Zarówno Brooke i Amber wiele wniosły do serialu, ale oddaję swój głos na Amber Moore Forrester
Plebiscyty i konkursy
Mała antyreklama konkurencji
:
Jeśli uważasz, że Brooke jest zła to czytaj dalej:
To Amber okradła Forrester'ów
To Amber będąc z Rick'em, przespała się z Raymond'em(pewnie sobie myślała - "W końcu to gwiazda!!! Muszę go zaliczyć!!!)
Zaszła w ciążę i oszukiwała wszystkich, że to dziecko Rick'a (chociaż sama nie była tego pewna), tylko po to by dostać się do bogatej rodzinki.
Razem ze swoją matką ukradła dziecko Becky i wmówiła wszystkim, że to dziecko jej i Rick'a, nadal tylko po to by mieć kasę Forrester'ów.
Kiedy pojawiła się Becky, Amber robiła wszystko by się jej pozbyć
Widziała, że Rick kocha Kim, ale specjalnie z nim była, by tylko mieć jego kasę i pokazać rywalce, że jest lepsza.
Po śmierci Becky, Amber wykorzystała sytuację i wzięła sobie C.J.a
By po chwili kontynuować akcję "Ricky moja miłość"
By później mieć ochotę na Deacon'a i olać Rick'a
Ciąg dalszy akcji "Zdobyć Deacon'a" - Zepchnąć rywalkę z dachu.
Będąc żoną Rick'a wzdychać do Deacon'a "Och jak to smutno, że nie możemy być razem, bo ty masz rudą małpę, a ja jej brata wieśniaka" i zachowywać się identycznie jak kiedyś Kimberly.
A na koniec w czasie trwania konkursu "Najlepsza postać MNS" udawać niewiniątko...
Czy nadal jesteście pewni, że to Brooke jest ta zła, a Amber jest super, ekstra i w ogóle??
Jeśli uważasz, że Brooke jest zła to czytaj dalej:
Czy nadal jesteście pewni, że to Brooke jest ta zła, a Amber jest super, ekstra i w ogóle??
Niewiem co sie porobiło z tym konkursem
Siara aż tutaj zaglądać , każdy i tak zagłosuje jak chce .I sądze tak jak Adex , że trzeba szukać zalet i wogóle , to nie jest przeciez konkurs na najbardziej puszczalską czy najgorsza postać tylko na najlepszą...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A nie nie:) ta fotka z koniem jest już stara. Zamieściłem ją kiedyś tutaj:mucha331 pisze:Mailo, nie popisałeś się![]()
![]()
Naprawdę przy wyborze kierujesz się wyglądem zewnętrznym ?
Uwaga dział spoilerowy:: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... &start=135
A konkurs to tylko pretekst żeby ją trochę odświeżyć bo może nie wszyscy widzieli
PS . Ja zawsze byłem fanem Brooke bez względu na jej wygląd:)
Niepłatne ogłoszenie wyborcze:
"Brzydkie zęby mam, komu je dam?? Dziwnie wydłużone - każdy w inną stronę" - Amber Moore Forrester"
Goku, kocham Cię za ten tekst

Forumowicze - łączmy się
Nie możemy pozwolić, aby Najlepszą Postacią MNS została MORDERCZYNI
Nie pozwólmy, aby szambo zamieniło się perfumerię
Bleeeeeeeee
Koniec ogłoszenia.
Oddaję głos na Najlepszą Postać "Mody na sukces" - Brooke Logan Forrester.

"Brzydkie zęby mam, komu je dam?? Dziwnie wydłużone - każdy w inną stronę" - Amber Moore Forrester"
Goku, kocham Cię za ten tekst
Forumowicze - łączmy się
Nie pozwólmy, aby szambo zamieniło się perfumerię
Koniec ogłoszenia.
Oddaję głos na Najlepszą Postać "Mody na sukces" - Brooke Logan Forrester.
- Adex-fan Brooke
Nie no już zaczynacie przesadzać! To tylko zabawa!
Prezentujcie zalety dwóch najlepszych postaci finałowych a nie głupoty
Prezentujcie zalety dwóch najlepszych postaci finałowych a nie głupoty
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- katarzynka