Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja jednak jestem na forum znacznie dłużej od MrPrukwy, a mam takie samo zdanie 8) :lol:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Marisa pisze:Ja jednak jestem na forum znacznie dłużej od MrPrukwy, a mam takie samo zdanie 8) :lol:
Ale ja mam takie samo wrażenie jak wy i temu nie przecze ,ale w mojej wypowiedzi o coś innego chodziło 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor dziś znowu wyglądała pięknie i ciesze się że dołączyła do wątku Amber :) wreszcie robi coś pozytywnego. Ziggy'emu trochę się dziwię, on się chyba domyśla że Sheila usuneła jego kolegę a jednak go to nie rusza :roll: Nie mogę tu spoilerować, ale konicznie oglądajcie jutrzejsze odcinki! :wink: A Amber robi teraz to samo co ja bym robił na jej miejscu :mrgreen: Poza tym jak fajnie że wcieło Ridge'a :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Erica nie jest nachalna w podrywaniu rick'a. Prawie tego nie robi. Właściwie trudno odgadnąć jej intencje. Do końca nie wiadomo, jaki ma w tym wszystkim cel. Jedno jest jednak pewne, spełniła swoje marzenia i próbuje jak najwięcej skorzystać z nadarzającej się okazji. Opiekuje sie dzieckiem i ma dobry kontakt z Rick'iem. Podejrzewam, że ona jednak wzięła sobie rady matki do serca i tylko czeka na nadarzającą sie okazję. Dla niej kłopoty Amber mogą być na rękę.
Amber nieświadomie jest prawie bliska odkrycia prawdy. Erica jest w tej sytuacji niewinna. Ona jednak nie zdaje sobie sprawy z tego, jaką przeszłość ma jej matka i do czego jest zdolna. I paradoksalnie droga do Sheila'i idzie przez Erica'ię. To ona jest łącznikiem między Forrester'ami, a panią Carter. Amber dobrze kombinuje, padło na Erica'ięwczyna w ogóle nie wie nawet, co tak naprawdę się święci. A ta teoria jest dość wiarygodna, tylko, że nie poparta dowodami.
Ktoś z Was pisał, że rick, to taka "dupa wołowa". ::loll:: Dzisiaj temu komuś muszę przyznać rację. Nie wiem, po co on podzielił się z Erica'ią rewelacjami Amber. Mógfł to zostawić dla siebie. ::plask wczolo: Tym bardziej, że trochę uwierzył Amber, przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Znając Erica'ię, to ona wszystko wyśpiewa mamusi. ::krzyw::
Ostatnio Taylor poprawia u mnie swoje notowania. Stara sie wraz z Amber rozwikłać tę zagadkę. Przeszła sporą metamorfozę, może chce odkupić swoje winy, kiedy spiskowała z Ridge'em przeciwko Rick'owi i jego stronnikom. :roll:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A moim zdaniem komentarze Erici w sprawach Amber są zbędne.I jakim prawem skoro Amber dzwoniła, Erica nie poprosiła Ricka do telefonu tylko sama zdecydowała,że nie porsi go żeby nie zepsuł sobie humoru czy coś w tym stylu ::kwasny:: Niech już nie udaje takiej świętej ::kwasny:: Zaraz wskoczyłaby do łóżka Rickowi ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Kitty

Post autor: Kitty »

Misiu, zgadzam się z Tobą. ::ok:: Za kogo Erica się uważa żeby decydować, czy Rick będzie rozmawiał z żoną, czy nie. ::plask wczolo: W końcu jest tylko opiekunką małego Erica, życie Amber i Ricka to niej zakichany interes. ::kwasny::
Dawidek pisze:Erica nie jest nachalna w podrywaniu rick'a. Prawie tego nie robi. Właściwie trudno odgadnąć jej intencje. Do końca nie wiadomo, jaki ma w tym wszystkim cel.
E tam klei się do niego niemiłosiernie. Nie nazywa rzeczy po imieniu co prawda, bo się boi że Rikuś mógłby się jej wymknąć. Ale te jej spojrzenia, zagadywania, uśmieszki- kokieteria na całego. :roll:

