Chociaż nie wiem, kto jest kim, to tak palnę znienacka, co?
Uwaga Spoiler!
Muszę wam powiedzieć, że oglądam już 3 sezon i jest super cały czas nowe sceny..
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Zachęcam do oglądania na razie były 4 odcinki co wtorek jest do ściągnięcia nowy odcinek w ten wtorek będzie odc. 5.......
Muszę wam powiedzieć, że oglądam już 3 sezon i jest super cały czas nowe sceny..
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Zachęcam do oglądania na razie były 4 odcinki co wtorek jest do ściągnięcia nowy odcinek w ten wtorek będzie odc. 5.......
Ostatnio zmieniony 2007-10-14, 15:30 przez blue, łącznie zmieniany 1 raz.
W Świecie Seriali napisali coś o tym (co dla nas straszne)
A mi się zdaje że 2 sezon lepszy niż 1, jakby wiecej zwrotów akcji.
A mi się zdaje że 2 sezon lepszy niż 1, jakby wiecej zwrotów akcji.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
[shadow=black]Nie ma w tym tygodniu 5. odcinka trzeciej serii. Premiera została przesunięta na następny tydzień
Spodziewałam się, że w pudełku będzie czyjaś głowa a po początku 4. odcinka gdzie pokazywali Linca domyśliłam się, że to nie jego syna kropnęli tylko Sarę
Tutaj jest wywiad z producentami PB odnoście odejścia aktorki: [/shadow]http://pbblog.pl/
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
UWAGA! W poniższym tekście mogą znaleźć się spoilery dotyczące 3 sezonu PB.
[shadow=black]Fox zamierza rozszerzyć swoją ofertę o nowy serial powstający na bazie Prison Break. Akcja serialu, którego wstępny tytuł brzmi "Prison Break: Cherry Hill" ma się rozgrywać w więzieniu dla kobiet i skoncentrować się na Molly Lief, nowej bohaterce, która dołączy do obsady PB prawdopodobnie już w odcinku 3x09 "Boxed In". Scenariuszem nowego serialu mają zająć się producenci PB: Matt Olmstead i Zack Estrin. Molly jest gospodynią domową z Arizony, która szuka wskazówek i zemsty, po tym, jak jej mąż i dziecko zostali zabici, przez kogoś z Firmy. W tym celu nawiązuje współpracę z Michaelem i Lincolnem. Molly i Michael odczuwają wzajemną empatię wobec siebie, obydwoje stracili kogoś ukochanego i chcą dopaść ludzi za to odpowiedzialnych. Poszukiwania aktorki, która miałaby zagrać Molly nadal trwają.
I tutaj jeszcze plotki/spoilery dotyczące 6 odcinka 3 sezonu PB- "Photo Finish":
* Michael longs for Sara and freedom.
* Lincoln brings Michael bad news Sucre continues to help Michael and Lincoln.
* Michael confronts Lechero about Tyge’s death and Whistler’s innocence.
Prawdopodobnie odcinek 6 3 sezonu zobaczymy dopiero za dwa tygodnie. Ale zaraz po odc. 6 ma zostać wyemitowany odc. 7.[/shadow]
[shadow=black]Fox zamierza rozszerzyć swoją ofertę o nowy serial powstający na bazie Prison Break. Akcja serialu, którego wstępny tytuł brzmi "Prison Break: Cherry Hill" ma się rozgrywać w więzieniu dla kobiet i skoncentrować się na Molly Lief, nowej bohaterce, która dołączy do obsady PB prawdopodobnie już w odcinku 3x09 "Boxed In". Scenariuszem nowego serialu mają zająć się producenci PB: Matt Olmstead i Zack Estrin. Molly jest gospodynią domową z Arizony, która szuka wskazówek i zemsty, po tym, jak jej mąż i dziecko zostali zabici, przez kogoś z Firmy. W tym celu nawiązuje współpracę z Michaelem i Lincolnem. Molly i Michael odczuwają wzajemną empatię wobec siebie, obydwoje stracili kogoś ukochanego i chcą dopaść ludzi za to odpowiedzialnych. Poszukiwania aktorki, która miałaby zagrać Molly nadal trwają.
I tutaj jeszcze plotki/spoilery dotyczące 6 odcinka 3 sezonu PB- "Photo Finish":
* Michael longs for Sara and freedom.
* Lincoln brings Michael bad news Sucre continues to help Michael and Lincoln.
* Michael confronts Lechero about Tyge’s death and Whistler’s innocence.
Prawdopodobnie odcinek 6 3 sezonu zobaczymy dopiero za dwa tygodnie. Ale zaraz po odc. 6 ma zostać wyemitowany odc. 7.[/shadow]
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
UWAGA!W tekście mogą znajdować się spojlery dotyczące 3 sezonu!!
Hej kto oglądał już 5 odcinek? Według mnie troche nudny chociaż jak wkroczyli ci straznicy do Sony to sie zaczęło robic ciekawie
Co do tego co napisał DeaconFan myślę, że to zły pomysł
ja przynajmniej przyzwyczaiłam się już do głównego wątku Michaela, i to ten wątek sprawia, że uwielbiam oglądać ten serial, jeśli zepchną go na dalszy plan to już nie będzie to samo... Strasznie brakuje mi Sary
A tu macie jeszcze zwiastun 6 i chyba 7 odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=SbpDHSU-FWI
Hej kto oglądał już 5 odcinek? Według mnie troche nudny chociaż jak wkroczyli ci straznicy do Sony to sie zaczęło robic ciekawie
Co do tego co napisał DeaconFan myślę, że to zły pomysł
A tu macie jeszcze zwiastun 6 i chyba 7 odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=SbpDHSU-FWI
Widzieliście,słyszeliście?http://pl.youtube.com/watch?v=dwbKlbwMCx4
Team Hunter:)A jak!
Tak już kilka miesięcy gra w stacjach muzycznychMisia pisze:Widzieliście,słyszeliście?http://pl.youtube.com/watch?v=dwbKlbwMCx4
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city