Samo Życie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Nie bój się ja też tak myślałem, ale wolałem ukryć prawde.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Marysia i Leszek u Wojewódzkiego - to było fajne :)

B@r jestem pod wrażeniem :) Teraz będziesz sławny :) Bardzo miły gest ze strony scenarzystów :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

normalnie gwazda nam sie rodzi!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Wiesz B@r, czytałam, że Daniel Olbrychski na swoje 50-cio lecie gra Króla Leara (reżyseruje zaproszony przez niego Konczałowski) w Teatrze na Woli i casting do obsady robił....oglądając seriale, szczególnie Samo Życie i Kryminalnych.
Do jednej z ról wybrał naszego Łukasza (Dariusz Wnuk - to dla niewtajemniczonych :) )
W ogóle stwierdził w tym wywiadzie , że największe talenty rodzą się w naszych serialach i gdyby nie S.Ż. (bardzo ceni ten serial) nie dostrzegłby tak wspaniałego aktora jak Dariusz.
Cieszę się bardzo :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Boldfanko, gdzie to przeczytałaś?
Dałbym newsa na stronę :D
A Daniel nawet gościnnie grał w SŻ :D
Fajnie, że wybrał Darka 8) :D
Awatar użytkownika
Boldfanka

PS Kiedyś wspominałeś, że Łukasz coś ostatnio wygląda mizernie. :cry:
To pewnie ze zmęczenia, bo miał mordercze próby (bardzo poważny spektakl) i jednocześnie grał w serialu. Nie zauważyłam, żeby były jakieś dłuższe przerwy.

[ Dodano: 2006-01-23, 00:09 ]
Gazeta Wyborcza Dział KULTURA z dnia 21-21 stycznia 2006.
Wywiad na stronę z Dorotą Wyżyńską.
Premiera 21-21. 01.2006 w Teatrze na Woli w Warszawie.
Na premierę nie zdążyłam, ale niedługo polecę, bo interesuje mnie i Olbrychski i Wnuk, no i oczywiście Szekspir.
Ściskam 8)
Awatar użytkownika
B@r

Tak, Boldfanko, ale wtedy mi bardziej chodziło o Łukasza niż Darka.
W ogóle na żywo jak go widziałem, to doznałem szoku ::jezyk:: Jest b. wysoki i szczupły 8)
Żałuję, że po akcji w szpitalu Łukasz jest teraz sam :x Nawet Kasię mu wzięli do Dęblina :x
Boldfanko, a jaka to sztuka?
Kurde, nie mam tej gazety ::kwasny:: :(
Awatar użytkownika
Boldfanka

Pisałam - "Król Lear" Szekspira.
Jutro może jeszcze będzie w zwrotach w kioskach, to wydanie sobotnio-niedzielne
Awatar użytkownika
B@r

A tak :: bow ::
Sprawdziłem na stronie Teatru na Woli i tam gra też Borys Jaźnicki(Czarek)i Przemysław Sadowski(Kacper). Ekipa z SŻ na czele z Darkiem 8) Też się w takim razie na to wybieram 8) Postaram się jutro dorwać gazetkę.
Pozdrawiam,
B@r 8)

[ Dodano: 2006-01-27, 16:57 ]
Akcja rozgrywa się po tym, jak Agnieszka nakrywa Kasię i Łukasza jak rzucają do tarczy w przywieszone tam zdjęcia Przemka.
Łukasz wyznaje Agnieszce po raz drugi miłość.

Obrazek
http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=2OIY ... 0D6NLFB9UO
Remek

Post autor: Remek »

Chcialem zdementowac klamstwo zamieszczone tu przez B@ra,ze nie zobaczymy juz serialowej Anity bo umrze.Otoz monika Bolly (anita) wraca na plan serialu juz w marcu.
Awatar użytkownika
B@r

:lol:

[ Dodano: 2006-03-16, 13:18 ]
Moja tematyka 8)

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
wiwi

Dzięki B@r za zdjęcia! Zwłaszcza Marysi i Leszka :serce: Co się teraz u nich dzieje? Marysia dostała w końcu rozwód?
Awatar użytkownika
Boldfanka

Rozwód na bardzo dobrej drodze na korzyść Marysi.
Są nowe zeznania Bożenki (gosposi), która przypomniała sobie, że słynną taśmę (zniszczoną przez Ryszarda) z igraszkami Rysia i Marty oglądała policja i można to sprawdzić w ich notatkach służbowych i ew. zeznaniach.
Dobra była scena Ryszarda z jego mecenasem jak mu powiedział prawie dosłownie, że uważał od początku Rysia za oszusta, ale udawał, bo chciał wygrać sprawę.
No, ale tym razem pewnie zwycięży sprawiedliwość, a nie jego kunszt adwokacki. Powiedział to z rozbawieniem i jakby zadowolony, że Ryszard przegra ,mimo że oczywiście on też przegra jako adwokat.
Tak na marginesie t o zawód adwokata jest dla mnie bardzo "szemrany" - nie ważna jest sprawiedliwość, ważna jest sztuka wygrywania sprawy..... :(
Awatar użytkownika
wiwi

Dzięki Boldfanko! Cieszę się, że Ryszardowi nie udało się odegrać ofiary. Fajna jest ta Bożenka, tak nagle ją olśniło ;) Mam nadzieję, że teraz nic juz nie stanie na drodze szczęścia mojej ulubionej pary :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z tego co ostatnio zerkałem to znowu bardzo ciekawie w "Samym życiu" i te niektóre teksty są zaje..fajne 8) nie to co sztuczna słodkość i grzeczność w np. "MjakM" Tamarka ma teraz ładniejszą perukę -ale ten jej narzeczony jest ciapowaty ::kwasny::
A podobno była scenka jak Agata spoliczkowała rywalkę? Bardzo chciałbym to zobaczyć -jest gdzieś video? :roll: Mam nadzieję też że Agata zwiąże się z kimś fajnym i nie wróci do tego zarozumiałego dupka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