Też to zauważyłem. Na przejętą nie wyglądała Podczas rozmowy z Tonym obrała sobie jedną minę i cały czas tylko nią operowała. Ale specjalnie przerażona nie była. Jak się dowiedziała, że nie ma wirusa, też nic nie pokazała. Jakby od początku ta sprawa jej nie dotyczyła, zupełnie obojętna
arturkcf pisze:Bez wyrzutów sumienia koronuję Thorna na najgorszego aktora MnS. Jego wyraz twarzy, gesty, sposób w jaki mówi swoje kwestie, wywołują we mnie niesmak. Scena pod drzwiami podczas rozmowy Brooke i Deacona, i ta przy grobie Macy są apogeum jego nieudolności.
Thorne wyglądał,jakby miał zatwardzenie i to poważne
Skąd oni go wzieli? To jedna z największych pomyłek tego serialu. Już sporo jest, ale ciągle jest fatalny. Jego gra jest zenująca, sposób mówienia te miny Kiedy on zniknie? Jest coraz gorzej czasami na szczescie mozna posmiac sie z jego ubioru i fryzury
Paco zgadzam się co do Ricka. Poprzedni aktor lepiej grał. Ostatnio Hunter Tylo miała sporo dramatycznych scen, gdzie musiała krzyczeć, machać rękami itp. Na początku myślałem że aktorka po prostu nie umie tego zagać - gestykulowała przesadnie jakby miała kogoś uderzyć:), a jej krzyki wychodziły jej jak jakieś warknięcia czy szczeknięcia Ale potem stwierdziłem że nie jestem po prostu przyzyczajony do takich scen z jej udziałem i dlatego wydają mi się dziwne. Taylor zawsze była jakaś taka spokojna i wyciszona a do scen płaczących i krzyczących bardziej przyzwyczaiła nas KK Lang i wychodzi jej to o wiele naturalniej.
Tak! Zgadzam się, że ten Rick jest beznadziejny On wogóle nie potrafi grać, jak krzyczy to jest taki nadymany, w swoim wstrętnym niebieskim golfie wygląda jak Uważam że to najgorszy aktor występujący w Modzie ale od roku 1999.
On ma problem, bo ciągle musi grać to samo - skwaszonego i zmęczonego życiem dziciaka - i siłą rzeczy zdążył już znudzić się widzom, ponadto jest zawsze żle ubrany - ale to już sprawa rezysera.
Najgorsza aktorka MNS to wg mnie Finnigan. Bardzo nie lubię jej oglądać. Jest nieciekawa i nienaturalna. Nie pasuje w ogóle do tego serialu. Poza tym trzeba przyznać, że niezależnie od wątków i tekstów jakie rozpisują aktorom scenarzyści, to wszyscy grają bardzo dobrze.