Nie pisałem w imieniu wszystkich, wystarczy przeczytać ostatnie 3-4 strony tego tematu. Więcej było postów przeciwko Brooke aniżeli postów aprobujących jej postawę.Damians pisze: Forrester [/b]- tyle samo osób postrzega zachowanie Brooke jako coś przypadkowego i nie tyle złego, tylko nieszczęśliwego - także takie posty 'pisanie w imieniu większości" są po prostu bez sensu![]()
Bieżące odcinki cz. 1
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
- Adex-fan Brooke
W odróżnieniu od Ciebie czytam, czyli jaką masz teorię? Że fani Brooke się mylą a jej przeciwnicy (często fani Taylor co od razu rodzi często uprzedzenie, często Ci co nie znają faktów lub odcinków) mają rację? Co próbujesz powiedzieć? Dobrze Ci Damians napisał
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Co z tego że chwilowo wzmożył się atak na Brooke?
Tego się spodziewałem od dawna przy tych odcinkach to zupełnie normalne i nie ma się w zasadzie czym podniecać
Tak samo był wzmożony atak na Taylor przy jej złym postępowaniu, teraz Taylor robi za tło w serialu po tamtym wątku więc czym tu się dziwić?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Właśnie pisałem o tych co są pośrodku i wydaje mi się, że znają fakty i odcinkiAdex-fan Brooke pisze:W odróżnieniu od Ciebie czytam, czyli jaką masz teorię? Że fani Brooke się mylą a jej przeciwnicy (często fani Taylor co od razu rodzi często uprzedzenie, często Ci co nie znają faktów lub odcinków) mają rację? Co próbujesz powiedzieć? Dobrze Ci Damians napisał
- Adex-fan Brooke
Zrób badaniaForrester pisze:Właśnie pisałem o tych co są pośrodku i wydaje mi się, że znają fakty i odcinkiAdex-fan Brooke pisze:W odróżnieniu od Ciebie czytam, czyli jaką masz teorię? Że fani Brooke się mylą a jej przeciwnicy (często fani Taylor co od razu rodzi często uprzedzenie, często Ci co nie znają faktów lub odcinków) mają rację? Co próbujesz powiedzieć? Dobrze Ci Damians napisał
Nie muszę sprawdzać, bo tutaj nikt nikogo i tak nie przekonaAdex-fan Brooke pisze:Zrób badaniaczęsto Ci się coś wydaje
nawet gdyby to żadne badania nie pokażą Ci kto ma racje
- Adex-fan Brooke
Na podstawie czytania postów Forrester -czegoś co zdaje sie u Ciebie kuleć czasem, szczególnie dziś
A że nikt nikogo nie przekona to też możliwe, więc nie wiem dlaczego próbujesz mnie 
- Adex-fan Brooke
Polecam jutro powtórkę! Lub na Youtube będzie, dzisiejsza akcja z Ridge'm warta zobaczenia 
Ty robisz dokładnie to samoAdex-fan Brooke pisze:Na podstawie czytania postów Forrester -czegoś co zdaje sie u Ciebie kuleć czasem, szczególnie dziśA że nikt nikogo nie przekona to też możliwe, więc nie wiem dlaczego próbujesz mnie
- Adex-fan Brooke
Właśnie to Ci delikatnie sugerowałemForrester pisze: bo robi się żenująca.
A co do krytyki Brooke to nie masz racji, zależy jaka ta krytyka jest - czyli czy się dopina pod to wszystkie bzdury czy fakty i zwykłą krytykę (pisałem o tym wcześniej post
Twój kolejny atak na mnie znów przemilczę, a dyskusję skończę, bo jest żenująca właśnie przez Twoje zaczepkiAdex-fan Brooke pisze:Właśnie to Ci delikatnie sugerowałemForrester pisze: bo robi się żenująca.![]()
A co do krytyki Brooke to nie masz racji, zależy jaka ta krytyka jest - czyli czy się dopina pod to wszystkie bzdury czy fakty i zwykłą krytykę (pisałem o tym wcześniej postjeśli raczyłeś przeczytać
![]()
)
Dzięki za wykład - przeczytałem, ale zwykłą krytykę Brooke też nie możesz przyjąć do wiadomości. Chociaż dobrze, że romans z Deaconem zrozumiałeś, pisze, żebyś potem nie wypominał mi
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 20:32 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Bardziej ja się tu dziś czuje atakowany
To do mnie więcej zarzutów poleciało, nie wciskaj mi tu czegoś co nie jest prawdą tylko dlatego że wyczerpałeś swoje marne argumenty.
Wróćmy tu wreszcie do tematu, niekoniecznie Brooke, bo jednak Ridge był królem odcinka dziś 
Konstruktywną i merytoryczną krytyka jest do przyjęcia , ba nawet wskazana . Natomiast ciagłe wałkowanie tego samego jest zbędne . Nikt nie mówił ,że to co zorbiła Brooke jest super , ja jak i Adex powiedzieliśmy co o tym sądzimy , sądzimy ,że zrobiła błąd . Ale co do nie których kłamstw jakie są tu teraz wygłaszane napewno zaregujemyForrester pisze: Dzięki za wykład - przeczytałem, ale zwykłą krytykę Brooke też nie możesz przyjąć do wiadomości.
Ridge'owi to belka chyba poleciała na szyję , to wyglądało tak jakby miał pocharataną szyję .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl