Erica Lovejoy
- PetroPython
Wkurza mnie postać Eriki. Dla mnie jest wścibską dziewuchą, która nie szanuje prywatności innych.
Są granice fascynacji sławnymi ludźmi, a Erica zdecydowanie je przekracza. I ten jej tekst we wczorajszym odcinku " Szkoda że nie jesteśmy jeszcze przyjaciólkami i nie mogę być przy Tobie", "Przejdziesz przez to Amber, ja Ci pomogę" ( Erica mówiła to to siebie obserwując Amber na pogrzebie).
Aż mi ciśnienie skacze jak piszę o niej.
Więc kończę wypowiedź. 
Są granice fascynacji sławnymi ludźmi, a Erica zdecydowanie je przekracza. I ten jej tekst we wczorajszym odcinku " Szkoda że nie jesteśmy jeszcze przyjaciólkami i nie mogę być przy Tobie", "Przejdziesz przez to Amber, ja Ci pomogę" ( Erica mówiła to to siebie obserwując Amber na pogrzebie).
Aż mi ciśnienie skacze jak piszę o niej.
Co do mówienia do siebie,to wielki reżyser Ingmar Bergman nawet stosował sceny,gdzie bohater mówi do siebieOmar pisze:Kolejna postać mówiąca sama do siebie, jak wczoraj w szpitalu "Ach, wejść czy nie wejść? Och, to Taylor Forrester i Rick, mąż Amber. Ach, jest taki przystojny..." Powinno to być jako jej myśli dograne, no ale tam lubią widocznie mówić sami do siebie.
- Adex-fan Brooke
Jak dla mnie też jej zachowanie jest dziwaczne, poza tym przecież zwiała od matki i szasta jej kasąKitty pisze:Wkurza mnie postać Eriki. Dla mnie jest wścibską dziewuchą, która nie szanuje prywatności innych.![]()
![]()
![]()
Są granice fascynacji sławnymi ludźmi, a Erica zdecydowanie je przekracza. I ten jej tekst we wczorajszym odcinku " Szkoda że nie jesteśmy jeszcze przyjaciólkami i nie mogę być przy Tobie", "Przejdziesz przez to Amber, ja Ci pomogę" ( Erica mówiła to to siebie obserwując Amber na pogrzebie).![]()
![]()
Aż mi ciśnienie skacze jak piszę o niej.![]()
Więc kończę wypowiedź.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dziwna jest, rzeczywiście. Noi w ogóle co jej do Amber?Na pewno Forresterowie mają wiele fanów w "swoim" świecie , a akurat ona jest wyróżniona.
Gdyby każdy mógł się tak z nimi zaprzyjaźnić to w Modzie milibyśmy z milion bohaterów
. Także ta postać mi trochę przeszkadza w serialu, jest niepotrzebna.
No właśnie, wydaje kasę swojej matki, co za bezczelność. Nawet samochód sobie kupiła podobno ( a propos, pokazywali w piątkowych odcinkach jej wóz? Bo nie oglądałam).Adex-fan Brooke pisze: Jak dla mnie też jej zachowanie jest dziwaczne, poza tym przecież zwiała od matki i szasta jej kasąWydaje się nieobliczalna, co niekoniecznie wydaje się dobre dla Amber do której ona chce się przybliżyć.
Poza tym w ogóle jej wątek naciągany. Przyjeżdża sobie nastolatka do LA i od razu udaje jej się dostać do szpitala, no i nawet do sali, w której leży Amber.
Ostatnio Amber poprosiła Erikę, żeby ją odwiozła do domu.
Z drugiej strony - przynajmniej coś się dzieje, jest nowa postać, jest zabawa.
Erica z tym zachowaniem na cmentrzu troszkę przesadziła
Zachowuje się jak dziecko które koniecznie chce dostać zabawkę, które w tym przypadku jest Ambrossiom Moore - Forrester
Amber wyraźnie powiedziała że ma ją zostawić w spokoju, ale ona podobnie jak Whip zawsze musi postawić na swoim
Ciekawe czy jej matka pojawi się niedługo na TVP 1 
Słowo ciałem się stałoOmar pisze:Kolejna postać mówiąca sama do siebie, jak wczoraj w szpitalu "Ach, wejść czy nie wejść? Och, to Taylor Forrester i Rick, mąż Amber. Ach, jest taki przystojny..." Powinno to być jako jej myśli dograne, no ale tam lubią widocznie mówić sami do siebie.
LoL, Erica nie kojarzy jednak Zende'go z buźki, a chyba on też był w gazetach i Necie
- Adex-fan Brooke
To już przesada senarzystów że babka dała jej klasówki do sprawdzenia
[ Dodano: 2007-11-02, 16:43 ]
A Erica nie zła kłamczucha, po kim to ma?
[ Dodano: 2007-11-02, 16:43 ]
A Erica nie zła kłamczucha, po kim to ma?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city