Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nil pisze:Adam odszedł od Sally 25 lat temu, kiedy Macy miała 7 lat. CJ ma 17 lat, czyli urodził się, gdy Macy miała lat 8 :!: I do tego, gdy miała te ok. 7-8 lat poślubiła Thorne'a :shock: !!!
No właśnie już kiedyś gdzieś się śmiałem z tego. :lol:
tak w ogóle to mamy teraz tak fajnie z tą "Modą..." na Tvp1 że po dwie na dzień i jeszcze powtórki o 5 rano, dziekujcie Tvp1 :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehehehe, dobra matematyka :) Ale w serialach trzeba ponaginać co się da, żeby wprowadzić ciekawe wątki ;)
Nil

Post autor: Nil »

Szkoda, że scenarzyści serialu uważają, że widzowie mają amnezję i nie wiedzą co było parę lat temu ::kwasny::
Awatar użytkownika
wiwi

Dzisiaj Brooke już o wiele śliczniej wyglądała. Zwłaszcza w tym niebieskim ubraniu :) I nawet Amber mi się podobała! Może nie tyle z ubrania co z twarzy - nie miała przesadzonego makijażu ;)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tak ładnie wygladała. Juz się jakos przyzwyczaiłem do jej krótkich włosów. A z tą ciążą Taylor to specjalnie tak przeciągają, żeby Brooke się zadręczała:( Smutne odcinki chyba nadchodzą.........Nawet Amber jakoś spoważniała... :shock:
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

nie rozumiem tylko dlaczego Macy wogole nie wspomina o Grancie... nie rozpacza juz wcale... zdaje sobie sprawe ze powrot ojca musial wiazac sie duzymi pozytywnymi emocjami ale czy az takimi ktore pozwolily jej zapomniec o mezczyznie jej zycia??? przykre to.
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Cieszę się, że Taylor i Ridge starają się o drugie dziecko. Sądzę jednak, iż Taylor wpadła na ten pomysł, bo czuła ogromne zagrożenie ze strony Brooke.
Zastanowiła mnie dzisiaj sytuacja, gdy Macy wyprosiła Kim, która stwierdziła że jedzie do sklepu a jej nadopiekuńczy tatuś jej na to pozwolił, a przecież było już późno.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
wiwi

Brooke pisze:Cieszę się, że Taylor i Ridge starają się o drugie dziecko. Sądzę jednak, iż Taylor wpadła na ten pomysł, bo czuła ogromne zagrożenie ze strony Brooke.
Ja też tak podejrzewam ;) Nawet Ridge zasugerował, że Taylor chce dziecka by ratować małżeństwo ;) Ale Taylor oczywiście jak na nią przystało obraziła się :) Co do Adama to wkurza mnie bardzo. Najpierw się ukrywał by w końcu pokazać się Macy a teraz zarządził, że wyjeżdża nie patrząc ani na Kimberly ani na Macy i na to czego one pragną :(
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Mam pytanko.Czy w dzisiejszych odcinkach pojawiła się Kimberly :?: Jeżeli tak to chyba wyrżnę głową w ścianę ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tak, pojawiła się. Było tak - Adam wpadł do domu jak burza, za nim Macy. Adam powiedział, że Sally nie chce go znac i że nie będzie się narzucać i wyjedzie. Macy oczywiście u zabroniła wyjeżdżać, ale on się upierał. Wtedy podjechała taxówka z Kimberly, która wracała z kolacji u Ricka i Amber. Pod domem trochę "popłakała" za Rickiem. Adam poprosił Macy żeby nic nie mówiła Kimberly. Kimberly weszła i powiedziała że z Rickiem wszystko skończone a Adam, że ma się spakować bo wyjeżdżają. Macy zaprotestowała i poprosiła Kimberly aby zostawiła ich samych. Kimberly poszła do sklepu.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Dzięki mailo za odpowiedź.Szkoda,że nie oglądałem tego odcinka :cry:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Muszę przyznać, że Brooke jest bardzo zdesperowana. Zrobi wszystko by odzyskać Ridge’a. Straszne jak daleko może się posunąć i jak bardzo się poniżyć. Żal mi tej kobiety, że tak nisko upadła. Na Amber i jej pewność poślubienia Ricka robi się nie do wytrzymania. Fajnie by było gdyby Rick zmienił zdanie.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Na Kimberly nie zrobiło wrażenia poswięcenie Amber (oddanie nerki). Pokazuje swój prawdziwy charakter. I ma zamiar, co? Pocieszać Ricka, że poslubił taką "straszną". kobiętę? To dopiero hipokryzja. Uważa sie za lepszą od Amber podobnie jak Taylor od Brooke.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Brooke pisze: Amber i jej pewność poślubienia Ricka robi się nie do wytrzymania. Fajnie by było gdyby Rick zmienił zdanie.
Ja jej wręcz nie znoszę!!! Co za babsko!!!! I wy się dziwicie, że czasami mam ochotę zostać antyfeministą? :mrgreen: A tak na serio to ciekawi mnie czy ten cały "upadek" Amber nie był wymyślony przez nią samą, żeby wzbudzić wyrzuty sumienia w Kimberly...

Brooke wyglądała dziś kwitnąco (jak zawsze) a Victor wręcz debeściacko. Facet ma klasę! I świetnie utarł noska Ridge'owi. BRAVO VICTOR! :: bow ::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Bardzo fajne sceny z Taylor ::jezyk:: Jak fajnie, że planują drugie dziecko :D !
Rick miał dzisiaj fajną koszulą, a i ma nowy kolor włosów.
Taylor też podcięła ::chytry:: :D
Zablokowany