Days of Our Lives

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Nie dziwie sie, bo te ostatnie odcinki naprawde sa srednie... Sama bardzo duzp przewijam jak juz mowilam, bo po prostu ogladanie tego w calosci to strata czasu... Ogladam tylko uwaznie sceny Shelle :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Najnowsze fotki Kate z sesji promocyjnej. :) Śliczna!

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Super moim zdaniem!!

Niestety DOOL ostatnio strasznie mnie nudzi i jest mnostwo bohaterow, ktorzy mi dzialaja na nerwy, ze Stephanie, Jeremy'm i Jettem na czele. Stephanie i Jeremy'ego wprost nie znosze, a Jett tez jakos mi nie pasuje. I jak na zlosc w kazdym odcinku musza sie pojawic... Ta cala historia z Colleen i Santo tez mnie troche nudzi, mogliby to przyspieszyc... Ciekawe co teraz bedzie jak wroci prawdziwy Tony :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To nasza Margo z B&B przecież ::kwasny::
A Massimo teraz tam gra?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Adex-fan Brooke pisze: To nasza Margo z B&B przecież ::kwasny::
A Massimo teraz tam gra?
Gra, Joseph wrocil do swojej roli z DOOL w czerwcu tego roku. A Kate to jest niezla zolza :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

I jest dobry czy zły? A gra tam jeszcze ktoś z "Dynastii"? Bo kiedyś byli
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Adex-fan Brooke pisze:I jest dobry czy zły? A gra tam jeszcze ktoś z "Dynastii"? Bo kiedyś byli
Stefano DiMera to kawał łotra. :wink: Przez lata terroryzuje Bradych. Z "Dynastii" nikogo nie ma.

A tak na marginesie, to mam dziwne przeczucie, że Hogan rozdzieli Lumi prędzej czy później. Podobno okaże się, ze ojcem bliźniaków Sami jest jednak Lucas. Ale im więcej oglądam DiMerów, tymbardziej przekonuję się do E.J'a. :wink: A Stephanie wręcz nie znoszę. Gówniara rozpuszczona!! Szkoda, że wtedy nic jej się nie stało w tym wypadku z Chelsea i Nick'iem.. Haha.. Wiem, to chamskie. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Martin - fan Bree pisze:
Adex-fan Brooke pisze:I jest dobry czy zły? A gra tam jeszcze ktoś z "Dynastii"? Bo kiedyś byli
Stefano DiMera to kawał łotra. :wink: Przez lata terroryzuje Bradych. Z "Dynastii" nikogo nie ma.

A tak na marginesie, to mam dziwne przeczucie, że Hogan rozdzieli Lumi prędzej czy później. Podobno okaże się, ze ojcem bliźniaków Sami jest jednak Lucas. Ale im więcej oglądam DiMerów, tymbardziej przekonuję się do E.J'a. :wink: A Stephanie wręcz nie znoszę. Gówniara rozpuszczona!! Szkoda, że wtedy nic jej się nie stało w tym wypadku z Chelsea i Nick'iem.. Haha.. Wiem, to chamskie. ::jezyk::
Nie przejmuj sie, ja tez mam czasem takie okropne mysli o niej :D Tzn lubilam pierwsza wersje Stephanie, ale jak sie pojawil recast to zupelnie zmienili tez charakter postaci i teraz tak mi dziala na nerwy, ze szkoda gadac.

A co do Lumi to nie mam watpliwosci, ze na ich drodze pojawia sie jakies problemy i byc moze nawet zostana rozdzieleni na jakis czas. Wprawdzie tez coraz bardziej sie przekonuje do EJa, ale jeszcze tak do konca to mu nie ufam.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Jestem przekonany do E.J'a,bo to przystojniaczek,że ahh. :serce: Ogólnie,jak obejrzałem parę odcinków DOOL,to mi się spodobała ta postać-taka rezolutna. :D
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Thorne pisze:Jestem przekonany do E.J'a,bo to przystojniaczek,że ahh. :serce: Ogólnie,jak obejrzałem parę odcinków DOOL,to mi się spodobała ta postać-taka rezolutna. :D
Że ahh? ::rad:: Zapodajcie jakieś zdjęcia obsady, najlepiej ze znanymi osobami z innych seriali, które tam się pojawiły
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Pierwsza czołówka DOOL z 1965 roku :wink: Umieszczona przeze mnie :zeby:

