Programy rozrywkowe
-
Ambrossia Moore
Ludzie, przecież już chyba z milion razy było tutaj pisane, że to był prolog, a nie pierwszy odcinek show. Podobny prolog był przed TzG, tylko, że zamiast w niedziele o 20.00 dali go gdzieś koło 22.00 i kto nie wiedział o tym lub przypadkowo nie natrafił, to w ogóle nie wiedział o tym, że takie coś pokazali
Doda mi się bardzo podoba
Mówi co myśli, jej teksty są płytkie, prostackie, ale przynajmniej można się pośmiać
Jest komenty są o wiele lepsze chociażby od komentarzy Rudiego "bardzo mi się podobało
", lub Wodeckiego " tańczycie pięknie, powinniście zatańczyć w musicalu
".
Tylko mam nadzieję, że te jury będzie bardziej srogie, szczególnie ta stara pani powinna oceniać troszkę surowiej
Prowadzenie mi się podoba, Tatiana i Kurzajewski fajnie się zgrali
Tylko denerwuje mnie, jak Kurzajewski próbuje krzyknąć ( np. jak zapowiada uczestników ), wtedy ma taką głupią chrypę w głosie i mało co rozumiem...
Jak na razie nie mam faworyta, wszyscy są dosyć lubiani, może troszkę bardziej lubię Chajzera, Popek, Kreta... Ale dopiero jak zatańczą, wtedy mam nadzieję, że kogoś polubię najbardziej
Program bardzo fajny, ciekawy jestem oglądalności jaką osiągnął, ale sukces TzG pewnie powtórzy
Nasza kochana Helenka przecież już powiedziała, że bardzo lubi tańczyć na lodzie...
[ Dodano: 2007-09-30, 00:00 ]
Yes, yes, yes
A może lepiej ano, ano, ano
Nareszcie usłyszymy jedną z moim ukochanych piosenek w JOŚ
To, że ją usłyszymy to chyba pewne, ponieważ odpadły już dwie osoby i nawet, jak Małgosia odpadnie, to będzie mogła ją na koniec zaśpiewać
Wolałbym, aby tę piosenkę zaśpiewał ktoś inny, pasowałaby ona do Liszowskiej lub Trzepiecińskie, ewentualnie do Tolaka, Małgosia może ja troszeczkę zepsuć... Ale co tam, najważniejsze, że wspomną o Helence
A może nawet ją pokażą, jak udziela Teodorskiej rad
Bo na pojawienie się w programie chyba nie ma co liczyć, ona pewnie nie znajdzie miejsca w swoim napiętym kalendarzu. A przecież mogłaby pojawić się z Marylą, byłoby tak pięknie
W ogóle za tydzień usłyszymy bardzo fajne piosenki
Edzia -
Jeszcze mogła sobie zawiesić kwiatka na XXXX byłoby zabawniej
Kreacje i ogólny wygląd tej pani przerażają i porażają jednocześnie, z każdym tygodniem coraz bardziej boję się włączyć TV, jeszcze Edzia postanowi pokazać się nago, żeby zwrócić na siebie większą uwagę...
Podobała mi się Teodorska - dzisiaj śpiewała nawet fajnie, jakoś tak naturalnie
Bardzo ładnie też Trzepiecińska, Przebinowski z Golcami i Tolak
Do Liszowskiej nie mogę sie przekonać ( zwłaszcza jak sobie przypomnę, że nie chciała śpiewać mojej ulubionej piosenki Irenki Santor
), Kazadi po prostu nie lubię - niech lepiej idzie na studia, a nie bawi się w śpiewanie. No i Woźniak - bez komentarza
I załapał się nawet Fidusiewicz z TzG
Jutro w TzG powinien pojawić się Tolak... również z karteczką
Warto też wspomnieć o Kasi, która w tej prostej sukieneczce wyglądała bardzo ładnie
Czy również odnieśliście wrażenie, że ta dziewucha Tolaka, to jest Julka z MjM?

Doda mi się bardzo podoba
Tylko mam nadzieję, że te jury będzie bardziej srogie, szczególnie ta stara pani powinna oceniać troszkę surowiej
Prowadzenie mi się podoba, Tatiana i Kurzajewski fajnie się zgrali
Jak na razie nie mam faworyta, wszyscy są dosyć lubiani, może troszkę bardziej lubię Chajzera, Popek, Kreta... Ale dopiero jak zatańczą, wtedy mam nadzieję, że kogoś polubię najbardziej
Program bardzo fajny, ciekawy jestem oglądalności jaką osiągnął, ale sukces TzG pewnie powtórzy
Nasza kochana Helenka przecież już powiedziała, że bardzo lubi tańczyć na lodzie...
[ Dodano: 2007-09-30, 00:00 ]
Yes, yes, yes
Nareszcie usłyszymy jedną z moim ukochanych piosenek w JOŚ
Edzia -
Podobała mi się Teodorska - dzisiaj śpiewała nawet fajnie, jakoś tak naturalnie
I załapał się nawet Fidusiewicz z TzG
Warto też wspomnieć o Kasi, która w tej prostej sukieneczce wyglądała bardzo ładnie
Czy również odnieśliście wrażenie, że ta dziewucha Tolaka, to jest Julka z MjM?
Gwiazdy tańczą na lodzie jest moim zdaniem zbyt podobne do Tańca z Gwiazdami. Chociaż TzG jest lepsze bo tam w jury siedzą normalne osoby. Mówię oczywiście o Dodzie która nie wiem po co tam jest. Co ona może wiedzieć o jakimś tańcu na lodzie? Gdyby jeszcze się zachowywała jak normalny człowiek
Ja na miejscu tego Szaranowicza wstydziłabym się siedzieć obok takiej Dody
Prowadzący też w ogóle mi się nie podobają. Ta Tatiana wszędzie jej pełno tylko tym swoim skrzypliwym głosem by się chwaliła a ten Kurzajewski w ogóle nie umie dobrze prowadzić tego programu. Po za tym za dużo gadania w tym programie. Na początku kibicowałam Beacie Sadowskiej a teraz jak ona odpadła to nie ma po co oglądać
Przebojowa Noc Jedynki.
