Bracia i siostry (Brothers & sisters)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

W niedzielę 23 odcinek czyli ostatni z I serii... Serial zadowolił producentów, są zadowoleni z opini oglądających i tzw. ratingów. Ciekawi mnie kiedy tylko B&S w Polsce!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Widzieliście już finał 1 sezonu? Ja widziałem od razu dzień po emisji, ale dopiero dzisiaj piszę komentarz. :oops: :oops:

Przede wszystkim chciałem powiedzieć, że ten serial jest bossski! Nie sądziłem, że tak mi się spodoba. Polecam wszystkim! ::rad::
Pomyśleć, że razem z Fanem Stefci nienawidziliśmy tego serialu jeszcze przed emisją i życzyliśmy mu żeby go zdjęli po góra 3 odcinkach. :mrgreen: :oops:

Szkoda, że na nowy odcinek musimy czekać jeszcze całe wakacje. Trudno teraz wytrzymać w poniedziałki bez rodziny Walkerów. ::krzyw::

A teraz odnośnie 1x23:

Przede wszystkim wspaniałe przyjęcie zaręczynowe Kitty i Senatora. :serce:
Kevin nieźle wrobił Norę i wreszcie przyjęcie odbyło się u niej w domu. ::rad:: I dobrze, bo ta różowa sala rzeczywiście była nieteges.
Świetna reakcja i późniejsza kłótnia z Kitty na wieść, że Kitty się przeprowadza. ::rad::
Za to Sara za jej tekst na wieść, że Holly przyjdzie powinna dostać wodę. ::kwasny:: A potem się dziwi, że ma problemy z mężem. :P Zresztą ona taka święta nie była. Zapomniała już o tym, no... Noah? 8) ::chytry::
Na szczęście później się zreflektowała i zwróciła się do Holly po poradę jak szybko zapamiętać tekst. 8) Ha, jak trwoga to do Holly! 8) Swoją drogą jak Holly słodko się bawiła w chowanego z Cooperem! 8)
Wujek Senatora... Jeśli chodzi o jego nietuzinkowość, to momentami przebija Norę. ::rad:: ::rad:: Kuzynka Margaret... ::rad:: ::loll:: ::plask wczolo: I te ich późniejsze tańce! ::cojest::
Ej, a zauważyliście, że Senator co chwilę mówi, że jest senatorem of the United States? 8)
Saul i Milo... Nie spodziewałem się, że Saul jest gejem. :shock: Holly była przykrywką... :shock: Czy to u nich rodzinne? Kto następny? ::rad::
Justin wyjechał do Iraku... :( :( Jednak trudno było mu się było rozstać z Beką ... :P
Piękna scena jak Nora i Kitty go żegnają...

Holly i Kitty wyglądały wręcz olśniewająco i miały bardzo ładne sukienki. :serce:
No i bossska ostatnia scena jak wszyscy wskakują do basenu. ::krzyw::

Teraz byle do 2x01. ::krzyw::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja wlasnie kilka tygodni temu nadrobilam 1 sezon Brothers & Sisters i musze przyznac, ze bardzo mi sie spodobal serial! Moze nie zauroczyl mnie jakos wielce, ale polknelam caly sezon w kilka dni i nie moge sie doczekac odcinka 2.01 :)
hit_86

Post autor: hit_86 »

Ja właśnie zaczełam ogladać "Brothers&Sisters" tyle ze do koncowych odcinkow nie ma napisów :(
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tak, ja czekam aż Tkk mi wyśle odcinki! B@r tak mi polecił serial ,że bardzo się niecierpliwie :mrgreen:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Do B&S mam strasznego pecha ::chytry:: .Ale dziś wreszcie udało mi się obejżeć finałowy odcinek 1x23.Jak dla mnie fantastyczny był odcinek 1x22 z porodem Julii.Ciezko decyzja mieli podjac albo wykonac operacje na noworodka i życie ich obojgu będzie poważne zagrożone, albo nic nie robi wtedy mały William umrze .Wybrali drugą opcje i niestety William JR. Walker zmarł.Strasznie wzruszający odcinek.A w ostatnim odcinku Julia była bardzo załamana. Ale przynajmniej ich córeczka przeżyła i to mnie pociesza.Narpawdę nie spodziewałem się takiego rozwiązanie . ulubuionym wątkiem I sezony był dla mnie związek Tommy &Julii .Ciekawe jakie problemy im wymyslą w drugim sezonie.

Sally Field (Nora) jest nominowana jako najlepsza aktorka, natomiast Reachel Griffins(Sarah)jako najlepsza aktorka drugoplanowa.Sally musi dostac Emmy , w swojej roli jest fantastyczna
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
hit_86

Czy ma ktos napisy do odcinków od 18 do 23??
Awatar użytkownika
B@r

Scotty wraca do B&S!! 8) :: bow :: ::ok::
Na razie wiadomo, ze wystapi w 7 odcinkach w 2 sezonie ale mozliwe, ze zostanie jednak w obsadzie na stale i tych odcinkow bedzie wiecej!
Yesterday I had the opportunity to visit the Brothers & Sisters set where I chatted with Matthew Rhys who plays Kevin Walker, Ron Rifkin who plays Uncle Saul, and the show's executive producer Jon Robin Baitz. Friday's BEST.GAY.WEEK. EVER! will have all the details, but right now I thought I'd share some news Baitz revealed during the set visit. We'd already heard that Kevin's first love interest on the show -- Scotty Wandell played by Luke MacFarlane -- would be back for an episode. But for all you Scotty lovers I have good great news -- Scotty will be back for seven episodes and Baitz told me a little more about the character. Here is everything I learned about Luke, plus a few other details.
The show returns Sundays at 10 PM starting September 30.
Eric Winters is only back for one episode, but that could change. He was actually on the set during the visit though I didn't have time to chat with him. I'm happy to report he is just as handsome in person as on TV. (And Matthew Rhys is better looking in real life. TV just doesn't do him justice!)

