Zakładam temat o serialu "Regina" gdzie w tytułową bohaterkę wciela się Dominika Ostałowska
Krótko o serialu:
Po ośmiu latach pobytu w więzieniu do rodzinnego domu wraca 33-letnia Regina, skazana za zamordowanie swojej siostry, Klary. Regina nadal utrzymuje, że jest niewinna i oskarża swoją rodzinę, że przyczyniła się do jej skazania w oparciu o poszlaki. Zarówno ojciec kobiety – Aleksander Popiel, jak i matka – Irena, nie wierzą córce, choć matka próbuje jej wybaczyć. Po powrocie Reginy w domu Popielów zaczyna się prawdziwe piekło. Ojciec niemal siłą chce usunąć ją z domu, a ona pragnie się zemścić za doznane krzywdy. W tym samym czasie Regina dzięki znajomej z więziennej celi, Sarze, poznaje tajemniczego Wiktora Borutę, co wkrótce jeszcze bardziej skomplikuje jej sytuację.
Po obejżeniu pierwszych odcinków mogę stwierdzić że jest bardzo ciekawy i wciągający. W Świecie Seriali pisze że "Regina to połączenie horroru, serialu kryminalnego i filmu sensacyjnego"
Dominika Ostłowska nie za bardzo podoba mi się w czarnych włosch za to Małgosia Socha wygląda w serialu przepięknie
Wow, jednak Regina jest lesbijką i dzisiaj się z kobietą całowala!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Raczej jest ona bardzo spragniona miłości, obojętnie od kogo.
Na cmentarzu podrywała faceta, który okazał się księdzem, następnie ponętnie patrzała na półnagiego siostrzeńca...
Damians pisze:
Na cmentarzu podrywała faceta, który okazał się księdzem
Nie zapominaj, że najpierw była do niego wrogo nastawiona, momentami wręcz chamska. Dopiero później, gdy ten ksiądz był dla niej bardzo miły i Regina pomyślała, że ją podrywa to poszła w tę samą nutę, zwyczajnie w świecie robiąc sobie jaja.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Damians pisze:Niema, po prostu niema Reginy
Oglądalność byłą bardzo słaba, ale jak mogli ją tak po prostu zdjaąć
Za chwilę wpadnę w szał
Pewnie przez ten pocałunek Reginy i Sary!
A tak na poważnie to jest nakręcone ponoć 30 odcinków, więc wcześniej czy później je wyemitują. Nie wiem skąd ta przerwa...
Regina nie mieściła się w żadnych rankingach oglądalności...
W TV były już takie przypadki, że zdejmowali serial w połowie i już nigdy więcej go nie wyemitowali...
Zdjecie serialu, który ma już wyprodukowane odcinki na przód ze względu na złą ogladalność nie jest zjawiskiem bezprecedensowym - tak było choćby z "Kochaj mnie, kochaj" i "Tangiem z Aniołem". Ot, zbliżamy się do wzorców zachodnich. Pewnie będzie kiedyś od początku wszystko na Polsacie 2.
Dobra wiadomość dla fanów Reginy!
Serial "Regina" " zniknął w minionym tygodniu z ramówki TV 4. Na antenę wrócą dopiero wiosną.
- Wyemitowaliśmy tyle odcinków, ile zakupiliśmy na jesień - mówi w rozmowie z wortalem Wirtualnemedia.pl Magdalena Plucińska, odpowiedzialna za PR w TV4. Pozostałe 22 epizody "Reginy" Czwórka pokaże wiosną przyszłego roku.