Ogólnie o filmach
-
Dawidek
- Administrator
Widziałem kilka lat temu pierwszą część "Blair Witch Project". Film nawet nowatorski, wykorzystano w nim inne, niż w klasycznych filmach sposoby rejestrowania obrazu, ale całość mnie niezbyt zachwyciła. Czy widziałem drugą część - powiem szczerze, że nie pamiętam .
O trzeciej części dowiaduję się od Was.
O trzeciej części dowiaduję się od Was.
Misia "Martwica..." to niby horror a tak naprawde groteska...hi obejrzyj a usmiejesz sie i troche zniesmaczysz...Misia pisze:Cholera jasna ,chciałam sobie ściągnąć wzgórza mają oczy 2,ucieszyłam się,że już się ściągło a tu jest jakaś martwica mózgu jestNiewiem co to w ogóle jest..
Ja tez pierwsze słysze o BWP 3
Ten reżyser nakręcił potem trylogię "Władcy Pierścieni" i nową wersję "King Konga"ana pisze:Misia "Martwica..." to niby horror a tak naprawde groteska...hi obejrzyj a usmiejesz sie i troche zniesmaczysz...Misia pisze:Cholera jasna ,chciałam sobie ściągnąć wzgórza mają oczy 2,ucieszyłam się,że już się ściągło a tu jest jakaś martwica mózgu jestNiewiem co to w ogóle jest..
Apropo, rezyser "Marwticy..." był nastepnie rezyserem "Obcego..." tak przynajmniej słyszałam,albo "Władcy Pierścieni"...kurcze nie pamietam
Tego bądź tego w każdym razie
Ja tez pierwsze słysze o BWP 3
- Adex-fan Brooke
Dzisiaj na Hallmark o 20.00 będzie film "Za kulisami Dynastii", polecam zerknąć kto ma tę stację! Mimo niedociągnięć, film mniej-więcej pokazuje historię tworzenia i sukcesu serialu "Dynastia". Powtórka o 2 w nocy.
Dynasty: Behind the Scenes
Dynasty: The Making of a Guitly Pleasure
Dynasty: Sex, Greed and Manipulation
- to 3 różne tytuły jednego filmu w którym aktorzy zagrali aktorów z "Dynastii" i w skrócie z pewnymi błędami została tam przedstawiona historia kręcenia i popularności "Dynastii"
Film powstał specjalnie do stacji Hallmark. Te kilka błędów to np. SammyJo na ślubie w Mołdawii, wypadek Amandy po którym znika z serialu... -tego nie było.

Logo z prawdziwymi Johnem, Lindą i Joan i filmowymi:

Więcej o hitowym serialu "Dynastia" na jego forum
: http://www.dynastia.fora.pl/
Dynasty: Behind the Scenes
Dynasty: The Making of a Guitly Pleasure
Dynasty: Sex, Greed and Manipulation
- to 3 różne tytuły jednego filmu w którym aktorzy zagrali aktorów z "Dynastii" i w skrócie z pewnymi błędami została tam przedstawiona historia kręcenia i popularności "Dynastii"
Film powstał specjalnie do stacji Hallmark. Te kilka błędów to np. SammyJo na ślubie w Mołdawii, wypadek Amandy po którym znika z serialu... -tego nie było.

Logo z prawdziwymi Johnem, Lindą i Joan i filmowymi:

Więcej o hitowym serialu "Dynastia" na jego forum
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city