Bieżące odcinki cz. 1
-
GL Forever
Końcówka 2 odcinka pokazuje jak nierealistyczne są amerykańskie opery mydlane. Bridget miała wypadek i nie został on pokazany. Nawet porządnego huku nie było, tylko potem pokazali Bridget z rozcietą głową. Gdyby to była brytyjska opera mydlana, na pewno pokazali by taki wypadek , że hej
Brooke jak zwykle była wkurzająca 
- deacon_sharp
Biedna Bridget.
Nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak podle i jaka upokorzona czułabym się na jej miejscu. Amber rzeczewiście była niepotrzebna w domu Bridget jak przyjechała z Rickiem, wiadomo przecież, że była ona najmniej odpowiednią osobą do pocieszania Bridget i mogła ją tylko rozłościć a po co prowokować sytuacje. Nie podobało mi się też jak Deacon ją pocałowal a ona nawet się nie broniła. To było bardzo nie fair w stosunku do Bridget a niby tak ją broni.
Deacon wreszcie usłyszał parę słow prawdy o sobie od Bridget. To co zrobił było delikatnie mówiąc podłe.
Kristen i Tony nudni jak flaki z olejem.

Deacon wreszcie usłyszał parę słow prawdy o sobie od Bridget. To co zrobił było delikatnie mówiąc podłe.
Kristen i Tony nudni jak flaki z olejem.
Naszej Amber nigdy nic nie wychodzi . Obiecała Deaconowi ,że pomoże mu przekonać Bridget ,że ten ją kocha ,ale zamiast tego doprowadziła do rozpadu ich małżeństwa . Oczywiście nie mówie ,że źle zrobiła , tylko stwierdzam fakt ,że jak zwykle wyszło na odwrót
A ten całus Deacona i Amber ...
Jak widać młoda pani Forrester nie miała nic przeciwko
Para Kristen i Tony fajna ale nuda . Mam nadzieję ,że coś w końcu zacznie się dziać.
Brooke miała po przyjeździe do domku na plaży fajny fryz.
A ten całus Deacona i Amber ...
Para Kristen i Tony fajna ale nuda . Mam nadzieję ,że coś w końcu zacznie się dziać.
Brooke miała po przyjeździe do domku na plaży fajny fryz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Bridget odziedziczyła chyba 'sposób złoszczenia się' po Thornie
Szkoda, że pocałunek Kristen i Tonego nie skończył sie jakąś pikantną sceną w toalecie samolotu
Przynajmniej coś odmiennego od kombinacji Rick-Amber-Deacon-Bridget.
W poniedziałek będzie pewnie ciekawy odcinek - w końcu Brooke i Amber zostały same w domku
Szkoda, że pocałunek Kristen i Tonego nie skończył sie jakąś pikantną sceną w toalecie samolotu
W poniedziałek będzie pewnie ciekawy odcinek - w końcu Brooke i Amber zostały same w domku
No tak, po takich odcinkach jak wczoraj, nic dziwnego, że jestem rozczarowana poziomem dzisiejszych... Wszystko było do przewidzenia. A tego nie lubię. Oglądam dla efektu zaskoczenia. I żałuję że Amber nie broni się ciut bardziej przed kontaktem fizycznym z Deaconem. Na miejscu Bridget nienawidziłabym jej.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- ***AmBeR94***
Dla mnie dzisiejsze odcinki były spoX
.Super były sceny w samolocie...jestem ciekawa co by było,gdyby Tony i Kristen się ze sobą przespali
Co do wypadku Bridget to dziwią mnie dwie rzeczy-dlaczego na tej drodze nikogo nie ma,przecież to Los Angeles.I jeszcze dlaczego Deacon wrzeszczy na środku ulicy,zamiast zadzwonic przez komórkę do szpitala i po pomoc drogową???

Co do wypadku Bridget to dziwią mnie dwie rzeczy-dlaczego na tej drodze nikogo nie ma,przecież to Los Angeles.I jeszcze dlaczego Deacon wrzeszczy na środku ulicy,zamiast zadzwonic przez komórkę do szpitala i po pomoc drogową???
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
Ale dzisiejsze odcinki były naciagane
Jak to się stało, że Deacon zabrał kluczyki od auta Bridget, a ona wsiadła do niego i pojechała
Wypadek....zostawię to bez komentarza
Nie wiem po co Amber dała sie pocałowac Deaconowi...
Bez sensu, bardzo głupio zrobiła
No ale w końcu Bridget przejrzała na oczy i o to wszystkim chodziło 
Nie wiem po co Amber dała sie pocałowac Deaconowi...