Becky (44) 18%
Lauren (36) 15%
vs.
Pytanie : Kto z w/w powiniem pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS"
Głosowanie trwa do niedzieli do 10.30.
Ja powątpiewam czy mienie tylu kochanków ilu miała Macy, zwłaszcza w krótkim czasie jest takie moralne, nawet miała takiego, z którym się przespała po pierwszym dniu znajomości (Jack, brat Margo).Wujek Fu pisze:Moja ulubiona postacia jest Macy. Dlaczego? Ponieważ jest nie tylko piękna, ale ma swoisty wdziek i urok. Wiele sie w zyciu nacierpiała ale widac że twardy charakter odziedziczony po matce nie pozwalał jej sie poddać. Moralnie też nie mozna jej niczego zarzucić-zawsze wiernia jak kogos kochała to nie zdradzała-jednym słowem dobry człowiek i urocza kobieta.
Moze i miała kilku, ale w porównaniu z innymi bohaterkami/-ami MnS to i tak niewiele.Roxi pisze:Ja powątpiewam czy mienie tylu kochanków ilu miała Macy, zwłaszcza w krótkim czasie jest takie moralne, nawet miała takiego, z którym się przespała po pierwszym dniu znajomości (Jack, brat Margo).Wujek Fu pisze:Moja ulubiona postacia jest Macy. Dlaczego? Ponieważ jest nie tylko piękna, ale ma swoisty wdziek i urok. Wiele sie w zyciu nacierpiała ale widac że twardy charakter odziedziczony po matce nie pozwalał jej sie poddać. Moralnie też nie mozna jej niczego zarzucić-zawsze wiernia jak kogos kochała to nie zdradzała-jednym słowem dobry człowiek i urocza kobieta.
No własnie miała najwięcej, jeśli chodzi o zakres czasu, w którym występowała w Modzie na sukces:Wujek Fu pisze:Moze i miała kilku, ale w porównaniu z innymi bohaterkami/-ami MnS to i tak niewiele.Roxi pisze:Ja powątpiewam czy mienie tylu kochanków ilu miała Macy, zwłaszcza w krótkim czasie jest takie moralne, nawet miała takiego, z którym się przespała po pierwszym dniu znajomości (Jack, brat Margo).Wujek Fu pisze:Moja ulubiona postacia jest Macy. Dlaczego? Ponieważ jest nie tylko piękna, ale ma swoisty wdziek i urok. Wiele sie w zyciu nacierpiała ale widac że twardy charakter odziedziczony po matce nie pozwalał jej sie poddać. Moralnie też nie mozna jej niczego zarzucić-zawsze wiernia jak kogos kochała to nie zdradzała-jednym słowem dobry człowiek i urocza kobieta.
Nie będe sie wykłócał bo moja wiedza w tej materii ustepuje twojej ale jesli nawet tak było to i tak najbardziej ją lubie.Roxi pisze:No własnie miała najwięcej, jeśli chodzi o zakres czasu, w którym występowała w Modzie na sukces:Wujek Fu pisze:Moze i miała kilku, ale w porównaniu z innymi bohaterkami/-ami MnS to i tak niewiele.Roxi pisze:Ja powątpiewam czy mienie tylu kochanków ilu miała Macy, zwłaszcza w krótkim czasie jest takie moralne, nawet miała takiego, z którym się przespała po pierwszym dniu znajomości (Jack, brat Margo).Wujek Fu pisze:Moja ulubiona postacia jest Macy. Dlaczego? Ponieważ jest nie tylko piękna, ale ma swoisty wdziek i urok. Wiele sie w zyciu nacierpiała ale widac że twardy charakter odziedziczony po matce nie pozwalał jej sie poddać. Moralnie też nie mozna jej niczego zarzucić-zawsze wiernia jak kogos kochała to nie zdradzała-jednym słowem dobry człowiek i urocza kobieta.
Mike (fotograf)
Thorne
Jake (ten właśnie "pojednodniowy" kochanek)
Sly
Anthony Armando
Grant