Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Kurcze, przegapiłam pierwsze odcinki 3-ciego sezonu w niedzielę 23-go.
Czy ktoś dobrze zorientowany wie o jakichś powtórkach ?
Nie mogę się doszukać w programach. ::plask wczolo:
Bardzo proszę o informację :: bow ::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Chyba nie ma powtórek :|
Team Hunter:)A jak!
agasb11

Post autor: agasb11 »

Misia pisze:Chyba nie ma powtórek :|
Na 100% nie ma powtórek. Powtórzą jak skończy się ta seria :(
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Więc dziś zaczyna się 4 sezon w USA? A co to był za jakiś wstęp juz emitowany? Ściągał ktoś? Warto zobaczyć? :roll: Czy to jakies streszczenie sezonu 3 dali?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dajcie streszczenia wczorajszych odcinków :) Ja w niedzielę zwykle nie mam już siły patrzeć, bo jest trochę późna pora, mimo, że tak lubię ten serial :( Powinni dać przynajmniej o godzinkę wcześniej.
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Gabra-Sheila pisze:Dajcie streszczenia wczorajszych odcinków :) Ja w niedzielę zwykle nie mam już siły patrzeć, bo jest trochę późna pora, mimo, że tak lubię ten serial :( Powinni dać przynajmniej o godzinkę wcześniej.
Racja, dlatego ściągnąłem cały sezon ::krzyw:: Jak obejrzę, to będę mógł być na bieżąco ze Stanami. Streszczeń nie mam. KONIECZNIE oglądajcie odcinki za tydzień, głównie pierwszy :mrgreen:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Omar pisze:
Gabra-Sheila pisze:Dajcie streszczenia wczorajszych odcinków :) Ja w niedzielę zwykle nie mam już siły patrzeć, bo jest trochę późna pora, mimo, że tak lubię ten serial :( Powinni dać przynajmniej o godzinkę wcześniej.
Racja, dlatego ściągnąłem cały sezon ::krzyw:: Jak obejrzę, to będę mógł być na bieżąco ze Stanami. Streszczeń nie mam. KONIECZNIE oglądajcie odcinki za tydzień, głównie pierwszy :mrgreen:
Co będzie? Zaspojleruj mi ::chytry::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Ale Gaby miała cudną fryzurkę na przyjęciu z szaradami u Susan :serce: Sukienka też była niezła, ale włoski przepiękne :) Wkurza mnie strasznie ta nowa sąsiadka, chyba dobrze dobrali aktorkę ;) A ten aktor, który gra jej męża wydaje mi się znajomy ::chytry:: Cieszę się, że Susan i Mike będą mieli dziecko :) W końcu dobrze się im układa :: bow :: [/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

[glow=black]A widzieliście odcinek 4 4 sezonu? Jak dla mnie bardzo zabawny ::rad:: Szczególnie że pojawili się już Ci zapowiadani geje i Susan zamiast się im przypodobać podpadła im, warto to zobaczyć, no i motyw z peruką Lynette (na marginesie mówiąc łysa wygląd anie bardzo -ale to chyba charakteryzacja?!), powrót matki Rexa, jak zawsze świetna Edi lub Gaby pielęgniarka :lol: Tylko końcówka taka z tą babcią jakąś -trochę jej szkoda, ciekawe kto znajdzie jej kartkę, ta nowa desperatka to wredna bitch jak dla mnie [/glow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

[shadow=black]Ja widziałam ;) Też myślę, że aktorka która gra Lynette jest tylko tak ucharakteryzowana na łyso ;) Susan jak zwykle coś nie wychodzi, ta jej córka jest milion razy bardziej rozgarnięta od niej :lol: Mam nadzieję, że tą karteczkę znajdzie córka i w końcu dowie się czegoś więcej o tym co matka przed nią ukrywa. Nawiasem mówiąc dziewczyna która gra tą córkę jest bardzo ładna, mogłaby zostać w serialu na dłużej ::ok:: [/shadow]
- dobrze
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

[shadow=black]Ja też ciągle oglądam 4 sezon i jestem pod wrażeniem. No, wreszcie Ci wcześniej zapowiadani geje się pojawili i teraz spędzają sen z powiek Susan. Myślę, że będzie z nimi ciekawie. Na razie Bob mi się ciekawszy wydaje, ten drugi taki trochę czasem niekumaty się wydaje. Chciałbym żeby zostali na stałe w serialu, ale pewnie to postacie tylko na jeden sezon... No i Bob nosi Dolce! :D [/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
wiwi

[shadow=black]A ten aktor co gra tego bardziej luzackiego geja grał też w jakimś serialu komediowym z Christiną Applegate. Pamiętam, że grał doktorka i bardzo go lubiłam;) W DH na razie niespecjalnie mi się podoba...[/shadow]
- dobrze
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

wiwi pisze:[shadow=black]A ten aktor co gra tego bardziej luzackiego geja grał też w jakimś serialu komediowym z Christiną Applegate. Pamiętam, że grał doktorka i bardzo go lubiłam;) W DH na razie niespecjalnie mi się podoba...[/shadow]
[shadow=black]"Jesse" polski tytuł "Jej cały świat" bardzo fajny sitcom, ale jakoś nie skojarzyłem tego kolesia, mimo że znajomo mi wyglądał :) z tych gejów to wolę właśnie tego, ale nie było ich a najnowszym odcinku, ogólnie ten odcinek był najnudniejszym jakie były do tej pory a wkrótce jeszcze tylko 2 odcinki i czeka nas przerwa przez durny strajk, ale za to zobaczcie jakie ciekawe rzeczy będą! :shock: http://pl.youtube.com/watch?v=mQsKZIN1jrI
Wisteria Lane nawiedzi tornado ::bojesie:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

A co się dzieje z Gaby w 4 sezonie ::chytry:: ??I z Edie?Prosze :: bow ::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak wczoraj zobaczyłem końcówkę drugiego odcinka to dosłownie spadłem z łóżka :!: ::ke::
Czego, jak czego, ale że ta starucha trzyma męża w zamrażalniku nigdy bym się nie spodziewał.
Fajnie się ogląda, nie znając żadnych spoilerów ::rad::
ODPOWIEDZ