Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Ostatnio tu nie komentowałem, a dużo się działo... ::chytry::

Przede wszystkim Bridget wreszcie zna prawdę!! Sceny w Big Bear mistrzowskie! Bridget świetnie poprowadziła rozmowę z Brooke. :wink: Zachowanie Brooke bez komentarza: Bridget daje jej znać wyraźnie do zrozumienia, że wie o niej i Deaconie, że zna całą prawdę, a ona na to jaką prawdę... ::plask wczolo: Nie była w stanie przyznać się przed Bridget i powiedzieć jej to od siebie... ::plask wczolo:
Szkoda mi bardzo Bridget. Dowiedzieliśmy się jak piętno bycia dzieckiem Brooke Logan przez lata się na niej odbijało, jednak ona zawsze broniła swojej matki, ale jednak prawda okazała się bolesna i Ci wszyscy ludzie mieli rację. ::kwasny:: Dobrze, że Bridget wreszcie się przyznała, że pamięta czasy jak podawała Brooke husteczki, gdy ta wylewała łzy po kolejnym facecie... ::chytry:: ::kwasny::
Najlepszy tekst Bridget, że nie chce być drugim Ridgem. ::rad:: Bridget tak naprawdę już dawno temu przez te wyskoki swojej matki przeszła ekspresowy kurs dorstania...
Tyle że to tylko tekst dla potrzeb wątku, wiemy że nie do końca tak było :lol: Poza tym to Brooke wychowała Bridget na taką "wspaniałą" osobę, nie Eryk i Ridge, szczególnie nie byli pomocni Ridge,Stephanie przez których Brooke głównie musiała wypłakiwać te łzy

[ Dodano: 2007-12-10, 17:37 ]
Ridge jest teraz okropny:/ a to nie jest prawda że to wina Brooke że Macy zginęła, to w ogole nie było tak, Macy sama wiedziała że oni sie kochają ale uczepiła sie Thorna a wypadek samochodowy jak miała z Brooke to Brooke chciała ją powstrzymac ale ona przyspieszyła na zakrecie -no ale wiadomo Sally w tej sprawie głównie głupoty gada (jakby wiedziała o romansie z Deacoenm dopiero mogłaby sie mścić a ta zemsta to trochę śmieszne), Amber ładnie postąpiła przepraszając Erice.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Z lekkim opóźnieniem, ale muszę powiedzieć, że CJ wrócił i od razu mnie drażni maksymalnie :evil: Co on ma do wszystkich Forresterów? Co mu Bridget takiego zrobiła? Gada jak potłuczony, wielki skrzywdzony pan na włościach, yhhh :?
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale beznadziejny pomysł miała Amber z tymi telezakupami. To jest prymitywne. Zawsze jak widze Mango to przełączam na inny kanał. Ciągle gadają to samo a te ich produkty nie dość że są drogie to jeszcze tandetne.
Marisa

Post autor: Marisa »

To był pomysł Ricka ::chytry::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja bym tak telezakupów nie krytykował do końca. Choć to nie jest idealny kanał dystrybucji i promocji projektów, ale jest to sposób na zainteresowanie potencjalnych klientów swoimi produktami. Tym bardziej, że Forrester'owie raczej nie szukali klientów w masowej widowni. Tymczasem swoją marką mogą dotrzeć do zupełnie nowego grona odbiorców. Wydae mi się, że zapomniano o jeszcze jednej drodze promowania swoich produktów. Mianowicie jest to internet. FC mógłby założyć profesjonalny sklep internetowy. Ich portal może dotrzeć do wielu odbiorców na wszystkich kontynentach.
CJ już łagodniej podchodzi do Bridget, być może on widzi, że nie jest ona "100-procentowym" członkiem rodziny Forrester. I nawet zgodził się, by zamieszkała u niego. Chłopak musi jeszcze dojrzeć do tego, by nie widzieć wszystkiego albo w czarnych, albo białych barwach.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajne dziś odcinki z telezakupami prawda? A zabawne jakby tam Sally zadzwoniła ::rad:: ona taka pewna siebie a Amber zaczeła ratować sytuacje a Ridge jak wrócił do Spectry -mieliśmy pokazane że i tam detale się sypią np. z krawcami :zeby: Fajnie Eryk przygadał Ridge'owi ::krzyw:: Stephanie jest dziwna, powinna trzymac z Erykiem i Amber bo przecież zakładała tę firmę, w ogóle Ridge pokazał jak mało dla niego znaczy Sally bo w rozmowie z Erykiem rzucił że mógłby zmienić jej nazwe firmy jakby chciał, CJ ma rację -Sally źle zrobiła odając się w ręce Ridge'a, ogólnie ona teraz nie jest taka fajna jak kiedyś. A Eryk jak wszedł do studia z Megan, wyglądali jak para :zeby: dziwne że nie ma z nią teraz romansu ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Taylor jest chyba szpiegiem Spectry. :evil: Nikt nie wie, co sie dzieje u Forrester'ów. Jak się połapią, że ona wynosi konkurencji informacje, to chyba powinni zamknąć podwoje FC dla niej. Tony jest uczciwszy, i nic nie donosi Kristen, choć pewni bardzo chciałby.
Zastanawiam się, czy opóźnienie przybycia modelek, to nie jest przypadkiem jakiś sabotaż Massimo i jego ludzi. Szczerze mówiąc, można się spodziewać wszystkiego.
Podobała mi się dzisiaj postawa Eric'a. Świetnie przygadał Ridge'owi, że obecne kłopoty FC to efekt kalania swojego gniazda przez Ridge'a.
Jak wyliczyłem FC tylko na sprzedaży topów Amber w ciągu jednego programu zarobiła ok 100 tys USD. Kwota zapewnie zostanie pomniejszona o marżę dla kanału emitującego telezakupy. Teraz niech idą za ciosem i zakładają profesjonalny sklep on-line.

