Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:
Damians pisze:
mucha331 pisze:
Damians pisze:
mucha331 pisze: O czym Ty mówisz ? ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo:
Nie pamiętasz już oburzenia fanów Macy ? Ona i Thorne byli jeszcze małżenstwem, kiedy Brooke zaczęła te swoje denne umizgi: bieganie w samej bieliźnie, sauny, wskakiwanie do łóżka...
Jakoś pamiętam scenę, kiedy doszło do pierwszego zbliżenia Brooke i Thorne'a na plaży ::krzyw:: Oboje byli wtedy samotni i zagubieni, a Macy jakoś tam nigdzie nie było :wink:
Ale Thorne był wtedy mężem Macy!
Kłamstwo :!:
Sorry, ale jeżeli masz zaśmiecać forum takimi banialukowatymi andronami to lepiej nic nie pisz :wink:
Popieram wszystko Ci się miesza mucha331 zarówno w czytaniu jak i pisaniu -sam przeczytaj krok po kroku -pierwsze zbliżenie Thorne'a a Brooke na plaży i co potem Brooke pojechała z papierami do Big Bear ::kwasny:: Przy pierwszym zbliżeniu Thorne był wolny!
Adex, niektórzy pałają taka nienawiścią do Brooke, ze nawet prawda i fakty ich nie przekonują. Wolą dalej tkwić w tym, kłamstwie, nie przyznając się do błędu.

I to jest właśnie te czytanie e zrozumieniem wg Muchy ::plask wczolo: ::cojest::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

annnia pisze:
Przyznanie się do błedu i powiedzenie że źle się zrobiło nie uważasz że to są przeprosiny. Zresztą zważając na to co Brooke spiskowała przeciwko Taylor nie uważam że należą się jej jakieś wielkie przeprosiny. Taylor (ale nie perfidnie) zachowała sie tak jak Brooke zadała jej cios poniżej pasa w odpowiedzi na cios Brooke. Są więc chyba kwita.
Zadała coś poniżej pasa - oczywiście ,ale co jest tym ciosem :?: Ich uczucie ,które się kręci ooo i jeszcze trochę . Taylor natomiast wiedziala co się święcie bo aż tak głupia nie jest musiała zrobić co zrobiła ,czyli pozwoliła na rozkręcenie intrygi
annnia pisze: Mówimy tu o Taylor i Brooke a nie o Brooke Taylor i Stephanie.
Taylor i Stephani to nie rozłączna para . Taylot ciągle prosi Cesarzową o pomoc bo dawno samo nie dałaby rady
annnia pisze: Na pewno coś łączy Brooke i Ridga, ale pomiędzy Ridgem i Taylor też jest uczucie (nie tylko dzieci, nie pamiętacie już jacy byli szczęśliwi zanim to wszystko się zaczęło chodzi o intrygi Brooke).
Uczucie łączy Brooke i Ridge , natomiast Taylor to tylko zauroczona alternatywa , która przez przypadek urodziła dziecko czym usidliła Forrestera 8)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Adex-fan Brooke pisze:
mucha331 pisze:Brooke zaczęła latać za Thorne'm, kiedy jeszcze był mężem Macy i o to mi chodzi od samego początku!
No to Ci właśnie tłumaczymy że piszesz fałsz! Bo Thorne był wolny przy ich pierwszym zbliżeniu!!! Poza tym wasza pasja w fałszywych oskarżeniach sięgła tego że odbiegliście od tematu. ::plask wczolo: ::rad::
A czy ja coś mówiłem o ich pierwszym zblżeniu ? Pisałem o uwodzeniu Thorne'a przez Brooke, kiedy ten był mężem Macy, a Damians zmienił temat na ich pierwsze zbliżenie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przecież Brooke się wycofała gdy się dowiedziała o ich małżeństwie a potem okazało sie że Thorne i tak kocha Brooke a Macy to był ślub na pocieche -i po co to piszesz w tym temacie?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mucha331 pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
mucha331 pisze:Brooke zaczęła latać za Thorne'm, kiedy jeszcze był mężem Macy i o to mi chodzi od samego początku!
No to Ci właśnie tłumaczymy że piszesz fałsz! Bo Thorne był wolny przy ich pierwszym zbliżeniu!!! Poza tym wasza pasja w fałszywych oskarżeniach sięgła tego że odbiegliście od tematu. ::plask wczolo: ::rad::
A czy ja coś mówiłem o ich pierwszym zblżeniu ? Pisałem o uwodzeniu Thorne'a przez Brooke, kiedy ten był mężem Macy, a Damians zmienił temat na ich pierwsze zbliżenie.
Wyjaśniłem i jasno przedstawiłem Ci te dwie kwestie.
A Ty uparcie tkwiłeś w przekonaniu, że podczas ich pierwszego kontaktu Macy była żoną Thorne'a!

