Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Rzeczywiście pięknie wyglądała i wręczała nagrode za kostiumy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

czekalam na tego Oscara dla Clooneya... (naszego bzidala : P ) filmu niestety nie widzialam, ale aktor ten z pewnoscia swoja wieloletnia praca zasluzyl na statuetke :) :serce: (mozemy go ogladac w pierwszej seri Ostrego dyzuru na tvn 7 od pon - do pt o 17.10)

przykro mi ze Sin City nie dostalo zadnych nominacji.. bo film wedlug mnie naprawde dobry.
a jezeli chodzi o Narnie.. to kostiumy niesamowite.. jednak sam film nie zrobil na mnie wielkiego wrazenia, wole ksiazke... : )
i oczywiscie jak zawsze do samej gali nie dotwalam, zasnelam o 1.30... : P
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Cieszy mnie,że Oscara dostał Clooney(szkoda,że nie więcej) i Reese :serce:
Dobrze,że ta "Tajemnica Brokeback Mountain" nie dostała więcej Oscarów :P
Szkoda,że Oscara nie dostał Joaqin Phoenix za najlepszego aktora :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właściwie jest remis "Miasto gniewu", "Tajemnica..", "Wyznania .." zyskały po 3 Oscary -mówi że się że "Tajemnica.." była zbyt kontrowersyjna dla USA aby jeszcze zyskac tytuł filmu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

King Kong też chyba dostał trzy statuetki :/
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Urzeczona waszymi dzialaniami klipowymi tez sie pbawilam i wyszlo to : )
fragmenty z filmu łzy slonca z Willisem i Belucci + akuart i do prostego czlowieka... caly weekend sie bawilam : P i wybawilam To:
http://www.megaupload.com/?d=W0EXROPX
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
wiwi

Oglądał ktoś "Ruchomy zamek Hauru"? Ja właśnie skończyłam i choć zwykle nie oglądam anime, to ten film był piękny i bardzo mi się podobał. Został nawet nominowany do Oscara, ale statuetki nie dostał...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Wiwi , Bar - pisaliście że ściągacie Brokeback Mountain. Też to sobie ściągnąłem, ale nie mam głosu. Pewnie trzeba otworzyć to w winrar i też tak robie, a tam chce password ::kwasny:: Macie może hasło :?:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

wiwi pisze:Oglądał ktoś "Ruchomy zamek Hauru"? Ja właśnie skończyłam i choć zwykle nie oglądam anime, to ten film był piękny i bardzo mi się podobał. Został nawet nominowany do Oscara, ale statuetki nie dostał...
Chciałabym obejrzeć,ale kurcze kiedy na to wszystko znaleźć czas ::kwasny:: ?Mam kilkanaście filmów których jeszcze nie obejrzałam i czekają na lepsze czasy 8) .A w kinie ostatnio byłam na "Czerwonym kapturku".Chcialam iść na Papieża ale nie mogłam zdzierżyć dubbingu(widziałam reklamy),masakra :roll: .Postanowiłam poszukać czy w jakimś kinie nie ma wersji z napisami.
A Czerwony kapturek był ok,smieszna bajeczka.W sumie do kina nigdy nie chodze na te wszystkie nowe bajki(wyjątkiem jest Shrek :mrgreen: ) więc postanowiłam dla odmiany ::jezyk::
Awatar użytkownika
wiwi

Chyba jakąś inną wersję ściągnąłeś niż ja... U mnie jest głos, ale bardzo cichy - muszę dać na maksa żeby słyszeć kwestie ;) Jeszcze go nie oglądałam, bo zebrało mi się trochę nowych filmów i nie wiem za co się zabrać :)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

A w jakim programie oglądasz :?: Z tego co pisaliście to wniskuję, że mam tą samą ver co wy, bo to samo źródło..rozmiar...itd.
Awatar użytkownika
wiwi

Oglądam w BestPlayerze, ale działa też w innych (np. WMPlayer, All Player, Real Player ;)) A dawałeś na maksa dźwięk? Jeśli to ta sama wersja to musi działać. Może jedynie brakuje Ci jakiegoś kodeka... Ja dziś musiałam instalować nowe, bo drugiej płyty "Ruchomego zamku Hauru" nie chciało mi wyświetlić i był tylko głos :/
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Używam te same programy co Wiwi.
I działa mi bez zarzutu!
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Próbowałem w tych wszystkich progrmach i dalej nie ma głosu :? Hmmm. Może faktycznie mamy inną wersję :roll: Macie 1h11min :?: Oglądacie tą bezpośredno z folderu czy z winrara :?:
Awatar użytkownika
wiwi

Chyba mamy inne wersje. Moja jest dwupłytowa i nie ma tam żadnego pliku winrar. Oleg, ściągałeś ten film z mininovy? Bo jak tak, to może inni mieli ten sam problem, a jak się klika w konkretny link, to tam też jest zakładka "comments" i czasami tam ktos może pomóc. Spróbuj zobaczyć czy nie ma żadnej podpowiedzi albo czy inni mieli ten sam problem.
ODPOWIEDZ