Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Wczoraj leciała "Psychoza 2" Hitchocka..rewelacyjny film...Pierwsza część jak dla mnie jest najlepsza...Dwójka też fajna, trzecia nawet....ale i tak jak na tamte czasy film świetny, poprostu klasyka :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widziałem kilka lat temu pierwszą część "Blair Witch Project". Film nawet nowatorski, wykorzystano w nim inne, niż w klasycznych filmach sposoby rejestrowania obrazu, ale całość mnie niezbyt zachwyciła. Czy widziałem drugą część - powiem szczerze, że nie pamiętam . 8)
O trzeciej części dowiaduję się od Was.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cholera jasna ,chciałam sobie ściągnąć wzgórza mają oczy 2,ucieszyłam się,że już się ściągło a tu jest jakaś martwica mózgu jest :evil: Niewiem co to w ogóle jest..
Team Hunter:)A jak!
Goku

Post autor: Goku »

Nie ma żadnej trzeciej części BWP!!! Możecie sobie sprawdzić na IMDB... Tiril musiałaś oglądać coś innego...
Awatar użytkownika
ana

Misia pisze:Cholera jasna ,chciałam sobie ściągnąć wzgórza mają oczy 2,ucieszyłam się,że już się ściągło a tu jest jakaś martwica mózgu jest :evil: Niewiem co to w ogóle jest..
Misia "Martwica..." to niby horror a tak naprawde groteska...hi obejrzyj a usmiejesz sie i troche zniesmaczysz... ::kwasny:: Apropo, rezyser "Marwticy..." był nastepnie rezyserem "Obcego..." tak przynajmniej słyszałam,albo "Władcy Pierścieni"...kurcze nie pamietam :evil: Tego bądź tego w każdym razie ::jezyk::

Ja tez pierwsze słysze o BWP 3 ::ysz::
Goku

Post autor: Goku »

ana pisze:
Misia pisze:Cholera jasna ,chciałam sobie ściągnąć wzgórza mają oczy 2,ucieszyłam się,że już się ściągło a tu jest jakaś martwica mózgu jest :evil: Niewiem co to w ogóle jest..
Misia "Martwica..." to niby horror a tak naprawde groteska...hi obejrzyj a usmiejesz sie i troche zniesmaczysz... ::kwasny:: Apropo, rezyser "Marwticy..." był nastepnie rezyserem "Obcego..." tak przynajmniej słyszałam,albo "Władcy Pierścieni"...kurcze nie pamietam :evil: Tego bądź tego w każdym razie ::jezyk::

Ja tez pierwsze słysze o BWP 3 ::ysz::
Ten reżyser nakręcił potem trylogię "Władcy Pierścieni" i nową wersję "King Konga" :D :D :D
Awatar użytkownika
ana

A więc jednak "Władcę..." dzięki Goku...nie byłam pewna :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hahaha "Martwica mózgu" jest super :) Obejrzyj koniecznie ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kurczę, no pewna jestem, że oglądałam trójkę. Ale nie wykluczam, że mogło mi się to przyśnić. Jeśli tak, to przepraszam za wprowadzanie w błąd.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

ana pisze:Wczoraj leciała "Psychoza 2" Hitchocka..rewelacyjny film...Pierwsza część jak dla mnie jest najlepsza...Dwójka też fajna, trzecia nawet....ale i tak jak na tamte czasy film świetny, poprostu klasyka :mrgreen:
To chyba Psychoza 2 Richarda Franklina, sequel Hitchcocka ;) Świetny film, polecam :)
Awatar użytkownika
Misia

A dziś na TVP2 o 22.45 film "Jak wykończyć panią T"Jak ktoś niewidział to polecam :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiaj na Hallmark o 20.00 będzie film "Za kulisami Dynastii", polecam zerknąć kto ma tę stację! Mimo niedociągnięć, film mniej-więcej pokazuje historię tworzenia i sukcesu serialu "Dynastia". Powtórka o 2 w nocy.
Dynasty: Behind the Scenes
Dynasty: The Making of a Guitly Pleasure
Dynasty: Sex, Greed and Manipulation
- to 3 różne tytuły jednego filmu w którym aktorzy zagrali aktorów z "Dynastii" i w skrócie z pewnymi błędami została tam przedstawiona historia kręcenia i popularności "Dynastii"
Film powstał specjalnie do stacji Hallmark. Te kilka błędów to np. SammyJo na ślubie w Mołdawii, wypadek Amandy po którym znika z serialu... -tego nie było.
Obrazek
Logo z prawdziwymi Johnem, Lindą i Joan i filmowymi:
Obrazek
Więcej o hitowym serialu "Dynastia" na jego forum :P : http://www.dynastia.fora.pl/
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:Jak dadzą 2 cześć to poinformujcie to zerknę
Dzisiaj o 23.35 na TVP1 :wink: .
Awatar użytkownika
Misia

A co sądzicie o 'Egzorcyzmach Emily Rose"Słyszałam,że bardzo straszny jest ten film i tak się zastanawiam czy nielepiej oglądać go w dzień :P
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Nie jest aż taki "straszny". Ale wywołuje dość 'ciekawe' uczucia ;) Polecam, zwłaszcza, że film jest oparty na faktach, bo Emily Rose faktycznie żyła.
ODPOWIEDZ