Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
waldeQ

Post autor: waldeQ »

Eh gdyby Stefka znała prawdę o ojcostwie Ridgea nie zareagowała by w ten sposób jaki był dziś pokazany. :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

waldeQ pisze:Eh gdyby Stefka znała prawdę o ojcostwie Ridgea nie zareagowała by w ten sposób jaki był dziś pokazany. :roll:
To Ty jeszcze dobrze Stefki nie znasz :wink: a dlaczego od razu uciszała lekarza? Jak pisałem skojarzyła mi się z Hiacyntą z "Co ludzie powiedzą" :zeby: nawet fryzurki podobne ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
waldeQ

Uciszała ponieważ nie chce niszczyć więzi między ojcem a synem. O to tu głównie chodzi. Być może są jeszcze inne powody ale ten jest najważniejszy. Jesteście zaślepieni tą niechęcią do Stefki.
Awatar użytkownika
Korinn

Post autor: Korinn »

Prawdę znała, ale sama ja przed sobą chowała, spychała do podświadomości, by nie mieć na co dzień wyrzutów sumienia, a jakby powiedział Freud, w wyniku sublimacji przekirowała swoje poczucie winy na Brooke i jednocześnie atakując ją pozbywała sie raz, ze frustracji ze względu na swoja winę , dwa mogła przebywać z osobą, która w jej mniemaniu była " gorsza", co powodowało wzrost samooceny w wyniku mechanizmu autowaloryzacji :P Tak sie psychologicznie wygłupiam...jeszcze jedna uwaga...z mojej skromnej strony...Eric przy romantycznej kolacji spytał Stefe, czy nie żałuje, ze wybrała jego, a ona trzasnęła wtedy przemowę patetyczną, że Mas był nieprzewidywalny i nigdy by sie nie czuła przy nim bezpiecznie, a jak Eric mówił o naszym R, co miał wypadek spowodowany własna głupotą.. :P ( no nie trawie tego Ridga grr) to stefa robiła dziwne miny, zwłaszcza kiedy jej super mąż opowiadał jak patrzył na dzidziusia..juz wiedziała, tylko myslała sobie " On nie jest Twoim synem..."
"A beautiful face without a name,
for so long.
A beautiful smile to hide the pain..."

by MACY.
waldeQ

A skąd Stefka wiedziałaby, że dziecko nie jest Erica. Przecież testów nie robili ani nic. :x
Awatar użytkownika
Korinn

Jak już mówiłam kobiety wiedzą takie rzeczy...poza tym chyba z oboma nie spała w krótkim odstępie czasu i z oboma nie " wpadła"..w końcu te plemniczki jakoś się wydostały..a wątpię, ze to celowo tak bez zabezpieczenia igrała z ogniem w wieku 17 lat...może pewna nie była, ale na pewno podejrzewała..jak dla mnie najbardziej prawdopodobne, że wiedziała...chociaż w tym filmie wszystko jest możliwe...dlatego tak go lubię... :oops:
P.S. Nie mam niechęci do stefy tylko biorąc pod uwagę, że uwielbiam Brooke...trochę mnie czasami wkurza..jedyny plus dla stefy ode mnie to ustawiczna obrona Amber, którą też lubię.. :P
for so long.

by MACY.
waldeQ

Niestety ja nie jestem kobietą dlatego nie wiem co one wiedzą. Tak więc taki argument mi nie wystarcza. Poza tym czemu Brooke robiła test na ustalenie ojcostwa Bridget?? Przecież w takim wypadku ona powinna o tym wiedzieć. :roll: No chyba, że ją do tego Forresterowie zmusili. Ale Amber także denerwowała się niezwykle obawiając się, że nosi dziecko nie Ricka ale Raymonda. W prawdzie ciągle mówiła, że matka czuje czyje nosi dziecko ale jednak to raczej było dla uspokojenia. W końcu jak to Amber wszystko sobie wmawia. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Korinn

he, he, ale Amber spała z Rickiem i z Raymondem w małych odstępach czasowych...jeden dzień, czy coś koło tego nie pamiętam dokładnie, a brooke zapewne będąc żoną Erica i współżyjąc z nim, spała z naszym R i dlatego musiała robić test na ojcostwo..poza tym została przymuszona... ::chytry:: Jak już :twisted: mówiłam w tym serialu wszystko jest możliwe ::rad::
for so long.

