Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
To ja się pogubiłem, myślałem że na forum była aktualizacja, tak czy tak brak mi Zende 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Ok, ale nie możesz w takim stanie jej zostawić -mam na myśli to że Brooke wygrała konkurs na najlepszą postać a Ty tego tam nie ogłosiłeś, ludziom należy się informacja skoro tam głosowali plus chyba na zawsze nie zostawisz tam barometru, który przecież będzie lub już jest nieaktualny i wprowadza tylko ludzi w błąd(lepiej dac zdjęcie Brooke z podpisem
) proszę popraw chociaż te detale, niech faktycznie pozostanie dobra pamięć o stronie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dlaczegóż mi to zarzucasz ? Przecież jeszcze przed zamknięciem dałem aktualizację i wszystko napisałemAdex-fan Brooke pisze: Brooke wygrała konkurs na najlepszą postać a Ty tego tam nie ogłosiłeś, ludziom należy się informacja skoro tam głosowali
Zostawię. Przecież tam wiele działów/rzeczy będzie nieaktualnych, np. spoilery, postacie, więc tak samo barmometr. Chyba trzeba być nieźle niekumatym, by nie zajarzyć, że barometr jest nieaktualnyAdex-fan Brooke pisze: chyba na zawsze nie zostawisz tam barometru, który przecież będzie lub już jest nieaktualny i wprowadza tylko ludzi w błąd
- Adex-fan Brooke
Sorry Oleg chyba te głupie reklamy mi przysłoniły że jednak wspomniałeś o tym, szkoda że tak bez ilustracji i głupio że ten barometr tak zostaje, no ale trudno. 
Oleg nie myślisz o wznowieniu działalności strony MNS www.mns.friko.pl 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl