Sauna

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Blue, to jest dział niespoilerowy, tu nie można odwoływać się do wydarzeń z przyszłośći !!! :evil:
Więc jeżeli jeszcze możesz edytuj posta i zmień jego treść!!! :roll:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
blue

Post autor: blue »

Już nie mogę zmienić bo minęło 30min......, ale to przecież nie spoiler Temat o Saunie to i dodałem post o saunie :)
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

blue pisze:Już nie mogę zmienić bo minęło 30min......, ale to przecież nie spoiler Temat o Saunie to i dodałem post o saunie :)
Jak to nie spoiler ?? :) Powinieneś pisać tylko i wyłącznie o wydarzeniach z TVP1 a jeśli chcesz pisać o saunie z aktualnych odcinków z USA, to załóż temat "Sauna" w Spoilerowych 8)
blue

Post autor: blue »

No to przepraszam, że źle napisałem :) Ale naprawdę nie mogę już zmienić ani usunąć postu :(
Jugolaz

blue pisze:No to przepraszam, że źle napisałem :) Ale naprawdę nie mogę już zmienić ani usunąć postu :(
No już trudno :) Ale to tak na przyszłość :)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:Tak, teraz czekamy aż Taylor wejdzie do akcji, jej chyba w tej saunie jeszcze nigdy nie było? ::chytry:: ::jezyk::
Dlatego tam wczoraj nie dotarła! Nie zna drogi, pewnie chodzi teraz i rozpytuje ludzi na korytarzach :P
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Taka saune to maja tylko w domu mody Forrester. ::plask wczolo:
Na marginesie, nie wiem po co im tam ona. ::ke:: ::cojest::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak to po co?? Aby Brooke miała gdzie kusić Forresterów :zeby: ::jezyk::

Dzisiaj Katherine powiedziała do Taylor, że dzieci ją widziały, gdy schodziła na dół. To oznaczałoby, że ta siłownia z sauną znajduje się gdzieś na górze, tylko gdzie tam jest góra :?: :lol: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Na serio powinnie zamknąć tą saunę. O mało nie doszło do dantejskich scen z udziałem Brooke i Taylor.
Jugolaz

Pobyt w saunie rozładowuje napięcie emocjonalne. :zeby: :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jugolaz pisze:Pobyt w saunie rozładowuje napięcie emocjonalne. :zeby: :zeby:
Raczej pobudza seksualne :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja liczyłem na coś więcej ::jezyk:: Bohaterka Brooke już się starzeje i dlatego za wiele się nie działo :wink:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

A jednak Brooke mogła zrzucic ten ręcznik przy Ridge'u akurat wtedy kiedy weszłaby (potajemnie rzecz jasna) Taylor. Psycholożka by ją chyba normalnie zabiła! :twisted: Byłoby ciekawiej. :twisted:
Albo Taylor mogłaby pomylić Ridge'a z Brooke (oczywiście wiecie o co mi chodzi, jakaś sylwetka wśród pary, niewiadomo kto to ale bohaterowie MNS nigdy się nie upewniają, oni to są ryzykantami). ::krzyw::
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Te sceny z sauną były dziś odjazdowe. O wiele lepsze niż dzień wcześniej , ale i tak w zamgleniu i czerwonym oświetleniu Brooke wyglądała sexy.No i Ridge nie raził swoją szpetnością :zeby:
Primok

Post autor: Primok »

Tak - fajnie była pokazana siłownia i właśnie sauna, która się tam znajduje :wink: .
Siłownia z sauną powstała celowo i był to pomysł Sheili - taki jej wkład w firmę i jak widać się sprawdza :P .
ODPOWIEDZ