Może zostaniesz scenarzystą "Mody..."?
[ Dodano: 2007-03-31, 21:43 ]
Dawidek mnie prześladuje! Piszesz posty w tym samym czasie, co ja!
Ale przecież to nic specjalnegoDawidek pisze:Petro, może zatrudnisz się jako scenarzysta kolejnych odcinków MnS. Twoje pomysły spowodują, że widownia serialu na świecie się podwoi, a nawet potroi.![]()
![]()
![]()
Miałam na myśli to ,że dawała zły przykład Bridget.Rozbiła wiele małżenstw i maiała wiele romansówpaulincia pisze:No i co, że jest córka Brooke? A czy Brooke jest zła matką? Czy kiedykolwiek zostawiła Bridget samą? Zawsze jest przy Niej i była....Jako matka jest bardzo dobra i jej nic nie zarzucamPatrycja pisze:Szkoda mi jej troche,bo jest córką Brook i jeszcze na dodatek żoną Decona.
Oczywiście pomijając okres kiedy Bridget była u koleżanki, na nartach, u Katie w szafie, nie wiadomo gdzie, u stryjka Józka itede to jeszcze warto wspomnieć że Brooke nie było na ślubie Bridget z Deaconem, nie potrafiła zaakceptować decyzji córki mimo swoich urozmaiconych przygód (albo swojego poszukiwania miłości jak to określają fani Brookepaulincia pisze:Czy kiedykolwiek zostawiła Bridget samą? Zawsze jest przy Niej i była....
Chciałbyś mieć taką matke?! Oczywiście pomijam urode, bo fakt, KKL jest prześliczna, ale mówiąc o Brooke - ja nigdy. Chociaż dobra no, nie pije, nie pali, ale poza tym... Są gorsze od niej, ale są lepsze.Damians pisze:Dziecko, Ty sama siebie ośmieszaszPatrycja pisze:[
Miałam na myśli to ,że dawała zły przykład Bridget.Rozbiła wiele małżenstw i maiała wiele romansów![]()