do Brooke "proszę" przed popilnuj dziecka...no ale dobre maniery to dziś podobno rzadkość...
Gęś by to kopła!W czwartki są najlepsze odcinki a ja nie moge nigdy ich oglądać
Kiedyś ślub Brooke i Thorna i słynne prowadzenie Logan przez Stefe,nie mogłam widzieć,dalej wjazd Ridza w dom Morgan,jutro ślub Amber i wejście Deacona i znów nie zobacze.Zawsze jak są ciekawe akcje to mnie niema
Co za pech! 
Team Hunter:)A jak!
-
Ally
Już nie mogę się doczekać tego ślubu. Najbardziej min Forresterów, jak zobaczą z kim przyjdzie Bridget.
Amber miała dziś brzydką fryzurę i paskudne odrosty. Mam nadzieję, że w sukni i dodatkach będzie wyglądała lepiej.
Najbardziej cieszy mnie fakt, że skończył sie wątek Morgan i nie muszę na nią patrzeć.
Amber miała dziś brzydką fryzurę i paskudne odrosty. Mam nadzieję, że w sukni i dodatkach będzie wyglądała lepiej.
Najbardziej cieszy mnie fakt, że skończył sie wątek Morgan i nie muszę na nią patrzeć.
La vita e bella!
Ajj ale Deacon wrobi Forresterów
ale co zrobi jak Amber i tak wyjdzie za Ricka...Szkoda że nie ma Morgan, bo jak ona była to fajjowe odcinki mieliśmy. A teraz zapowiada się na nudę. No chyba że pojawi się równie barwny bohater lub wymyślą jakaś fajną akcję. Noi ciekawe jak Brooke zareaguje jak zobaczy chłopaka swojej kochanej córeczki 
Racja Cosmo, z tego co widzę wiekszość postów jest o Amber, o jej zachwaniu, co zrobiła źle, jak okropnie wyglądała,o tym że się jej lubi bo... i ble ble ble.......ja już nawet tego nie czytamCosmo pisze:We wszystkim szukasz tylko pretekstu żeby dokuczyć Amber.Jasmine pisze: Do tego zapomniała powiedzieć do Brooke "proszę" przed popilnuj dziecka...no ale dobre maniery to dziś podobno rzadkość...Tego nie omieszkałaś jej wypomnieć ale w tym że Brooke nazwała Amber dziwką pewnie nie widziałaś nic złego. Faktycznie, brak w dzisiejszych czasach dobrych manier.
Ale Deacon podszedł Bridget...najpierw wzmianka że chciałby iść na ślub, potem że to zły pomysł...
A poza tym to pewnie bład tłumacza że nie dodał "proszę", trzeba zwracać uwagę na oryginalny tekst.ana pisze:Racja Cosmo, z tego co widzę wiekszość postów jest o Amber, o jej zachwaniu, co zrobiła źle, jak okropnie wyglądała,o tym że się jej lubi bo... i ble ble ble.......ja już nawet tego nie czytamCosmo pisze:We wszystkim szukasz tylko pretekstu żeby dokuczyć Amber.Jasmine pisze: Do tego zapomniała powiedzieć do Brooke "proszę" przed popilnuj dziecka...no ale dobre maniery to dziś podobno rzadkość...Tego nie omieszkałaś jej wypomnieć ale w tym że Brooke nazwała Amber dziwką pewnie nie widziałaś nic złego. Faktycznie, brak w dzisiejszych czasach dobrych manier.
-
GL Forever