Przyznaj się do błędu!
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Robi pisze: Zadała coś poniżej pasa - oczywiście ,ale co jest tym ciosem :?: Ich uczucie ,które się kręci ooo i jeszcze trochę . Taylor natomiast wiedziala co się święcie bo aż tak głupia nie jest musiała zrobić co zrobiła ,czyli pozwoliła na rozkręcenie intrygi
Pozwól że dokończę twoje ostatnie zdanie......Taylor natomiast wiedziala co się święcie bo aż tak głupia nie jest musiała zrobić co zrobiła ,czyli pozwoliła na rozkręcenie intrygi.....którą zapoczątkowała Brooke.

[/quote]
Taylor i Stephani to nie rozłączna para . Taylot ciągle prosi Cesarzową o pomoc bo dawno samo nie dałaby rady [/quote]

Gadanie..... :lol:

[/quote]
Uczucie łączy Brooke i Ridge , natomiast Taylor to tylko zauroczona alternatywa , która przez przypadek urodziła dziecko czym usidliła Forrestera 8)[/quote]

Jasne. To czemu ciągle jest z nią a nie z Brooke. Acha wiem bo Taylor to podła intrygantka i ciagle knuje przeciwko Brooke, a Brooke nastawia tylko drugi policzek.
Awatar użytkownika
Robi

annia tak moja pomyłka przeczytałem inny post i skomentowałem jako Twój cytat . :oops: Natomiast już mówiłem w odpowiednim temacie na temat tej sytuacji , Brooke mogła sobie to oszczędzieć bo to przyniesie jej więcej problemów . Nawet gdyby była zauroczona Deacon'em a ztego co widzimy oboję są powinna poczekać do rozwodu bo to za szybko się dzieję .

nutelko : Brooke myślała ,ze dzieckiem ojca jest Ridge i gdy to mówiła to nie kłamała . Natomiast Brooke nigdy nie mówiła że ocjem dziecko kto inny , bo Taylor to robiła , chciała ukryć prawdę kto jest dzieckiem Thomasa , prosiła wręcz błagała Logan aby ta tej tajemnicy nie zdradzała , a gdy później wszystko wyszło na jaw Taylor zrzuciła wine na Brooke . To dopiero pomyleniec ::plask wczolo:

[ Dodano: 2007-08-08, 22:58 ]
Trochę przejrzyściej proszę :P

...którą zapoczątkowała Brooke.

A co takiego zrobiła Brooke , że powiedziała prosto w oczy Taylor ,że kocha Ridge :?: ::loll:: I to jest intryga ::loll:: No prosżę ::plask wczolo: Logan dobrze wie co mówi

Gadanie.....