Moim zdaniem świetny pomysł na program, tylko wykonanie trochę gorsze. Czegoś tam brakuje. Jedna podoba mi się koncepcja takiego show - co noc inne państwo jako motyw przewodni.
Wczoraj była Noc Włoska, a tydzień temu Noc Rosyjska, gdzie oczywiście nie mogło zabraknąć t.A.T.u. A raczej ich "Ya shola s uma".
Natasza Urbańska i Monika Ambroziak starały się, jednak YSSU bez Julii i Leny traci całą swoją magię ;]
Download
YouTube.com
Dla porównania oryginał TUTAJ
Moim zdaniem świetny pomysł na program, tylko wykonanie trochę gorsze. Czegoś tam brakuje. Jedna podoba mi się koncepcja takiego show - co noc inne państwo jako motyw przewodni.
Wczoraj była Noc Włoska, a tydzień temu Noc Rosyjska, gdzie oczywiście nie mogło zabraknąć t.A.T.u. A raczej ich "Ya shola s uma".
Natasza Urbańska i Monika Ambroziak starały się, jednak YSSU bez Julii i Leny traci całą swoją magię ;]
Download
YouTube.com
Dla porównania oryginał TUTAJ
Dobrze, że z JOŚ odpadł Skarga, który kompletnie nie umial śpiewać
W tym odcinku aktorzy podobali mi się wszyscy, więc tylko wymienie dwie najlepsze:Joanna Trzepiecińska i Joanna Liszowska.Szkoda mi zagrożonych , sam niewiem , która ma odpaść.
Irma jak może komuś kibicować w GTNL jak jeszcze nie widziałaś tańców to był prolog przecież...
W tym odcinku aktorzy podobali mi się wszyscy, więc tylko wymienie dwie najlepsze:Joanna Trzepiecińska i Joanna Liszowska.Szkoda mi zagrożonych , sam niewiem , która ma odpaść.
Irma jak może komuś kibicować w GTNL jak jeszcze nie widziałaś tańców to był prolog przecież...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
No i kolejna uczestniczka BB 4.1 odpadła. Jakie są wasze wrazenia? Nie śledziłam w tym tygodniu dokładnie tego co się dzieje w domu, czy jej chłopakiem jest Bartek Lenert?
Jezeli chodzi o świezą krew to nie podoba mi się, myślę ze dbając o swoją sławę moze wprowadzić duzo niezdrowej atmosfery. NIe przepadam za takimi ludźmi.
Oczywiście moją faworytką dalej jest zabawna i dziecinna wbrew pozorom Jolka :) i naturalny włoch Marco :)
Jezeli chodzi o świezą krew to nie podoba mi się, myślę ze dbając o swoją sławę moze wprowadzić duzo niezdrowej atmosfery. NIe przepadam za takimi ludźmi.
Oczywiście moją faworytką dalej jest zabawna i dziecinna wbrew pozorom Jolka :) i naturalny włoch Marco :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
- Marek Forrester
Kasia Wiśniewska to suka... Ten tekst wywołał u mnie mieszane uczucia ale uważam ,że będzie barwna i myśle ,że choć suka może ją polubię wszystko zależy od tego jaka będzie...
Co do Eweliny to sądziłem ,że tak będzie. Grupa która popierała Tomasz powoli się wykrusza, taka duża różnica między Izą a Eweliną jest dowodem tego ,że ludzie popierają Jolkę...
Co do Eweliny to sądziłem ,że tak będzie. Grupa która popierała Tomasz powoli się wykrusza, taka duża różnica między Izą a Eweliną jest dowodem tego ,że ludzie popierają Jolkę...
Nobody does it better
I całe szczęcie , że odpada Ewelina czyli jedna z ostatnich osób z obozu głównego Tomasza.Strasznie cieszę się , że wykrusza się ten obóz .Najpierw odpadł Tomasz, Bartosz, Ewelina , więc z tego obozu w programie zostali tylko Gerrad i Magda
Ciesze się, że została Iza
Ona Jola i Adrian zachowują się najprawdziwiej i popieram ich zachowanie.A Jola wczoraj nie wiedziała kto to jest Manuela
No nie...
Już od soboty BB Show z uczestnikami z poprzednich edycji BB.Ciekawie jak teraz wyglądają . Pewnie w pierwszym odcinku będziw sztandarowa uczestniczka Frytka
Swoją drogą to zapowiada się ciekawy program
Ciesze się, że została Iza
Już od soboty BB Show z uczestnikami z poprzednich edycji BB.Ciekawie jak teraz wyglądają . Pewnie w pierwszym odcinku będziw sztandarowa uczestniczka Frytka
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Gabra-Sheila
Jak francuska, to chyba obejrzę. Uwielbiam język francuski. 
GTNL rzeczywiście wczoraj było lepsze niż tydzień temu. Nie było bardzo nudne, ale i tak wolę JOŚ i TZG. Najbardziej podobała mi się Sadowska. Największą wadą tego programu jest to, że na wyniki trzeba czekać pół godziny od zakończenia drugiej części.
Ja nie wytrzymałam.
GTNL rzeczywiście wczoraj było lepsze niż tydzień temu. Nie było bardzo nudne, ale i tak wolę JOŚ i TZG. Najbardziej podobała mi się Sadowska. Największą wadą tego programu jest to, że na wyniki trzeba czekać pół godziny od zakończenia drugiej części.