Post autor: Donna23 »

A mnie teraz korci, żeby to powiedzieć koleżance, która z zapartym tchem ogląda od początku.

Chociaż nie wiem, kto jest kim, to tak palnę znienacka, co? ::chytry:: ::chytry::

Post autor: Damians »

Milagros pisze:Nie oglądam tego serialu zbyt często,ale odpisuję,bo ciekawość mnie zżera.
Nie znajduję słów,by to opisać-to straszne!
Mam tak samo ::jezyk::
W końcu musiałem coś tu napisać.

Serial jest na prawdę dobry, oglądałem kilka odcinków, ale odkąd jest TzG o tej samej porze, to już go nie oglądam...
blue
blue

Post autor: blue »

Uwaga Spoiler!

Muszę wam powiedzieć, że oglądam już 3 sezon i jest super cały czas nowe sceny..
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Zachęcam do oglądania na razie były 4 odcinki co wtorek jest do ściągnięcia nowy odcinek w ten wtorek będzie odc. 5.......

Post autor: Thorne »

Ja nie mam możliwości technicznej oglądania Prisona,bo mi nie odtwarza (nagle!! Nie wiem czemu) plików avi,w których skompresowany jest PB. Musiałbym zakupić konwerter. :(

Post autor: poppy90 »

Oglądam każdy odcinek i stwierdzam, że pierwsza seria bardziej mi się podobała, niż druga, ale i tak czekam z niecierpliwością na kolejną niedzielę :)

Właśnie odczytałam ukrytą wiadomość. Nie będę oryginalna, ale tylko to mogę napisać: to straszne.

Post autor: Adex-fan Brooke »

W Świecie Seriali napisali coś o tym (co dla nas straszne)
A mi się zdaje że 2 sezon lepszy niż 1, jakby wiecej zwrotów akcji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Taylor »

Według mnie również 2 sezon jest lepszy, więcej się dzieje i ogólnie ten wątek Mahona jest świetny :) co do "To straszne" to jak już pisałam(xxxxxxxx) nie zamierzam przestać oglądać serialu bo go uwielbiam choc bardzo duzo stracił bez wiecie czego :( :cry:

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Nie ma w tym tygodniu 5. odcinka trzeciej serii. Premiera została przesunięta na następny tydzień ;) Spodziewałam się, że w pudełku będzie czyjaś głowa a po początku 4. odcinka gdzie pokazywali Linca domyśliłam się, że to nie jego syna kropnęli tylko Sarę ;) Tutaj jest wywiad z producentami PB odnoście odejścia aktorki: [/shadow]http://pbblog.pl/
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Thorne »

O co chodzi z tymi xxxxxx?

Post autor: Mareczek »

Mi również bardziej podoba się 2 sezon bo więcej się dzieje :D W 1 tylko siedzieli w Fox River i obmyślali plan. I tak uwielbiam Prison Break :serce:

Thorne: Troche zaspojlerowałam no i dostałam po łapach :D kurcze no musieli przenosic???ja tu czekam cały tydzień z utęsknieniem a tu nie ma :roll:

Post autor: DeaconFan »

UWAGA! W poniższym tekście mogą znaleźć się spoilery dotyczące 3 sezonu PB.

[shadow=black]Fox zamierza rozszerzyć swoją ofertę o nowy serial powstający na bazie Prison Break. Akcja serialu, którego wstępny tytuł brzmi "Prison Break: Cherry Hill" ma się rozgrywać w więzieniu dla kobiet i skoncentrować się na Molly Lief, nowej bohaterce, która dołączy do obsady PB prawdopodobnie już w odcinku 3x09 "Boxed In". Scenariuszem nowego serialu mają zająć się producenci PB: Matt Olmstead i Zack Estrin. Molly jest gospodynią domową z Arizony, która szuka wskazówek i zemsty, po tym, jak jej mąż i dziecko zostali zabici, przez kogoś z Firmy. W tym celu nawiązuje współpracę z Michaelem i Lincolnem. Molly i Michael odczuwają wzajemną empatię wobec siebie, obydwoje stracili kogoś ukochanego i chcą dopaść ludzi za to odpowiedzialnych. Poszukiwania aktorki, która miałaby zagrać Molly nadal trwają.

I tutaj jeszcze plotki/spoilery dotyczące 6 odcinka 3 sezonu PB- "Photo Finish":
* Michael longs for Sara and freedom.
* Lincoln brings Michael bad news Sucre continues to help Michael and Lincoln.
* Michael confronts Lechero about Tyge’s death and Whistler’s innocence.
Prawdopodobnie odcinek 6 3 sezonu zobaczymy dopiero za dwa tygodnie. Ale zaraz po odc. 6 ma zostać wyemitowany odc. 7.[/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

UWAGA!W tekście mogą znajdować się spojlery dotyczące 3 sezonu!!

Hej kto oglądał już 5 odcinek? Według mnie troche nudny chociaż jak wkroczyli ci straznicy do Sony to sie zaczęło robic ciekawie :shock:
Co do tego co napisał DeaconFan myślę, że to zły pomysł :roll: ja przynajmniej przyzwyczaiłam się już do głównego wątku Michaela, i to ten wątek sprawia, że uwielbiam oglądać ten serial, jeśli zepchną go na dalszy plan to już nie będzie to samo... Strasznie brakuje mi Sary :cry: :cry: :cry:
A tu macie jeszcze zwiastun 6 i chyba 7 odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=SbpDHSU-FWI

Post autor: Misia »

Widzieliście,słyszeliście?http://pl.youtube.com/watch?v=dwbKlbwMCx4
Team Hunter:)A jak!

Post autor: Adex-fan Brooke »

Misia pisze:Widzieliście,słyszeliście?http://pl.youtube.com/watch?v=dwbKlbwMCx4
Tak już kilka miesięcy gra w stacjach muzycznych ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