Post autor: FanStefci »

GL forever pisze:
FanStefci pisze:Dzięki za linka GL. ;) Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny. ::chytry:: A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo? :(
Bo Margo zdeptał słoń. Żartuję ::jezyk:: nie ma Margo, ale pewnie będzie. Założę się, że ta czołówka, tak jak stara, będzie miała kilka wersji i w którejś Margo się pojawi.
Jak możesz mnie tak straszyć?! :evil: 8) Dzięki za odpowiedź. ;)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)

Post autor: GL Forever »

FanStefci pisze:
GL forever pisze:
FanStefci pisze:Dzięki za linka GL. ;) Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny. ::chytry:: A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo? :(
Bo Margo zdeptał słoń. Żartuję ::jezyk:: nie ma Margo, ale pewnie będzie. Założę się, że ta czołówka, tak jak stara, będzie miała kilka wersji i w którejś Margo się pojawi.
Jak możesz mnie tak straszyć?! :evil: 8) Dzięki za odpowiedź. ;)
Ok :wink: i zapraszam do wypowiadania się o serialu w temacie do niego, który sam założyłem. Już jest gdzieś na 4 stronie kategorii - Inne seriale oraz filmy :roll: od jakiegoś czasu prowadzę tam ze sobą monolog. I jeszcze jedno. One Life to Live, to chyba jedyna amerykańska soapka która nie ma swojego tematu na tym forum. W sumie się nie dzwię. Oglądałem kiedyś jeden odcinek i ta soapka wydała mi się nijaka i raczej nudnawa.

Post autor: Marek Forrester »

Chciałbym zaproponować aby Oleg jako przedstawiciel i adminostrator tego forum i strony MNS napisał list (abyśmy razem go napisali) do telewizji Polsat. To ta telewizja najprawdopodobniej ma szanse na emisję soap opery. Najlepiej Y&R bo Polsat emitował ją i ma do niej prawa, zna ten serial. Nasze argumenty mogły by być właśnie takie a przewodnim oczywiście oglądalność MNS. Można by dać przykłady wyników oglądalności z zimy. To musiałby być list a nie e-mail. Może jest szansa bo teraz gdy w Polsacie jest Nina Terentiew to zauważcie ,że są zagraniczne seriale, jest ich dużo, może jest szansa!
Nobody does it better

Post autor: Tkk_Bolly »

Alex dobry pomysł .Tylko właśnie nie proponował bym Y&R , bo już leciał na Polsacie i został zdjęty za niskie wyniki oglądalności.Może jakiś inny
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Nie dziwię się, że YR został zdjęty za niskie wyniki oglądalności ::jezyk:: najchętniej zobaczyłbym w Polskiej tv "As the world turns" :mrgreen: To najlepsza soap opera :mrgreen: wystarczy zobaczyc ostatnie odcinki... sceny w plenerze i te intrygi :serce: i akcje...

Post autor: Abec »

A mnie wkurza fakt, że TVP ma przecież "Pokolenia" i "Dynastię", obie soupki leżą w archiwach przetłumaczone i zlektorowane, odnowienie licencji jest na pewno bardzo tanie, a seriali nie ma na ekranie i nie zanosi się, by miały się pojawić...

Post autor: Mareczek »

Ja muszę zobaczyć Żar Młodości. Najlepiej na TVP 2 o 15.05 ::krzyw::

A ja muszę koniecznie zobaczyc ATWT ! Żar jest przereklamowany ! :mrgreen:
ATWT mogłoby leciec na TVP1 8)

Post autor: Goku »

Mareczek pisze:Ja muszę zobaczyć Żar Młodości. Najlepiej na TVP 2 o 15.05 ::krzyw::
Jak dla mnie 15.05 odpada - do 15.20 leci OTH na TVN xD... A jakby się zaczynało później to pewnie leciałoby wtedy co BH90210 i też bym nie mógł oglądać :P

Ja najchętniej zobaczyłbym Y&R lub GH... Najmniej chciałbym zobaczyć GL i DOOL :P

A jeśli Y&R leciałby na Polsacie to pewnie w tym samym czasie co MnS :P... I pewnie jeszcze miałby większą oglądalność, bo z nazwą "Żar Młodości" pewnie większość wzięłoby Y&R za serial dla młodzieży, a nie telenowelę czy tam jak wy wolicie mówić - Soap Operę ;)

Goku pisze:
Mareczek pisze:Ja muszę zobaczyć Żar Młodości. Najlepiej na TVP 2 o 15.05 ::krzyw::
Najmniej chciałbym zobaczyć GL i DOOL :P
Goku, jak możesz tak pisac ? :P GL to najlepszy serial, zaraz po ATWT. Na pewno lepszy od BB, w którym wątki ciągną się niemiłosiernie i serial mnie już po prostu nudzi. Tylko bez obrazy xD Wiem, że to forum fanów MNS xD

Post autor: Damians »

GL forever nie chcę nic mówić, ale to B&B jest emitowane w ponad 100 krajach całego świata i jest najpopularniejszą operą mydlaną na świecie - to o czymś świadczy :wink: 8)

A o tamtych tytułach, które wymieniasz to nikt nawet nie słyszał... ::jezyk::

Damians pisze:GL forever nie chcę nic mówić, ale to B&B jest emitowane w ponad 100 krajach całego świata i jest najpopularniejszą operą mydlaną na świecie - to o czymś świadczy :wink: 8)

A o tamtych tytułach, które wymieniasz to nikt nawet nie słyszał... ::jezyk::
No jakże nikt nie słyszał ::jezyk:: Na pewno mniej ludzi o nich słyszało, ale zawsze ktoś słyszał i słyszy ::jezyk:: Tak jak ja.

Mogliby chociaż puścic jakieś odcinki ATWT, albo GL, w Polskiej tv, z lat 50. To taka klasyka, że aż trzeba obejrzec, a chyba tylko na wost.org są takie stare odcinki, a tam rejestracja jest zamknięta :cry: Do chyba 2009 roku :| No i tam chyba jeszcze trzeba płacic. Ludzie, trzeba płacic, żeby zobaczyc klasyczne odcinki oper mydlanych. Ździerstwo :| Dlatego niech puszczą klasykę oper mydlanych w naszej tv ::jezyk:: Ale taką prawdziwą klasykę, nie z lat 90 czy 80, tylko 60, albo 50 :mrgreen:

Post autor: Goku »

No i po co?? To byłoby nuuudneee... Conajmniej z lat 80... Z 90 też może być, ale najlepiej aktualne odcinki :) :) :)
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jestem przeciwnikiem emitowania jakiegos serialu od któregoś tam odcinka. Jeśli już jakaś stacja chciałaby, to owszem, ale od samego początku, od najstarszych odcinków. To byłoby uczciwe wobec widzów.

Dawidek pisze:Jestem przeciwnikiem emitowania jakiegos serialu od któregoś tam odcinka. Jeśli już jakaś stacja chciałaby, to owszem, ale od samego początku, od najstarszych odcinków. To byłoby uczciwe wobec widzów.
No, ale nie zawsze byłoby dobrze, gdyby puszczano od pierwszego odcinka :roll: Gdyby jakaś nasza stacja puściłaby, np. "Guiding Light" od pierwszego telewizyjnego odcinka, to mielibyśmy 55 lat tyłów :roll:
ODPOWIEDZ