Nie wiem czy gadanie ,ale taka jest prawda , ostatnio też prosiła Stephani o pomoc ::plask wczolo:

Jest z Brooke dla dzieci , przecież powiedział jasno kiedy Brooke spytała czy będą razem ,,ale ja mam dzieci '' gdyby Taylor nie złapała go na dzieci losy całkiem inaczej by się potoczyły.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Robi pisze:nutelko : Brooke myślała ,ze dzieckiem ojca jest Ridge i gdy to mówiła to nie kłamała . Natomiast Brooke nigdy nie mówiła że ocjem dziecko kto inny , bo Taylor to robiła , chciała ukryć prawdę kto jest dzieckiem Thomasa , prosiła wręcz błagała Logan aby ta tej tajemnicy nie zdradzała , a gdy później wszystko wyszło na jaw Taylor zrzuciła wine na Brooke . To dopiero pomyleniec ::plask wczolo:
Chyba już nikt nie pamięta dlaczego Taylor w ogóle zdecydowała się na taki krok czyli ukrycie prawdy o ojcu swego dziecka. Więc gwoli przypomnienia: kiedy Tay dowiedziała się, że jest w ciąży i poszła powiedzieć to Ridge'owi to co zastała? Pijanego Ridge'a w objęciach Brooke. Brooke wiedziała przecież wtedy, że oni są razem jednak oczywiście nie przeszkadzało jej to w tarzaniu się z pijanym facetem po łóżku. Taylor o wiele szybciej zdecydowała się na wyjawienie prawdy niż to naprawdę się stało. Thorne i Brooke skutecznie jej to utrudniali. Więc nie mów mi Robi o pomyleńcach. Tyle w wielkim skrócie. Na koniec ulubione zdanie fanów Brooke: wybiórcza pamięć? ::plask wczolo:
A i jeszcze jedno Robi - mówisz, że Taylor złapała Ridge'a na dzieci. Widzę, że również zapomniałeś, jak Brooke spieszyła się do kościoła aby przerwać ślub Ridge'a i Taylor bo dowiedziała się, że jest w ciąży. To nie była próba złapania Ridge'a na dziecko? ::plask wczolo:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ja to pamiętam bardzo jasno i wyraźnie nutelko tak jak i to jak ridge pędził na motorze przerwać ślub z Brooke mówiąc jej że z nią będzie bo tylko to było jedyną możliwością dlaczego Brooke mogłaby przerwać ślub. No więc Ridge był chyba rozczarowany zachowaniem Taylor a Brooke ułożyła go do łóżka a że chemia między nimi jest od zawsze Taylor nie zobaczyła nic nowego! To nie powód że miała tak kręcić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

No i co z tego ,że zobaczyła Ridge'a w objęciach Brooke i odwrotnie ::plask wczolo: Przecież ojciec tak czy inaczej ma prawo wiedzieć ,że będzie ojcem . Ja znam nutelko Twoje poglądy dość feministyczne ,ale nie popadajmy w skrajności . Mężczyzna to też człowiek ( większości przypadków ) i mam prawo wiedzieć ,że będzie miał potomka
Także pamiętam jak Taylor dzwoniła i przychodziła do Brooke i wręcz błagała ( jedynie nie klękała ) Logan aby ta nie mówiła kto jest ojcem . Uznała ,że Thorne będzie odpowiednim ojecem i aby nie mówiła Forresterowi prady bo tak będzie najlepiej dla dziecka - Thomasa .
I co jest w tym najgorsze to to ,że na końcu Taylor zwaliła całą wine na Brooke - i właśnie tą kwestie nazwałem ,,pomyleńcem'' .
Pojechała do kościoła ,ponieważ wcześniej Taylor jej odebrała męża, więc chyba miała prawo odwetu :?: I co najważniejsze Ridge kochał dalej Brooke ,dla prawdziwej miłości zrobi się wiele .
Awatar użytkownika
annnia

To w odpowiedzi na post Robiego. ::chytry::

Intrygą jest próbowanie rozbicia rodziny Taylor wszelkimi sposobami, nie zważając na nic.
Brooke odrazu przystapila do działania. Na gadaniu się nie skończyło. Gadanie było wstępem mającym na celu wyprowadzenie Taylor z równowagi. Co przyniosło porządany skutek.

