No cóż... Świerze mięso...
Whip Jones
Whip Jones
Zauważyłem że na tym forum jest wiele tematów o różnych postaciach. Postanowiłem więc założyć wątek o Whipie. Co o nim myślicie?
Brakowąło kogoś nowego w MNS.
- Adex-fan Brooke
Ciekawy, inteligentny, przez te odcinki jakby nie patrzeć użyteczny dla Brooke, więc fajny 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Też go bardzo lubię, cyniczny, bezpośredni, bardzo zdolny (nie mamy powodu nie wierzyć Brooke), bezwzględny. Taki Grant tylko nieco wyostrzony
Mam nadzieję, że zostanie z nami długo, kibicuję mu.
Zauważyliście, że na początku pobytu w serialu Whip zwracał się do Brooke per 'misis Forrester', a do Ricka per 'Rick'?
Zauważyliście, że na początku pobytu w serialu Whip zwracał się do Brooke per 'misis Forrester', a do Ricka per 'Rick'?
- katarzynka
- katarzynka
A może to zazdrośćLoLex pisze: Tylko denerwuje mnie jego zbyt szeroki uśmiech.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Trudno, by bezinteresownie pomagał kobiecie, która go wystawiła gdy idzie o robotę. Gdybym ja był ewiedntnie najlepszym kandydatem, a posadę dostał ktoś inny dzięki rodzinnym koligacjom, to też bym się wkurzył
Whip jest cyniczny, pozbawiony złudzeń - to mi się właśnie w nim podoba 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Whip jet przystojny. Niejedna by go chciała mieć w swoich ramionach. Ekscytujące spojrzenie, elegancja i pewność siebie sprawia, że on jako całość jest po prostu super. Zachowanie Whipa natomiast jest już negatywne. Nie lubię go. Bo śmieje się z Brooke i wtrąca się między wódkę a zakąskę.
Imagination is more important than knowledge.
Powiedział przecież, że jeżeli Brooke tylko sobie życzy, to on odszczeka wszystko w prasie i bierze to na siebie. A Logan nie chciała - czyli się nie wtrąca. Co do śmiania się zaś - często poczucie humoru pomaga rozładować trudną sytuację 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi