Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

Ridge i Thorne n :nie: igdy ładnie nie wyglądali :nie:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Amber i Brooke bardzo ładnie dzisiaj wyglądały :serce: Za to Stefka blee. Po prostu nie mogłem na nią patrzeć Bridet miała ładną czerwoną sukienkę.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Krsien wczoraj ładnie wyglądała. :serce: Bridget miała ładną czerwoną sukienke. ::ok:: Ridge bleee... Wyglądał ochydnie. ::kwasny:: ::plask wczolo: Tak samo jak Stephanie. za to Sophia ślicznie wyglądała na przyjęciu. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie Stephanie jak w jakimś kosmicznym kombinezonie ::plask wczolo: a Ridge też paskudnie, i to jest rodzina projektantów ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Odczepić się od koszuli Ridge'a - ona była równie boska jak on sam ::rad:: ::cojest:: ::jezyk::
Zastanawia mnie tylko, dlaczego on zawsze stoi w takim szerokim rozkroku, wygląda wtedy tragikomicznie ::loll:: ::plask wczolo:
Tak się zachwycali tą suknią, ale moim zdaniem to nic specjalnego ::kwasny:: Śmiało mogę powiedzieć, że to jedna z najbrzydszych sukien ślubnych jakie były kiedykolwiek w MNS ::kwasny:: Nigdy nie pozwoliłbym, aby moja kobieta składała mi przysięgę w takim czymś ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dziś w drugim odcinku bardzo ładnie prezentowała się Sally. Te jej wdzianko idealnie pasowało do jej koloru włosów. Powinna częściej zakładać ubrania w takich jesiennych, aczkolwiek żywych kolorach. Ładnie wyglądała również Darla.
Damians, na razie nie oceniam tej sukni ślubnej. Ocenić ją będę mógł dopiero wtedy, kiedy Kristen sie w niej pokaże w jutrzejszych odcinkach (o ile sie pokaże).
I muszą przyznać jedno, jesli facet w MnS jest ubrany na czarno, to od razu nieco lepiej wygląda. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Moim zdaniem najgorsza garderobę ma Ridge... Te jego ciuchy są okropne... A za to Thorne wszędzie prezentuje się w swetrach... Czy to zima czy to lato... Z mężczyzn trudno jest określić jaki mają styl ale wiadomo ,że kobiety w MNS znacznie lepiej się ubierają... Brooke i Bridget moim zdaniem najlepiej.

A suknia ślubna którą Tony podarował Kristen była boska... Mmmm nie znam sukni która jest brzydka...
Nobody does it better
Patka

Post autor: Patka »

A suknia ślubna którą Tony podarował Kristen była boska... Mmmm nie znam sukni która jest brzydka...[/quote]

Masz rację Alexander.Sama chciałabym mieć kiedyś taką suknię ślubną :wink:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Amber bardzo ładnie wyglądała. :serce: Ta czerwona bluzka Brooke bardzo do nie pasuje. Stephanie-okropnie się ubrała. Kristen bardzo ładnie w tej fryzurze. Będzie wspaniale wyglądać na ślubie w tej sukni :serce:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

No i wreszcie moglismy zobaczyć w całej okazałości suknię Kristen. Mi się ona bardzo podobala i ten welon poprostu ślicznie :serce: Wogole na ich weselu wszyscy wyglądali ladnie. Nawet Stephani jak na swoje możliwości miala ładną bluzkę. Bardzo ładnie wyglądała Sally. Szkoda, że nie pokazali w całości stroju Amber bo góra byla nie zaciekawa. Tonemu bylo ładnie w czarnym garniturze ale zdecydowanie wolę go w jasniejszych kolorach.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Sukienka ślubna Kristen niczym się nie różniła od innych sukien ślubnych. Nic ciekawego.
Podobało mi sie ubranie Sally pasowało do niej. I dobrze że Stephanie zmieniła swój strój.
Amber jakaś zwykła sukienka i na dodatek cały czas siedziała jakaś męczennica. ::kwasny::
Darla i Sofia jak zwykle pięknie
Milagros

Post autor: Milagros »

Dziś mogę śmiało stwierdzić,że wszyscy wyglądali bardzo ładnie :D
Stroje Stefy i Sally pasowały do nich
Darla,Sofia,Liliana-ślicznie ::jezyk::
Sukienka Kristen nie powaliła mnie na kolana,ale może być-do niej pasowała
Wszyscy faceci eleganccy w czarnych garniturach ::rad::
Brooke i Megan również mi się podobały :serce:
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też podobały się dzisiejsze stroje, może oprócz Amber... ::kwasny:: Tylko fryzurę miała fajną. Bridget ładnie, Sally i Stephanie też. Kristen ślicznie. :serce: Brooke też miała piękną sukienkę. :serce:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Kristen bardzo ładnie dziś wyglądała :serce: I wogóle wszyscy dzisiaj ładnie wyglądali. Koścół był ładnie udekorowany, nawet gabinet Brooke choć "był w rozterce" komponował się ślicznie :serce:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Co do gabinetu Brooke to łóżko któe tam stoi jest od niedawna czy ja nie zwróciłem na nie uwagi? ::ke:: Po co jej łóżko w gabinecie? ::ke:: Och, zapomniałem, ona ma zawsze tyle pracy że nocuje w firmie. ::chytry::
ODPOWIEDZ