Czarne charaktery w "Modzie..."

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak na razie do tej grupki możemy zaliczyć też Massima. Przekupił Logana, grozi Brooke, ciekawo jakie jeszcze podłości nam zgotuje... ::chytry:: ::bojesie::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

A ja do czarnych charakterów zaliczyłbym Brooke. Ta baba knuje tylko intrygi, żeby odzyskac Ridge'a, a nawet jak nie knuje na boku, to jawnie niszczy małżeństwa z uśmiechem na ustach ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Idąc Twoim tokiem myślenia, do czarnych charakterów możemy zaliczyć też Stefę - chociażby za chęć i próbę zabicia Brooke, Taylor za zabicie dziecka, doprowadzenie do załamania nerwowego kobiety, itd. itp. - możemy wyliczyć wszystkich bohaterów ::kwasny:: :wink: :evil: :twisted:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

A ja uważam, że na chwilę obecną nie mamy żadnych, takich typowych czarnych charakterów "z krwi i kości" :mrgreen: Zamiast tego kiepskie niedopałki. Massimo to taki milutki dziadziuś do orzechów, który chce pomóc równie uroczej babuni Stephanie ::cojest::
Damians: Massimo groził Brooke ::cojest:: :?: Kiedy, bo sobie nie przypominam :lol:
Abec

Post autor: Abec »

Ciekawostką jest fakt, że Susan Flanery była nominowana do Soap Opera Digest Awards początkowo własnie w kategorii zła bohaterka (w 1989 i 1991 r.), a potem, w 1993 już po prostu jako aktorka ;)
Forrester

Post autor: Forrester »

GL forever pisze:A ja do czarnych charakterów zaliczyłbym Brooke. Ta baba knuje tylko intrygi, żeby odzyskac Ridge'a, a nawet jak nie knuje na boku, to jawnie niszczy małżeństwa z uśmiechem na ustach ::kwasny::
Tak, to w pewnym sensie jest czarny charakter. Jeszcze nikogo nie zabiła, ale to co robi jest rzeczywiście obrzydliwe.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Damians

PetroPython pisze: Damians: Massimo groził Brooke ::cojest:: :?: Kiedy, bo sobie nie przypominam :lol:
Groził, tylko pośrednio :wink:
Mówił zarówno Stephanie jak i Stephanowi, że pozbędzie się jej, załatwi jej sprawę raz na zawsze, że jest w wielkim niebezpieczeństwie.... :twisted: :twisted: :twisted:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians, zgadzam się z tobą, gdybyśmy analizowali każą postać z osobna, to okazałoby się, że zdecydowana większość bohaterów ma coś na sumieniu. Wyjątkami mogą być tylko Darla, Saul, Bridget, Caroline i może jeszcze ktoś.

Brroke nie zaliczam do grona czarnych charakterów. Dla mnie niekwestionowanymi czarnymi charakterami w MnS są Morgan, Sheila, i na dzień dzisiejszy Massimo. Zastanawiam się jeszcze nad Mike.em Gutchrie i Sly'em donowanem, ale oni raczej nie dorównują tej pierwszej wspomnianej przeze mnie dwójce.
Forrester

Dawidek pisze:Brroke nie zaliczam do grona czarnych charakterów. Dla mnie niekwestionowanymi czarnymi charakterami w MnS są Morgan, Sheila, i na dzień dzisiejszy Massimo. Zastanawiam się jeszcze nad Mike.em Gutchrie i Sly'em donowanem, ale oni raczej nie dorównują tej pierwszej wspomnianej przeze mnie dwójce.
Z początku serialu takowym czarnym charakterem wydawał się być Clarke, ale powrócił po latach jako zdecydowanie pozytywny bohater :wink:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Massimo to czarny charakter ? Ależ on uknuł tylko jak na razie małą, skromną intrygęi ::chytry:: A Brooke, tak jak pisał "Forrester", robi rzeczywiście obrzydliwe rzeczy. Uknuła więcej intryg, niż ta jedna, którą wymyślił teraz Massimo ::loll:: Ja go nie widzę jako czarnego charaktera :roll: Ma niby powiązania z mafią, ale jeszcze nie pokazał, że jest niebezpieczny. (Mój 800 post ::jezyk:: )
Abec

Post autor: Abec »

Bridget oceniała źle związek matki, bo jej tak koledzy powiedzieli ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

GL forever pisze:A Brooke, tak jak pisał "Forrester", robi rzeczywiście obrzydliwe rzeczy. Uknuła więcej intryg, niż ta jedna, którą wymyślił teraz Massimo ::loll::
A co takiego złego zrobiła Brooke, jaką intrygę uknuła?? Tylko nie pisz, że rozbijała szczęśliwe małżeństwa, bo to jest żałosne...

Wracając do Bridget, to uciekała z domu narażając zdrowie Brooke ( przecież Brooke mogła dostać np. zawału ::chytry:: ) i Erica...
I wyszła za mąż za największego wroga Forresterów...
Forrester

To, że Brooke potrafi intrygować przecież wszyscy doskonale wiedzą. Przede wszystkim ukrycie listu Caroline było jednym z jej najpodlejszych poczynań ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

I czy to Twoim zdaniem świadczy o tym, że jest czarnym charakterem??
Stephanie usiłowała zabić Brooke, Taylor doprowadziła do załamania nerwowego kobietę - to są złe czyny...
Forrester

Damians pisze:I czy to Twoim zdaniem świadczy o tym, że jest czarnym charakterem??
Stephanie usiłowała zabić Brooke, Taylor doprowadziła do załamania nerwowego kobietę - to są złe czyny...
Nie jest typowym czarnym charakterem, dla mnie po prostu Brooke nie jest pozytywną postacią. Chciałem tylko podkreślić, że wielokrotnie intrygowała, a list Caroline był jej pierwszym "wyczynem".

A co do czarnych charakterów byli nimi też fałszywa Angela i jej doktorek.
ODPOWIEDZ