Kristen i Tony

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Dla mnie nie bardzo podoba się ten związek. Chyba dlatego że nie lubie tego Antoniego i on wszystko że tak powiem psuje. Kristen jest fajna ale wolałabym żeby np. znów była z Clarkiem
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Abec pisze:Pamiętaj, że Kristen nie jest jakaś superatrakcyjna, no i jest starsza od niego. Może to więc prawdziwa miłość ;)
To ja się aż boje myśleć jak musi wyglądać kobieta żebyś powiedział,że jest super atrakcyjna ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

To samo chciałam napisać. Abec, to kto jest atrakcyjny?
Cieszę się, bo z tego co nam Moda serwuje, wygląda, że Tony jest porządnym chłopakiem, poważnie zainteresowanym Kristen :lol:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szogunko, pozory mylą ::jezyk::
A co do tych postaci, to jak na razie wywołują u mnie pozytywne wrażenie. I zgadzam się, że Kristen jest atrakcyjna :D
Abec

Post autor: Abec »

Z MnS dla mnie atrakcyjne w miarę są Brooke (6,5/10), Taylor (6/10), Kim (6,5/10), Bridget (7/10), najbardziej była Michael (8/10).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

O Stefie zapomniałeś ::jezyk:: Wstydziłbyś się ::jezyk::
A tak poważnie to zdziwiła mnie troche twoja skala ale wiadomo jeden uważa tak a drugi tak :wink: A Michael to o kogo chodzi?Bo nie pamiętam...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja uważam, że Kristen&Tony to jedna z najpiękniejszych par w MnS. Oboje są piękni nie tylko ciałem, ale i duchem. Mocno im kibicuję :) Bardzo fajnie rozpoczęła się ich znajomość :)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Michael też niewysoka :D .
Jak już oceiamy, to Tony, choć przystojny, mógłby być trochę wyższy. Kristen łapie dużo plusów, bo sympatyczna, a to kryterium odgrywa u mnie dużą rolę w atrakcyjności. Bo mam wrażenie że nie porusza się ze zbytnią gracją.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Widać, że ich obydwoje nie źle wzięło. Żeby tylko byli dłużej niż inne pary MNS.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Czy ja dobrze zauważyłam że Toni ma mało wyćwiczony brzuch ::chytry::
Poza tym dalej ślicznie się prezentują :zeby: A Kristen to chyba od tej miłości pięknieje :D
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

I to z każdym dniem. Widać, że to miłość na całe życie poza tym Kristen jest bardziej stała w uczuciach niż reszta część rodziny.
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

dominik pisze:I to z każdym dniem. Widać, że to miłość na całe życie poza tym Kristen jest bardziej stała w uczuciach niż reszta część rodziny.
I fryzure ma inną
paula ;]

Post autor: paula ;] »

Oh, jak mi ta para się podoba :serce: Ah ten Tony, i ta Kristen, naprawdę śliczna para :D Aby tylko jak najdłużej razem żyli w zgodzie pomiędzy rodzinami Forresterów i Spectry :lol: Tylko czy te pobożne życzenie może się spełnić? Chyba nie w "Modzie...", a szkoda ::kwasny::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Coraz bardziej uważam że to najpiękniejsza para w MnS ;). Bardzo do siebie pasują, umieją się do gadac i nie bazują tylko na miłosci fizycznej (jak to u niektórych par w MnS)
Awatar użytkownika
Patrycja

Post autor: Patrycja »

Świetnie wyglądali jak Kristen miała polokowane włosy.Żeby jak najdłużej byli ze sobą.Bo drugiej tak do siebie pasującej pary nie znajdziecie w mns...
ODPOWIEDZ