Uwaga, faceci!

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Cathin

Post autor: Cathin »

Nie trawię Lynn. Jest tak słodka, że aż się spawiować można. I wygląda jak swoja babka :/ Szkoda, że Marin nie stworzy związku z wydawcą. Fajni by byli. Lepiej Jack + Marin, ale skoro zjawiła się głupia Lynn... :/
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Ja wiedziałam, że mam tendencje do lubienia postaci, których nikt nie lubi ::loll::
Ja lubie Lynn.Wkurza mnie Jack,że ją tak traktuje jakby się do końca nie zdecydował :roll:

Patrick mnie rozwala w każdym odcinku :mrgreen:
Goku

Post autor: Goku »

Nienawidze Lynn!!! Chociaż i tak wydaje mi się, że Marin bardziej pasuje do Stewart'a niż do Jack'a. :mrgreen:

Theresa jest chamska i w ogóle... Niech zniknie z serialu bo mam jej dosyć!!!
Cathin

Ja tam Therese lubie.
Awatar użytkownika
Ireth

Ja nie mam nic do Lynn,choć jak ją pierwszy raz zobaczyłam to wydawała mi się ładniejsza :roll:

Ten bezdomny od domu Marin jest jakby "zbyt przystojny" ::loll:: Tzn nie umiem tego ując dobrze,ale jakoś chyba przesadzili :lol:

Mama May jest the best :mrgreen:
Cathin

Mam nadzieję, że będzie coś z tej kombinacji: Marin + Włóczęga ;)

Szkoda mi związku Pługowego i Jane :(

A teraz znienawidziłam Jacka i Lynn. A Lynn to w szczególności.

[ Dodano: 2007-06-10, 17:05 ]
Fiu fiu, ślub Lynn i Jacka. Życzę im jak najgorzej ;]

Marin + włóczęga :D To mi się podoba :D
Awatar użytkownika
Ireth

Widać Jack prawdziwie kocha Lynn :)

Włóczęga nawet mi się spodobał,może coś ciekawego z tego wyjdzie :wink:

Czy ktoś wie co za wezwanie dostała Sara :shock: ??
Goku

Marin nie powinna się tak bronić i być z Cashem. ;)

Erick i Sara :serce: :serce: :serce:... Sara nie powinna się przejmować tym, że Erick jest pastorem. Przecież pastorowie mogą mieć żony.

Rozbroiło mnie jak Annie i jej matka biły brawo, cokolwiek się wydarzyło xD Annie ma strasznego ojca...

Jane ma być z Sam'em, a nie z bratem Annie!!! :evil:

Ten pocałunek Marin i Cash'a i Jack stojący za oknem to mistrzostwo!!! Dobrze mu tak!!! Niech widzi co stracił!!!

Marin umyła zęby na golasa :D :D :D

Jak ja wytrzymam do jesieni?? :(
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Cash - mniamciu :zeby: :serce: Śliczna scena z kominkiem w tle :D
Czyżby pastor doniósł na Sarę? Prostytucja nielegalna chyba jest...
Jack'a już totalnie nie lubię,a Lynn mnie denerwuje. Ot co myślę o tej parze ::krzyw::
Z leksza groteskowo było kiedy Jane z alkoholikiem wypiła 2 butelki szampana :twisted: (Aktor grający brata Annie grał też Michaela w serialu "Ed" stąd uważam że o wiele lepiej mu w brązowych włosach a nie takich farbowanych pastą do butów czarnych ::krzyw:: )

PS. dop teraz do mnie dotarła nowa tendencja w amerykańskich serialach - na początek/koniec odcinka takie złote myśli, przemyślenia bohaterki. Przykład: Gotowe na wszystko, Chirurdzy, Uwaga! Faceci :twisted:
Goku

Lol! ABC jeszcze nie wyemitowało pięciu odcinków pierwszego sezonu, a już planuje drugi ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Niech najpierw pierwszy dokończą...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Koniec Men in Trees.Niestety. Może nie przepadałem za postaciami itp.Ale serial miał klimat.Świetnie pokazane krajobrazy Alaski i życie i zwyczaje ludzi na tak odległym zakądu . Jeszcze na wakacje został mi 2. sezon

Report: ABC chops down Trees
By Tim Surette - TV.com
May 5, 2008 at 11:19:00 AM | more stories by this author

Alaskan drama canceled after two seasons; show runner says constant rescheduling may have lead to demise.

It's nail-biting time for those in television because new schedules for the major networks will be announced soon, effectively putting some in the business in the unemployment line.

Jack and Marin, the cutest couple on television.
Even with formal announcements yet to come, a few nuggets leak out before networks bow down to cash-flush advertisers and reveal their final fall schedules.

The latest to get premature bad news is ABC's Men in Trees, as reported by TVGuide.com. Show runner Jenny Bicks confirmed to the site that her show will be canceled after the conclusion of its second season.

Bicks says that the show's ever-changing schedule--moving around from night to night--didn't help Men in Trees' chances. "No show could survive that," she told TVGuide.com.

Fans won't be left with many cliffhangers or dangling storylines that were anticipating a third season; Bicks and her crew prepared an alternate-ending series finale just in case the worst happened. The series is scheduled to return on May 28 with its final run of episodes.

Men in Trees stars Anne Heche, James Tupper, and John Amos as citizens of a small Alaska town who deal with all the drama that life throws at them. For more on the show, read TV.com's previous coverage.

Men in Trees fans, feel free to air your grievances below.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Nie żyje Anne Heche, która wcielała się w główną rolę w serialu "Uwaga, faceci!". Aktorka kilka dni temu spowodowała wypadek pod wpływem narkotyków, wjeżdżając komuś w dom i powodując jego pożar.

Źródło: https://www.filmweb.pl/news/Anne+Heche+ ... ata-147379

Przerażająca śmierć. Pamiętam, że bardzo lubiłem ten serial i jej rolę w nim, więc szkoda mi, że skończyła w ten sposób.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Miała bardzo złe dzieciństwo. Szkoda, że zmarła.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
ODPOWIEDZ