Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mikołaj i Kasia zagrożeni... Licze na to ,że jednak widzowie uratują Mikołaja! Myśle ,że ma większy potencjał i zapał do śpiewania niż Katarzyna... Jej wykonania niestety mnie nie przekonują a Mikołaj może nie śpiewa idealnie ale w stosunku do Kaśki lepiej...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja wolę, żeby została Kasia. Ale pewnie, jak to mówi Ibisz, "tłum rozpalonych nastolatek" nie pozwoli odejść swojemu idolowi. ::jezyk:: Według mnie Zielińska śpiewa lepiej od Krawczyka.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja wolę, by Mikołaj został :P I pewnie on zostanie ::krzyw:: Ale jeszcze nic nie wiadomo ::jezyk::
A dziś GTNL :wink: Ciekawe jak tym razem spiszą się uczestnicy. I czy Doda uspokoiła się na stałe, czy znowu będzie coś bredzić...
W sobotę była Przebojowa Noc latynoska, była boska!! :serce: Natasza śpiewala piosenkę ,,Konga" i ,,Cambio dolor", ale w wersji polskiej. Śmiesznie udawała Milagros :mrgreen: To był jeden z najlpeszych odcinków Przebojowej Nocy :!:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zajrzałem ostatnio z ciekawości na Big Brother 4.1. Nawet mi się spodobał, ale to już nie to samo co dawne edycje. Zapamiętałem już Marco i Pawła (z dredami) oraz Mariana i Zosię. Ale wciąż nie wiem która to słynna w tym temacie Jola. Fajny pomysł z tymi seniorami. Nieźle się ubawiłem oglądając ich poczynania. A z tymi tańcami też fajny pomysł. A oni mają tak cały tydzień tańczyć? Ja bym chyba nie wytrzymał. Domek też fajny. Dużo ładniejszy i większy niż kiedyś. Ogólnie fajna edycja. Jak będę miał czas to będę to oglądał.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

To w prywatnej telewizji nie dzieją się takie rzeczy, jak w publicznej ( i to wszystko z naszych abonamentów ::plask wczolo: ).
Na początku tylko napiszę, że najładniej tańczyła Olga, potem Mroczek. Babiarz również tańczył ładnie, ale jakoś nie został doceniony, Zelt moim zdaniem dzisiaj nie pokazał nic wyjątkowego ::kwasny::

I punkt kulminacyjny każdego odcinka, czyli Doda ocenia taniec ( a właściwie próbę tańca ) Salety ::cojest:: ::plask wczolo:
Dzisiaj przebili samych siebie. Niestety, im bardziej Doda wyzywa Saletę, tym więcej ludzi wysyła na niego SMS-y, ponieważ dalej chce oglądać ich kłótnie. Cóż, ja też się z tego śmiałem ::cojest:: ::loll::
Jestem troszeczkę rozczarowany Maćkiem Kurzajewskim, który zamiast w porę zareagować i przerwać tę inteligentną konwersację, stał jak ciołek z otwartą gębą i nie reagował ::ysz::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Doda to prymityw, już chodzą słuchy, że mają ją wyrzucić z jury GTNL 8) Wczoraj jak debilka chwaliła się tą nagrodą, ale jej Saleta dowalił ::loll:: ,,Doduś, ale inni lepiej śpiewają, ale ty dostałaś nagrodę" :mrgreen: To riposta na to, co Doda powiedziała, że inni muszą odpaść, by on robił z siebie błazna dalej, czy jakoś tak...
Bardzo szkoda mi Przemka :cry: Jeździł super, był taki śmieszny, taka bidulka, taki kochany... Jeździł super, trzeba przyznać, ale cóż... :( Na pocieszenie mam to, że jeszcze przed programem powiedział ,,Jeśli dotrwam do 6 odcinka, to będzie to dla mnie ogromny sukces". A to był 6 odcinek...
Teraz będę kibicować Przemkowi Salecie. Jeździ jak jeździ, nie robi jakiś rewelacyjnych figur, ale jak się waży 115kg, to trudno wogóle po lodzie jeździć. A wczoraj zrobił piruet, czy coś podobnego, brawa dla niego!!! :: bow :: Ludziom się tak łatwo ocenia, bo nie robi podskoków, podnoszeń... Ale stara się chłopina jak może ::krzyw::
Mroczek, pojechał znakomicie, fenomenalnie i się wybronił tam przed upadkiem, szkoda mi tego łyżwiarza, co się wywalił, ale takie rzeczy się zdarzają.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A ja lubie Przemka Salete!Bardzo dobrze przygadał Dodzie ::ok:: :: bow :: Wkurza mnie ta dziewczyna.Uważa się za niewiadomo kogo ::kwasny:: Najpiękniejsza,najmądrzejsza i najlepiej śpiewa!Taaa jasne chyba dla siebie...
A poza tym to wkurza mie to włażenie do tyłka Dodzie przez prowadzących ::kwasny:: Kurzajewski to już w ogóle boi się coś powiedzieć!
Team Hunter:)A jak!
Kitty