To tak jakby powiedzieć że Brooke ciągle radzi się Megan i ją prosi o pomoc. :zeby: To Taylor już nie może mieć przyjaciółki, pech dla Brooke że jest nią akurat Stefa. ::jezyk::

Owszem dzieci są w ich związku ważne. Ale między nimi tez jest uczucie dlatego Brooke nie jest tak łatwo rozbić ich związek. Ridge czuje coś do Brooke ale też do Taylor a że z Taylor są związani także dziećmi przeważyło że został z nią a nie z Brooke.

[ Dodano: 2007-08-08, 23:20 ]
Robi pisze:.
Pojechała do kościoła ,ponieważ wcześniej Taylor jej odebrała męża, więc chyba miała prawo odwetu :?: I co najważniejsze Ridge kochał dalej Brooke ,dla prawdziwej miłości zrobi się wiele .
Najgorsze że Brooke zawsze ma prawo, a Taylor jak walczy o swoje to podła intrygantka.
Ostatnio zmieniony 2007-08-08, 23:20 przez annnia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Robi pisze:Ja znam nutelko Twoje poglądy dość feministyczne ,ale nie popadajmy w skrajności .
::bojesie:: ::bojesie::
Mężczyzna to też człowiek ( większości przypadków ) i mam prawo wiedzieć ,że będzie miał potomka
No, niektórzy tak twierdzą. ::jezyk:: ::jezyk::
I co jest w tym najgorsze to to ,że na końcu Taylor zwaliła całą wine na Brooke - i właśnie tą kwestie nazwałem ,,pomyleńcem'' .
Czyli co zrobiła? Powiedziała, że Brooke wiedziała o wszystkim? To była prawda. Więc o co chodzi?
Pojechała do kościoła ,ponieważ wcześniej Taylor jej odebrała męża, więc chyba miała prawo odwetu :?:
Jakiego męża? ::plask wczolo: ::plask wczolo: Ridge był z żonaty z Caroline a później wybrał Taylor i to z nią wziął ślub. Robi, oglądałeś te odcinki? ::plask wczolo: ::bojesie::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No tak dzieci przeważyły a Stephanie to fałszywa przyjaciółka jak poznała Taylor wolała aby nie była z Ridge'm, ona robi jak jej pasuje by tylko Brooke odseparować bo zawsze nienawidziła Loganów.
Awatar użytkownika
Robi

annia

Intyga Brooke czyli powiedzenie prosto w oczy rywalce ,że chcę się odzyskać jej męża nie jest żadną intyrgą . Bo co takiego zrobiła Logan , wyłożyła karty na stól niż jeszcze zaczeła cokolwiek robić . Intygą nie można nazwać czegoś co w jest w jawne .

Przyniosło skutek ponieważ wiedziała Brooke co Ridge do niej czuje , a Taylor o tym wiedziała i wyrywała sobie kłaki z głowy .

Nie porównuje Megan do Stephani - to nazwet nie jest śmieszne . Megan jedynie coś doradzi i to wszystko , natomiast Stephani wybiera małżońków swoim dzieciom ,a już napewno Ridge'owi .

Oczywiście ,że coś jest między Taylor a Ridge'em ale to nie jest to samo uczucie co do Brooke . Z Logan Forrestera łączy dużo więcej niż z Taylor . Taylor to zauroczenie nic więcej .

nutelka :Taylor powiedziała ,że to pomysł Brooke , że to ona wszytko wymśliła ,a ona chciała wszystko powedzieć . Przecież to nie prawda bo to Brooke próbowała oznajmić prawdę Ridgowi tylko Taylor ją błagała aby tego nie robiła dla dobra dziecka
Właśnie po tym zajści straciłem resztki szacunku do niej . Sama wszystko ukartowała ,a potem zwaliła całą wine na Logan.

Może nie odebrała męża Brooke ,ale miłość ,a w dalszej kolejności także i dziecko ::krzyw::
Awatar użytkownika
annnia

Robi wydaje mi się że zauroczenie drugą osobą jest przeważnie na poczatku znajomości, potem albo przeradza się w miłość albo znika.
Tak czy siak ja stoje w obecnej sytuacji po streonie Taylor. :wink:
ODPOWIEDZ