Kilka postów temu prowadziliśmy na ten temat dyskusjęGoku pisze: Edit: O na pudelku napisali teraz, że w ogóle nie będzie TnL
Programy rozrywkowe
Oj Damians może zacznij wierzyć Wyborczej niż Faktowi...Oficjalne oświadczenie TVP
Co sądzicie o uczestnikach?
Kasia Glinka to z nowego serialu Barwy Szczęścia a już w reality jako gwiazda. Będe kibicował Oldze Borys
Marysi Sadowskiej i Tomaszowi Kamelowi oraz Ewie Sonnet(ale ona pewnie odadnie pierwsza )
We wrześniu telewizyjna Dwójka rozpocznie nadawanie nowego show „Gwiazdy tańczą na lodzie”, który poprowadzą Tatiana Okupnik i Maciej Kurzajewski. W programie udział wezmą m.in. Przemysław Babiarz, Zygmunt Chajzer, Anna Popek i Ewa Sonnet.
Prasa informowała ostatnio, że program mógłby pojawić się w ramówce dopiero zimą lub jesienią. Jednak władzom TVP2 udało się przekonać zarząd, by widowisko pojawiło się już we wrześniu. – Użyliśmy wszelkich możliwych argumentów – mówi nam Jarosław Burdek, zastępca dyrektora TVP2.
W programie „Gwiazdy tańczą na lodzie” wystąpią: Przemysław Babiarz, Przemysław Saleta, Tomasz Kammel, Zygmunt Chajzer, Rafał Mroczek, Kasia Glinka, Anna Popek, Marysia Sadowska, Ewa Sonnet i Olga Borys. Znane osoby będą tańczyć razem z profesjonalnymi tancerzami.
Program poprowadzą Tatiana Okupnik i Maciej Kurzajewski. W jury programu zasiądą Dorota Rabczewska i Włodzimierz Szaranowicz, a także dwóch ekspertów.
Co sądzicie o uczestnikach?
Kasia Glinka to z nowego serialu Barwy Szczęścia a już w reality jako gwiazda. Będe kibicował Oldze Borys
We wrześniu telewizyjna Dwójka rozpocznie nadawanie nowego show „Gwiazdy tańczą na lodzie”, który poprowadzą Tatiana Okupnik i Maciej Kurzajewski. W programie udział wezmą m.in. Przemysław Babiarz, Zygmunt Chajzer, Anna Popek i Ewa Sonnet.
Prasa informowała ostatnio, że program mógłby pojawić się w ramówce dopiero zimą lub jesienią. Jednak władzom TVP2 udało się przekonać zarząd, by widowisko pojawiło się już we wrześniu. – Użyliśmy wszelkich możliwych argumentów – mówi nam Jarosław Burdek, zastępca dyrektora TVP2.
W programie „Gwiazdy tańczą na lodzie” wystąpią: Przemysław Babiarz, Przemysław Saleta, Tomasz Kammel, Zygmunt Chajzer, Rafał Mroczek, Kasia Glinka, Anna Popek, Marysia Sadowska, Ewa Sonnet i Olga Borys. Znane osoby będą tańczyć razem z profesjonalnymi tancerzami.
Program poprowadzą Tatiana Okupnik i Maciej Kurzajewski. W jury programu zasiądą Dorota Rabczewska i Włodzimierz Szaranowicz, a także dwóch ekspertów.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tkk_Bolly właśnie miałem wkleić tę informację
Ale jak widzisz, mieli rację mówiąc, iż prawdopodobnie program będzie dopiero w grudniu - w ostatniej chwili udało się przekonać telewizję
Najbardziej będę kibicował Kammelowi, Oldze i Chajzerowi
Mroczków już mam dosyć, a Ewa Sonet niech uważa, aby biust ją nie obciążył
Jakoś nie mgę sobie wyobrazić jak Doda będzie ją oceniała

Ale jak widzisz, mieli rację mówiąc, iż prawdopodobnie program będzie dopiero w grudniu - w ostatniej chwili udało się przekonać telewizję
Najbardziej będę kibicował Kammelowi, Oldze i Chajzerowi
Mroczków już mam dosyć, a Ewa Sonet niech uważa, aby biust ją nie obciążył
- Marek Forrester
Może przez ten program Marysia Sadowska się bardzie wypromuje.Polecam jej piosenka "Kiedy nie ma miłości"Oldze będe kibicował przede wszystkim za role Zuzii w Lokatorach.Właśnie...pewnie Sonnet cały czas będzie upadac na biust
Może sędziowie będą wyrozumiali np Doda
.
Coś mi się wydaje , że potencjalnym kandydatem na zwycięzce będzie Kasia Glinka. We wrześniu będą pewnie bardzo popularne Barwy ... a widzowie mają dość Mroczków.
Już się nie moge doczekać programu.Coś mi sie wydaje , że gwiazdami przebije Tz, bo JOŚ to pewnie nam zaserwuje gwiazdy xz pierwszej półki jak było przy I edycji.
[ Dodano: 2007-07-26, 11:01 ]
Podobno ma tańczyć11 gwiazd.I ta 11-stą będzie Ewelina Serafin de la Cruz.
Program nadawany będzie w piątki o 20.00 , w czwartek kulisy
Coś mi się wydaje , że potencjalnym kandydatem na zwycięzce będzie Kasia Glinka. We wrześniu będą pewnie bardzo popularne Barwy ... a widzowie mają dość Mroczków.
Już się nie moge doczekać programu.Coś mi sie wydaje , że gwiazdami przebije Tz, bo JOŚ to pewnie nam zaserwuje gwiazdy xz pierwszej półki jak było przy I edycji.
[ Dodano: 2007-07-26, 11:01 ]
Podobno ma tańczyć11 gwiazd.I ta 11-stą będzie Ewelina Serafin de la Cruz.
Program nadawany będzie w piątki o 20.00 , w czwartek kulisy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
A jeszcze ciekawe kto będzie Big Brothera nowego prowadzić, jest plotka że Mroczkowie, tak czy tak na każdej stacji zapowiadają się niskiego poziomu reality, chyba bym wstydził się na miejscu tych gwiazdeczek do nich iść, no ale popromują się zarobią kase i będą utwierdzeni w przekonaniu jacy są super 
Ostatecznie Ewie będę kibicować
Ostatecznie Ewie będę kibicować
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Jak przeczytałem ,że Mroczek w TnL i Mroczkowie w BB 4.1 to aż zebrało mi się na wymioty. Ale uważam ,że napewno nie oni poprowadzą Big Brothera. A co do Tańca na lodzie to w piątek napewno zajrze do TVP2. Szykuje się primetime dla TVP2... Pon i wtorek MJM, środa i czwartek Barwy szcześcia a piątek TnL... Ojjj będzie się działo w nowej ramówce!
Nobody does it better
W Imperium TV pisało, że nieoficjalnie wymienia się m.in. Annę Muchę, Agnieszkę Włodarczyk, Piotra Szwedesa i Macieja Stuhra i że ten ostatni ma podobno największe szanse, ale też największe oczekiwania finansoweA jeszcze ciekawe kto będzie Big Brothera nowego prowadzić
Nie dziwię się temu, że TnL będzie w piątek
Ostatnio zmieniony 2007-07-26, 13:32 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bridget_Fan