DOOL - 1965
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Nic się czołówka DOOL od 1965 roku nie zmieniła!!!! :D Wciąż jest ten sam motyw-klepsydra,piasek,ten sam tekst i ta sama muzyczka,tylko teraz są inne kolory! Mogliby zmienić!! :D Po co ciągle ten sam motyw,a tak byłaby czołówka ze zdjęciami aktorów,jakąś nowoczesną muzyczką etc.
GL Forever

Thorne pisze:Nic się czołówka DOOL od 1965 roku nie zmieniła!!!! :D Wciąż jest ten sam motyw-klepsydra,piasek,ten sam tekst i ta sama muzyczka,tylko teraz są inne kolory! Mogliby zmienić!! :D Po co ciągle ten sam motyw,a tak byłaby czołówka ze zdjęciami aktorów,jakąś nowoczesną muzyczką etc.
Myślę, że dobrze, że czołówka zbytnio się nie zmieniła przez lata. Dzięki temu czołówka jest bardzo klasyczna ! Cienkawa, ale klasyczna i to jest najważniejsze ::jezyk:: Od 1965 roku jej zamysł jest taki sam. Tylko, że np. w tej czołówce z 1965 roku gościu mówi coś takiego - this is McDonald Carey, and this are the days of our lives - a teraz już żaden gościu nie mówi tego. Ale słowa - like sands through the hourglass so are the days of our lives - są niezmienione :zeby: Tą czołówkę DOOL z 1965 roku, wyciąłem z pewnego video, gdzie było mnóstwo różnych czołówek 8)

P.S. A to mój kolejny filmik :zeby: Tu jest pokazane jak zmieniała się czołówka DOOL przez lata ::jezyk:: Tu są trzy wersje czołówek, a podobno istnieją cztery, ale jedna wersja chyba mało co różni się od innej. No i tu jest pominięta czołówka, która była używana w 2004 roku, z taką majestatyczną muzyką :roll: Tu są trzy czołówki przez lata.

DOOL - przez lata
Ryan Lavery

Monday - Roman finds Kate tied up at the pub; EJ admits to Lucas that he loves Samantha; Benjy tries to shoot Stefano, but Stefano is protected by a bullet-proof vest.

Tuesday - Bo asks Grandpa Shawn to break his vow of silence or Roman may not be rescued; Roman is buried alive.

Wednesday - Jeremy accuses Steph of hooking up with Max; China Lee reveals a secret to Nick and Chelsea.

Thursday - Abe informs Jett that the ISA fired him; Kayla catches Jeremy in the suite.

Friday - Nick apologizes to Jett for the way he's treated him; Steve confronts Andre, who stabs him in the stomach.

Day by day spoilers provided by our ILuvToShop in the NBC Forum.

Monday, September 17th
Roman finds Kate tied up at the club; Andre overpowers Roman; Lucas and E.J. respond to a frantic call from Kate; Bo and Hope arrive to rescue Shawn and Belle; Marlena questions Sami about her feelings for E.J.; Benjy shoots Stefano at the funeral.

Tuesday, September 18th
Stephanie finds Jeremy waiting at her parents' home; Max demands to see Stephanie; China Lee tells Nick and Chelsea she is leaving the country; Shawn encourages Belle to help Philip; Bo tells Grandpa Shawn he needs to break his silence; Pocket is ill.

Wednesday, September 19th
The doctor tells Steve and Kayla that Pocket was poisoned; Jeremy hides while Stephanie argues with Max; Billie urges Philip to go to San Antonio to confront Lauren; China Lee tells Nick and Chelsea she is not the children's mother.

Thursday, September 20th
Steve tells Stefano that Bo and Abe will strike Andre's hideout at midnight; Abe tells Jett the ISA has fired him; Chelsea offers to ask Billie to get Jett a job with campus security; Kayla catches Jeremy; Stephanie begs Kayla not to call police.

Friday, September 21st
Nick apologizes for how he has treated Jett; Chelsea lunches with Billie; Billie agrees to hire Jett; Steve and Bo lie in wait for Andre; Andre stabs Steve; Kayla wants Jeremy to turn himself in; Jeremy tells Stephanie he is heading for Seattle.

Extra tidbit

Young Stefano reveals the truth.
GL Forever

O, bo zapomnę. W wakacje pojawiła się Alice Horton. I była jakaś głupia scenka z jej prawnukiem, czy tam praprawnukiem. On pytał się jej, czy ona go pamięta :shock: Ale to nie będzie takie głupie, jeśli w serialu jest powiedziane, że ona ma kłopoty z pamięcią. Bo jeśli w serialu nie powiedzieli, że ona ma kłopoty z pamięcią, to trochę głupie pytanie ze strony jej prawnuka, czy ona go pamięta :roll:
ODPOWIEDZ