Pogoda na miłość (One Tree Hill)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

No to pięknie... Zamiana ról?? Teraz mamy "dobrego" Dan'a i złą Deb??

Już się bałem, że Nathan się prześpi z tą striptizerką :P

Najlepsze było jak Haley chciała zatańczyć na rurze xDD
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Zauważyliście polską flagę w mieszkaniu Nathana i Haley :zeby:

Skok Haley do rury był bosssski :zeby: ::loll::

A Nathan jest po prostu uroczy i go uwielbiam :serce:
hit_86

Post autor: hit_86 »

katarzynka pisze:Zauważyliście polską flagę w mieszkaniu Nathana i Haley :zeby:

Skok Haley do rury był bosssski :zeby: ::loll::

A Nathan jest po prostu uroczy i go uwielbiam :serce:
To nie była Polska flaga od góry była niebieska i były na niej gwiazdki, mogło sie jedynie wydawac jak sie dobrze nie przyjrzy że jest Polska. Skok Haley na rure był cudowny :D
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Tomala

Post autor: Tomala »

Jak zobaczyłem ten skok to się zadławiłem bo akurat jadłem obiad ::loll::
Awatar użytkownika
katarzynka

A niech to, już myślałam że ktoś nas tam za Oceanem lubi :wink:

Niby chytre zagranie Dana z tą kasetką i zdjęciami, ale Lucas nie dał się (a może jednak?) nabrać. Niech Deb się nad sobą zastanowi bo inaczej marna jej pozycja w rankingu popularności wśród widzów ::krzyw::
hit_86

Fajna także była scenka kiedy Nathan widzi przejeżdzającą Haley w minibusie :D I to stwierdzenie " To Haley" To było poprostu boskie :) Wogóle ciekawie to wyszło że planowali super zabawe na kawalerskim Nathana a ti się okazało że lepiej panieński Haley wyszedł :D
Awatar użytkownika
katarzynka

Uwielbiam jak Nathan i Haley są szczęśliwi :serce: Przez chwilę się bałam że nadszedł pierwszy poważny kryzys...

Felixa na razie nie lubię, bo za bardzo kojarzy mi się z Oliverem z the O.C. ::kwasny:: Ale chyba nie ma szans żeby stał się na prawdę 'fajny' bo czarne charaktery są w cenie :twisted: Ktoś musi mieszać w końcu :twisted:

Dan taki jak zwykle, tylko dawkuje swój paskudny charakter, Lucas na szczęście się opamiętał.

Czyżby Karen zaczęła randkować ze swoim wykładowcą, hmmm hmmm :oops: :wink:

Noi żal mi Brooke, która jest mimo wszystko urocza ::rad::
Goku

Co do wczoraj:

Najlepszą sceną był wyścig :P

Felix uratował Brooke - inaczej, by miała trochę nie fajnie... Współczuję jej...

Co do dzisiaj:

Te wyzwania były świetne xDD Najlepszy był Nathan jako dziewczynka sprzedająca ciasteczka xDD... Albo wyzwanie Brooke "Idź na cmentarz i zrób sobie zdjęcie w otwartym grobie" xDD Felix to debil ::kwasny:: Na serio ma coś z głową... Jakby ich złapała policja to już nie byłoby tak fajnie...

Peyton miała fajne zadanie z tym "Miałam nieczyste myśli o psie sąsiada" ::loll:: ::loll:: ::loll:: Wkurzyła mnie jej ta jej wzruszająca gadka jak to ona tęskni za matką i.t.d.

Ta laska, która pomagała Lucas'owi jest świetna!!! :) :) :) Dziwne, że zdjęcia akurat robiły się w tym momencie co się całowali :mrgreen:

Najgłupsze zadania miał Mouth i jego kumple...

