Post autor: Adex-fan Brooke »

LoLex pisze:Ostatnio na CC lecą Złotka-Golden Girls. Po prostu zabójczy serial. Polecam ::rad:: ::loll::
A tam chyba występuje Ann z "Mody na sukces" :?: ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: LoLex »

Adex-fan Brooke pisze: A tam chyba występuje Ann z "Mody na sukces" :?: ::chytry::
Aaa masz rację. Betty White... ja nie zczaiłem jej. ;p

Post autor: Damians »

W środę o 17.20 na TVP2 będzie emitowany pierwszy odcinek ( z 45 ) " Co ludzie powiedzą?. Drugi jest we czwartek, a później nie wiem jak będą go emitowali.

Osobiście, mam wszystkie odcinki na płytach, ale może ktoś będzie chciał zerknąć :wink: :P

Wszystkim polecam oglądać na Tvp2! :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: DeaconFan »

To wspaniały serial. Pamiętam jak go oglądałem kiedyś z rodzicami chyba na tvp 2.
To było dość dawno temu i zdążyłem już zapomnieć imiona większości bohaterów. Niecierpliwie czekam na jego emisję.

Post autor: Omar »

Również polecam ten serial. Hiacynta jest wkurzająca jak Stephanie, ale przynajmniej ona rozśmiesza jak się ją ogląda ::jezyk::

Post autor: hit_86 »

Damians pisze:W środę o 17.20 na TVP2 będzie emitowany pierwszy odcinek ( z 45 ) " Co ludzie powiedzą?. Drugi jest we czwartek, a później nie wiem jak będą go emitowali.

Później serial bedzie emitowany we czwartki o 17:20.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Nieprawda ::krzyw:: W środy i czwartki o 17.20 8) Uwielbiam ten serial ::rad::

Post autor: hit_86 »

Oleg pisze:Nieprawda ::krzyw:: W środy i czwartki o 17.20 8) Uwielbiam ten serial ::rad::
Pierwszy odcinek zostanie wyemitowany w środe, następnie serial będzie leciał w czwartki!
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Matko ::plask wczolo: Jak nie wierzysz to se wejdź na stronę TVP (chyba to dobre źródło w tej sprawie) i zobacz, że w środy i czwartki.

Post autor: Damians »

We środę 12, jest mecz z Finlandią na TVP2, wiec może dlatego nie będzie akurat w ten dzień serialu :wink:

Tu widać aktorów z serialu "Allo, allo" ale nie wiem o co chodzi w sumie http://pl.youtube.com/watch?v=bq-jmCRMPq8

Post autor: Abec »

Guy Siner grał gościnnie w Star Treku, więc pewnie zaproszono go na zjazd fanów Sci-Fi i przyszedł ;) Albo po prostu tak sobie się zaplątał :P

Tu jest jego występ:

http://www.youtube.com/watch?v=wxqn1lVXjLw ( 4 minuta, 26 sekunda i dalej ;)).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: Abec »

Jeżeli ktoś chce sobie odświerzyć "Allo, Allo" - kilka całych odcinków na youtube ;)

http://www.youtube.com/profile_videos?p ... ind&page=4

Aż dziw, że przetrwały rok na tym serwisie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: LoLex »

Ostatnio z racji tego, że miałem chwilowo dostęp tylko do dwóch kanałów ::loll:: trafiłem na serial na TVP2 "Keeping up Appearances" i jest świetny. ::loll:: Główną postacią serialu jest Hiacynta - taka babka w stylu polskiej moherówki, która zabójczo się ubiera i ma różne fobie na punkcie swojej reputacji wśród sąsiadów. Niezłe teksty i postacie. Polecam. ::rad::
ODPOWIEDZ