[ Dodano: 2007-12-13, 22:09 ]
Amber tym razem się udało, cała kolekcja została sprzedana. Rick niepotrzebnie dzwoł do Ridge'a. Swoja pewnością i odwagą mógł tylko rozjuszyć starszego brata.
Sheila robi się już monotematyczna. Ciągle zawraca Erica'e głowę Rick'iem. To zaczyna byc denerwujące. I dobrze, że dziewczyna sie postawiła.

[ Dodano: 2007-12-14, 20:50 ]
I znów jestem samotnnym komentatorem. ::ysz::
Szczerze mówiąc, spodziewałem się dzis pokazu u spectry. A tutaj o tym pokazie tylko gadali. Czyżby CBS oszczędzała w 2002 roku? :roll:
Sheila zabrała z domu wszystkie swoje oszczędności. ::loll:: ::loll:: i postanowiła całość bądź część przeznaczyć na faceta, który za nią, pozbędzie się Amber. Podejrzewam, że w Mystic dawno już ją wyrzucili z pracy. ::loll::
Przyjęcie u Forrester'ów zapowiada się ciekawie. Oby je pokazali, zamiast o tym gadać, jak w przypadku pokazu.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dopiero dziś nadrobiłam wczorajsze odcinki - już nie mogę się doczekać poniedziałkowych! :serce: Dawidku, wydaje mi się, że na pewno pokażą przyjęcie nad basenem. Będzie się działo! Sheila jest po prostu niesamowita! Końcówka pierwszego odcinka, kiedy na zdjęcie Amber spadały krople czerwonego atramentu, była świetna. :twisted: W sumie to Forresterowie żyją od ślubu do pokazu, od pokazu do przyjęcia itd. :wink:
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

" Jak dobrze być złą " :D

Kocham Sheile przynajmniej się dzieje coś ciekawego :D
Forrester

Post autor: Forrester »

Piotrek pisze:" Jak dobrze być złą " :D

Kocham Sheile przynajmniej się dzieje coś ciekawego :D
To był tekst odcinka :zeby: Świetna Sheila, Lancowi się udało, ale miał niezłego stracha :wink: CJ pokazał wreszcie trochę ludzkiej twarzy ::ok:: Thorne jaki bystry, zauważył, że Erika ma ochotę na Ricka (do rymu nawet) ::loll::
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Beja

Ja też już parę razy pisałam o Ricku i Erice i też mi się rymowało. :D
Odcinki z Sheilą są oczywiście świetne - szkoda, że zaczęłam oglądać Modę, kiedy jej już nie było. Ja jakoś się jej nie boję - w przeciwieństwie do niektórych czarnych charakterów - raczej ona wzbudza we mnie śmiech(?) i satysfakcję, bo chce dokopać Amber. :twisted:
Dawidek
Administrator

Sheila jak zwykle idzie do celu po trupach. Jest oczywiście ciekawie w serialu. Potwierdza się ponownie to, że Amber ma pecha. Tym razem nikt nawet nie wie, gdzie czai sie wróg. Zastanawiam sie teraz, czy Amber słyszała, co Lance mówił do siebie. ::loll::
CJ inaczej zaczyna traktować Bridget. Nawet ją przeprasza. Widać, że nie obwinia jej o śmierć swojej siostry. Podobało mi się wspomnienie Becky. Dobrze przypomnieć sobie znajomą twarz.
Thorne ma czujne oko, od razu zauważył, że ona patrzy na Rick'a. Może sam przyglądał się Erica'e? ::chytry::
Abec

Post autor: Abec »

Stefa jak zawsze ma najlepszy wywiad w galaktyce. Brooke nawet nie wie gdzie jest Bridget, podobnie zapewne Eric i reszta, a Stephanie nie dość, że zna miejsce zamieszkania/pracy dziewczyny, to jeszcze doskonale zdaje sobie sprawę z kłopotów dziewczyny z CJem.

Mówcie co chcecie, ale Rickowi bezporównania lepiej z zarostem ;)
Awatar użytkownika
Beja

Ja się tak dziś przyglądałam temu odmienionemu Rickowi i przyglądałam.. i muszę powiedzieć, że ładnie mu z tym zarostem! :serce: CJ jak dziś strzelał oczami do Bridget... Czy już mówiłam, że bardzo wydoroślał i wyprzystojniał po ostatniej nieobecności?
Mam nadzieję, że Amber nie weźmie Ricka na litość... Rick, nie daj się jej! Zdaje się, że ona już wcześniej mówiła, że to ostatni raz... :twisted:
Onyks

Post autor: Onyks »

Sheila jak zwykle boska. Na jej widok zawsze chcę mi się śmiać. Nie wiem dlaczego. Dla Amber nie mam litości. Cieszę się z tego, co ją spotkało. I jeszcze te jej głupie teksty o tym, że to jej ostatni raz. Nawet nie liczę, ile razy ona to już powiedziała. Jeżeli Rick jej wybaczy, to stracę do niego szacunek.
Zablokowany