Lucas jest głupi!!! Czemu nie pokazał tych zdjęć?? ::kwasny:: Lol! Ta laska to siostra Felixa?? ::ke::

Jak na razie najfajniejszy odcinek drugiego sezonu :)
Awatar użytkownika
katarzynka

Świetny odcinek :!: :D

Najlepsza scena to ta, kiedy Nathan w stroju skautki (?) czytał ten text o silnych kobietach, uśmiałam się porządnie ::loll:: :zeby:

Goku, Lucas nie pokazał tych zdjęć bo (moja własna, prywatna opinia) po pierwsze nie chciał żeby się dziewczyny wkurzyły, w końcu już z jedną nieznajomą się przespał... po drugie, chciał mieć swoją słodką tajemnicę :twisted:
Btw. niezłe miny strzelały te babki, kiedy im się Lucas rozbierał za ladą :zeby: ::jezyk::

Coś czuję że Brooke zakocha się w Felixsie, na jej nieszczęście ::ysz::

Odcinek bez Dana i Deb to na prawdę miłe wydarzenie :P
Goku

katarzynka pisze:Odcinek bez Dana i Deb to na prawdę miłe wydarzenie :P
O! Nawet nie zauważyłem braku państwa Debili... To chyba świadczy o tym ile oni dla mnie znaczą - Nic xD... Mogliby się już w ogóle, a przynajmniej do końca sezonu nie pojawiać xD
hit_86

Odcinek był świetny :) Lucas paradujący w staniku po centrum handlowym, to był widok :D Tezadania wymyślane przez Felixa były troche głupie, ale fajnie wyszło karaoke Moutha i Skillsa :D
Siostrzyczka Felixa jest tak samo dziwna jak i on, i mam wrażenie że nie przypadkowo znalazła sie w tym samym sklepie co Lucas. Dobrze, że nie pokazał on tych zdjęć na których się z Nią całuje.
Awatar użytkownika
katarzynka

Ja WIEDZIAŁAM że Dan wcale nie złagodniał :twisted:
Po pierwsze to że zatrzymuje Deb kłamstwem o własnym zdrowiu, po drugie to, że chciał podstępnie rozdzielić Nathana i Haley - co za drań :!: ::ysz::

Ale Nathan się "nie dał", ohh on jest po prostu tak uroczy i tak kocha Haley że dla niej zrezygnował z życiowej szansy :serce: Boję się tylko jak zachowa się Haley jeśli kiedykolwiek się dowie...

Felix to jakiś dziwny jest ::kwasny:: Nie przeszkadza mu że ma 'friend of benefit' ale pewnie sam nie chciałby żeby jego siostrzyczka (notabene wyglądająca jak wychudzona szkapa ::krzyw:: ) była kimś takim :evil: Z resztą co on może wiedzieć o Lucasie :?: :!: No chyba że Klub Detektywa przeniósł się z MnS na OTH ::loll::

Jest mi bardzo żal Brooke, takie upokorzenie dla niej - ale Mouth zachował się świetnie, on ją musi kochać bardzo :serce:

Python będzie miała problemy przez kolesia od koki, jestem tego pewna...

P.S. Fajny ten wykładowca jest, mmmm :zeby: :serce:
Tomala

Przez jakiś czas nie oglądałem OTH bo byłem na wakacjach i mam zaległości. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnic pewne sprawy: Co się dzieje z Haley? Za jakie leki dla Lucasa płaci Dan? Dlaczego Lucas mieszka z Danem?
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Haley pojechała w trasę koncertową z Chrisem Keller'em i Nathan póki co nie może jej tego wybaczyć,natomiast Dan próbuje zbliżyć się do Lucasa poprzez szantaż.Póki Lucas z nim mieszka to oboje ukryją fakt,że to Dan zapłacił Jules za to,zeby rozkochala w sobie Keitha(dzięki temu on opłaca Lucasowi leki i nie powiedział o wadzie serca jego matce,a Keith jest szczęśliwy z Jules i Dan dał im spokój).Mam nadzieję,że jakoś w miarę przejrzyście to napisałam :D Pozdrawiam :wink:
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Tomala

Dzięki gwiazda69 :: bow ::
ODPOWIEDZ