Jak możesz mnie tak straszyć?!GL forever pisze:Bo Margo zdeptał słoń. ŻartujęFanStefci pisze:Dzięki za linka GL.Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny.
A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo?
nie ma Margo, ale pewnie będzie. Założę się, że ta czołówka, tak jak stara, będzie miała kilka wersji i w którejś Margo się pojawi.
OkFanStefci pisze:Jak możesz mnie tak straszyć?!GL forever pisze:Bo Margo zdeptał słoń. ŻartujęFanStefci pisze:Dzięki za linka GL.Szczerze mówiąc, wolałem starą czołówkę, bo uwielbiałem tamten motyw muzyczny.
A dlaczego w nowej czołówce nie ma Margo?
nie ma Margo, ale pewnie będzie. Założę się, że ta czołówka, tak jak stara, będzie miała kilka wersji i w którejś Margo się pojawi.
![]()
Dzięki za odpowiedź.
Chciałbym zaproponować aby Oleg jako przedstawiciel i adminostrator tego forum i strony MNS napisał list (abyśmy razem go napisali) do telewizji Polsat. To ta telewizja najprawdopodobniej ma szanse na emisję soap opery. Najlepiej Y&R bo Polsat emitował ją i ma do niej prawa, zna ten serial. Nasze argumenty mogły by być właśnie takie a przewodnim oczywiście oglądalność MNS. Można by dać przykłady wyników oglądalności z zimy. To musiałby być list a nie e-mail. Może jest szansa bo teraz gdy w Polsacie jest Nina Terentiew to zauważcie ,że są zagraniczne seriale, jest ich dużo, może jest szansa!
Nobody does it better
Jak dla mnie 15.05 odpada - do 15.20 leci OTH na TVN xD... A jakby się zaczynało później to pewnie leciałoby wtedy co BH90210 i też bym nie mógł oglądaćMareczek pisze:Ja muszę zobaczyć Żar Młodości. Najlepiej na TVP 2 o 15.05
Ja najchętniej zobaczyłbym Y&R lub GH... Najmniej chciałbym zobaczyć GL i DOOL
A jeśli Y&R leciałby na Polsacie to pewnie w tym samym czasie co MnS
Goku, jak możesz tak pisac ?Goku pisze:Najmniej chciałbym zobaczyć GL i DOOLMareczek pisze:Ja muszę zobaczyć Żar Młodości. Najlepiej na TVP 2 o 15.05
No jakże nikt nie słyszałDamians pisze:GL forever nie chcę nic mówić, ale to B&B jest emitowane w ponad 100 krajach całego świata i jest najpopularniejszą operą mydlaną na świecie - to o czymś świadczy![]()
![]()
A o tamtych tytułach, które wymieniasz to nikt nawet nie słyszał...
Mogliby chociaż puścic jakieś odcinki ATWT, albo GL, w Polskiej tv, z lat 50. To taka klasyka, że aż trzeba obejrzec, a chyba tylko na wost.org są takie stare odcinki, a tam rejestracja jest zamknięta
Administrator
No, ale nie zawsze byłoby dobrze, gdyby puszczano od pierwszego odcinkaDawidek pisze:Jestem przeciwnikiem emitowania jakiegos serialu od któregoś tam odcinka. Jeśli już jakaś stacja chciałaby, to owszem, ale od samego początku, od najstarszych odcinków. To byłoby uczciwe wobec widzów.