Post autor: Kitty »

Nie oglądałam wczoraj GNTL, bo już nie mogę słuchać durnych textów Dody i patrzeć na jej żenujące zachowanie. :evil: :evil: :evil: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Ona nie potrafi zdania powiedzieć, żeby się nie ośmieszyć. :evil:
Gabra-Sheila pisze:Doda to prymityw, już chodzą słuchy, że mają ją wyrzucić z jury GTNL
Oj, byłoby cudnie... Ale brzmi zbyt pięknie żeby mogło to być prawdziwe... :roll: :wink:

A kto odpadł wczoraj? ::chytry::
Kurcze, tydzień temu się zdziwiłam, jak odpadła Marysia a został Przemek Saleta. :shock:
Fajny, sympatyczny facet, ale tańczy strasznie. :(
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Kitty pisze: A kto odpadł wczoraj? ::chytry::
Przecież już pisaliśmy, że Przemysław ::plask wczolo:

W tym sporze jestem całkowicie za Dodą. To jest debilstwo do potęgi, że przemiły, robiący świetne piruety i spirale Przemek odpadł, a Saleta, który nie umie kompletnie nic ( wybaczcie, ale on nawet na tej jednej nodze nie umiał ustać, cały się trząsł ) przechodzi dalej. To nawet ta sędzina powiedziała, że on powinien leżeć na łóżku, zamiast swojej partnerki.

A co kary, to pewnie poniesie ją Kurzajewski za to, ze nie umiał w porę zareagować.
A Dodzie co najwyżej mogą zabrać tron i będzie biedulka siedziała na taborecie ::loll::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wczoraj jak zwykle podobały mi się Tatiana i Doda :serce:
Doda od czasów Baru nic się nie zmieniła .Fajnie jeździła po Salecie , że zachowuje się jak trzynastolatek , zeby zaczal pisac ksiazke albo listy , ze jest chamski prostacki i wogole nie umie jezdzic na lyzwach.Ale przecież to wszystko prawda .Uwielbiam Dodę ::rad::
Ciąglę kibicuję Oldze Borys , która wreszcie jest doceniona :: bow ::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też w konflikcie Doda - Saleta jestem po stronie Dody. Może i ona ma niewyparzony język, ale ja ją lubię. ::krzyw:: Śmieszą mnie jej zachowania, a na Saletę po prostu nie mogę już patrzeć! :evil: Poza nim lubię wszystkich z ekipy GTNL.
Tatiana tańczyła wczoraj fajny układ na koniec - ta piosenka była piękna. Wiecie może jaki ma tytuł i z jakiego filmu pochodzi? (w refrenie było coś w stylu "Roxanne")
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Orientuje się ktoś w BB 4.1 :?:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Leon pisze:Orientuje się ktoś w BB 4.1 :?:
Ja, a jakie masz pytanie? Pytaj. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Leon

Post autor: Leon »

Ten chłopak wysoki z BB jest pedałem czy nie w koncu bo dzis na youtubie widziałem jak go testowali wykrywaczem klamstw, on płakał (dramat normalnie) ale jego odpowiedzi nie znalazłem. :?:
Tomala

Post autor: Tomala »

Chciałbym wspomnieć o programie You can dance - poprostu tańcz. Dziwi mnie że nikt o tym nie pisze. Oglądam ten program i bardzo mi się podoba. Fajni uczestnicy i jurorzy. W sumie to w jury nie ma ani jednego Polaka: Weronika - Ukrainka, Augustin - Kubańczyk, Piróg - Żyd. A wy oglądacie ten program? Co o nim sądzicie?
ODPOWIEDZ