by MACY.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Wreszcie nie było Brooke. Muszę od niej trochę odpocząć. Biedy Ridge-taki zakrwawiony, ledwie mówił. Stefka była taka zdziwiona. Mam nadzieję, że mężulek i Ridge jak najszybciej się dowiedzą.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja jednak myślę, że zdziwienie Stephanie było szczere. Więcej, sądzę, że gdyby przypuszczała, że Ridge jest synem Massimo, nie wyszłaby za mąż za Erica. Sądzę, że "poświęciała" dla rodziny swój związek z Massem.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Co wy gadacie!? Gdyby Stepha miałaby wątpliwości co do ojcostwa Ridge'a to nie zareagowała w ten sposób. Myślałem że wręcz spoliczkuje tego lekarza ze coś takie sugeruje.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Stephanie mogła tego nie wiedzieć, ale musiała mieć jakieś podejrzenia i wątpliwości. Pamiętacie jak kiedyś Mass wspomniał o pewnej nocy spędzonej na jachcie? Wtedy Stefa się zbulwersowała i kazała mu milczeć. A zapewne tej nocy doszło do "powstania" Ridge'a ::chytry::
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Dla mnie zachowanie Ridge'a w gabinecie Massimo najpierw było śmieszne, potem żenujące, a na końcu już tylko żałosne...Kim on jest żeby wtrącać się w sprawy wszystkich dookoła??? Widać, że jest nieodrodnym synkiem Stephanie, która postępuje tak samo no i jak się okazało synkiem Massima, który również pcha się wszędzie gdzie tylko może więc to chyba dziedziczne... ::plask wczolo:
Tak czy inaczej coraz bardziej go nie trawię, wręcz cieszyłabym się gdyby z marudą zostali na tych wakacjach do końca serialu! ::loll:: Oni by mogli zamęczać się wzajemnie, Brooke byłaby szczęśliwa i uśmiechnięta a ja nie musiałabym krzywić się na ich widok... :: bow ::
Co do Stephanie, to coraz bardziej rozumiem jej sentyment do Amber, obie smarkate zaszły w ciążę, obie jak się okazało nie z tym, z którym chciały i myślały. Poza tym zdania na jej temat nie zmieniam. Lubię ją umiarkowanie - gdy nie wyżywa się na Brooke i innych, podziwiam jej postawę w niektórych sytuacjach, w innych jej nie znoszę ale mam tak ze wszystkimi postaciami.
Co do mojej ulubienicy Brooke, to pomieszało jej się w głowie od nadmiaru nieszczęść...powinna jak najszybciej rzucić Deacona (choć przyznaję szczerze, że prezentują się razem... :serce: ale co tam, przecież każdy facet przy niej wygląda 1000 razy lepiej niż przy innej... :: bow :: )! Tak czy inaczej Brooke robi błąd i jak znam życie drogo za niego zapłaci bo przecież ona zawsze tak ma. :nie:
Zobaczymy co będzie dalej ale przeczuwam ogromne kłopoty mojej ulubienicy...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

To ,że Stephani miała wątpliwości to było widać , najpierw zaczeła szczęslać wystraszone miny ,a potem zaatakowała lekarza jak dzikie zwięrze . Może przez lata nie była pewna kto jest ojcem dziecka , ale uznając,że Eric jesr było dla niej bardzo wygodne .
Natomiat wszysedł jej fałsz odnośnie Amber ,teraz wiadomo dlaczego ta ją tak popierała odnośnie jej pierwszego dziecka . Gdyby było inaczej panna Moore już dawno wyleciałaby z Los Angeles .
Marisa

Post autor: Marisa »

Jasmine pisze: Co do Stephanie, to coraz bardziej rozumiem jej sentyment do Amber, obie smarkate zaszły w ciążę, obie jak się okazało nie z tym, z którym chciały i myślały.
Przecież Amber była w ciąży z Rickiem ::plask wczolo: :roll: :lol:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Zablokowany