When asked if Kevin and Scotty would get back together, Baitz said: "We're really interested in exploring what it could mean for these two characters to get to know each other even more than they have. Not just romantically, but truly as friends; as people who can talk to each other. So you're going to see that storyline evolve surprisingly. I don't want to tell too much. I think having him back is such a delight. Where we find him when we come back is a man trying to pull his life together and I take really special care with those characters -- Kevin and Scotty."
When asked about whether Luke was back because of fan reaction and his chemistry with Matthew: "I always knew that it was extraordinary and they freedom they had is why it is working so well and they're such great strong actors. Everyone agreed. The studio. The network. The people who loved the show -- so it was a given."
Scotty po przerwie (ostatnio byl w 1x14) pojawi sie juz w 2x03!
Kevin defends Scotty on a DUI claim (pro bono) and ends up getting it dismissed. Scotty asks Kevin out to dinner as a way of saying thanks...

Nie moge sie juz doczekac! 8)
A jak tam Wasze ogladanie B&S...Alexander, SallyFanie...?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja wciąż czekam za odcinkami ::rad::
Myśle ,że będę miał różnice jednego sezonu bo nie będę miał czasu w roku szkolnym na oglądanie B&S. Więc jedynie będę oglądał 1 odcinek tygodniowo a więc będę znów na minusie hehe :zeby:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pytanka:
1.A z czym taki fajny ten serial?
2. Są jakieś sceny akcji?
3.To jakaś sopa opera trochę?
4.Calista F. tam gra prawda?
5.Jaka jest jej postać?
6.Jeszcze ktoś znany tam jest?
7.Macie czołówke do tego?
8.Myślicie że dadzą w Polsce?
9.Bo chyba dopiero będzie 2 seria w USA?
Wiem że dużo pytań, ale licze że odpowiecie ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
hit_86

Adex-fan Brooke pisze:Pytanka:
5.Jaka jest jej postać?

Serial opowiada o zyciu pewnej sporej rodzinki. Serial jest troche taki dramatyczny. Tak Calista F. tam gra. Czy bedzie w polsce trudno przewidziec, w USA we wrzesniu wyemituja 2 sezon. Czołowki nie udalo mi sie znalesc, ale poprzegladaj sobie rozne filmiki z tego serialu na youtube.

a tak przy okazji tutaj jest promo 2 sezonu:

http://youtube.com/watch?v=5VzGC7Mftcs
Awatar użytkownika
B@r

Adex-fan Brooke pisze:Pytanka:
5.Jaka jest jej postać?
1. Po pierwsze pokazuje różne i bardzo ciekawe relacje panujące w rodzinie. Tam ciągle się coś dzieje, a gra aktorów jest wyśmienita!
2. Są różne... Począwszy od zabawnych scen akcji, np. bitwa na warzywa Holly i Nory, a skończywszy na tych tragiczniejszych... Jest masa intryg i zwrotów akcji. :wink:
3. Ani trochę! To serial sezonowy!!
4-5. Tak. Gra Kitty Walker. Ma swój program w tv. Jej postać jest bardzo barwna i jest jedną z głównych postaci. Kitty idzie za głosem serca, czesto za nim pomyśli, to zrobi coś czego potem żałuje. Jedna z lepszych postaci! :serce:
6. Chociażby Sally Field nominowana do nagrody Emmy!! Tu masz resztę obsady- http://www.imdb.com/title/tt0758737/
7. Nie ma czołówki. Jest tylko mini intro "Brothers and sisters".
8. Na pewno dadzą bo to hit, pytanie tylko kiedy. :P
9. 2 sezon rusza 30 września! :)

Adex, tego nie da się tak w skrócie opisać, radzę Ci poczytać wcześniejsze strony tematu... Fan Stefci pisał gdzieś tam o wyjątkowości tego serialu.

Tymczasem daję mój nowy teledysk ze Scottym i Kevinem!

http://www.youtube.com/watch?v=DMtX1XQlmnY

[ Dodano: 2007-09-01, 18:55 ]
Eeee, to nie jest serial dramatyczny! To raczej połączenie serialu obyczajowego z komediowym!
Klimaty coś a'la Desperatki!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ale "Dynastia" tez była sezonowa a to soap opera, desperatki tez mają element soap opery.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
hit_86

Poza odcinkiem z Walentynkami ja tam nie wiedzę nic komediowego w tym serialu.

Na angielskiej stronie pisza ze jest to rodzaj drama series i moim zdaniem ten serial jest rodzajem dramatu.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A ja tam prawie przy każdym odcinku pierwszego sezonu się uśmiałem . Na przykład jak Nora wyskoczyła w samej koszulce z wałkiem na byłego narzeczonego Kitty, dużo by tu wymieniać. A element soap-opery to na przykład , że rodzeństwo dowiedziało się po latach , że ma siostrę czy mąż całował się z siostrą swojej żony . To na pewno są wątki raczej soap-operowe.
Sally Field musi wygrać primetime emmy :: bow ::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