Co do Amber, cieszę się, że ma sprzymierzeńca w Taylor.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wow, całe wieki tu nie pisałam.
Co do Erici to NIKT nie ma prawa decydować za kogoś, czy poinformować go o telefonie jakby nie było - żony! Chciałabym żeby Amber jak najszybciej odkryła, że Shilla is back :twisted:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Robi pisze:
MrPukwa pisze:Robi, zauwazyłem że weług ciebie Amber i Taylor cokolwiek by robiły to są złe ale Brooke to bóstwo!
Och, Amber jesteś tak blisko rozwikłania zagadki! Nie poddawaj się! Mam nadzieje że Rick zmądrzeje i wróci do niej.
Jest pod wrażeniem ,że przewertowałeś wiele tematów w ,których ja pisałem , bo do takich wniosków można dojść po przeczytaniu wielu moich postów , bo z tego co pamiętam od kiedy jesteś na forum nadzwyczjnie nie jechałem po Taylor ,a tym bardziej nie chwaliłem Brooke :wink: ::krzyw::
Bardzo ciekawe gdyż przeczytałem tylko kilka stron paru tematów i doszedłem do takiego wniosku. A poza tym widze komentarze innych o twoich "modowych upodobaniach" z których tez mozna odczytać że nie lubisz Amber ani Taylor a lubisz Brooke. Ktoś nawet napisał że "widocznie jesteś do niej uprzedzony. (Amber)"

A moze ta ja zbyt pochopnie wyciagam wnioski? ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

MrPukwa pisze:
Robi pisze:
MrPukwa pisze:Robi, zauwazyłem że weług ciebie Amber i Taylor cokolwiek by robiły to są złe ale Brooke to bóstwo!
Och, Amber jesteś tak blisko rozwikłania zagadki! Nie poddawaj się! Mam nadzieje że Rick zmądrzeje i wróci do niej.
Jest pod wrażeniem ,że przewertowałeś wiele tematów w ,których ja pisałem , bo do takich wniosków można dojść po przeczytaniu wielu moich postów , bo z tego co pamiętam od kiedy jesteś na forum nadzwyczjnie nie jechałem po Taylor ,a tym bardziej nie chwaliłem Brooke :wink: ::krzyw::
Bardzo ciekawe gdyż przeczytałem tylko kilka stron paru tematów i doszedłem do takiego wniosku. A poza tym widze komentarze innych o twoich "modowych upodobaniach" z których tez mozna odczytać że nie lubisz Amber ani Taylor a lubisz Brooke. Ktoś nawet napisał że "widocznie jesteś do niej uprzedzony. (Amber)"

A moze ta ja zbyt pochopnie wyciagam wnioski? ::jezyk::
Raczej kilkadziesiąt stron i tematów , bo komentowanie czyjś uprzedzeń na podstwie kilku podstów jest głupie ::kwasny:: ::plask wczolo:
Inna kwestia to to ,że każdy z nas ma swoje ulubione bądź nie ulubione postaci i każdy komentarz jest mniej lub bardziej zredagowany pod tym kątem .
Poza tym przyjąc wasz tok myślenia ,że ma straszne uprzedzenia do wybranych według was bohaterów to zmienia faktu ,że nie mogę komentować zachowań postaci . Według mnie latanie z wywieszonym jęzorem na wierzchu jest kretyńskie , już nie wspominając o oskarżeniach rzucanych na wszystkich do okoła .
Awatar użytkownika
junk

Post autor: junk »

Misia pisze:A moim zdaniem komentarze Erici w sprawach Amber są zbędne.I jakim prawem skoro Amber dzwoniła, Erica nie poprosiła Ricka do telefonu tylko sama zdecydowała,że nie porsi go żeby nie zepsuł sobie humoru czy coś w tym stylu ::kwasny:: Niech już nie udaje takiej świętej ::kwasny:: Zaraz wskoczyłaby do łóżka Rickowi ::kwasny::
Myslisz, że jest... :wink:
Sex with you is incredible.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Taylor w roli detektywa wygląda komicznie ::loll::
Ale nareszcie wplątała się w czyjś wątek, bo swojego już chyba nigdy nie będzie miała... ::jezyk:: ::chytry:: ::jezyk::

Już nie mogę patrzeć na Erikę ::plask wczolo: Jak obca dziewucha możne zabronić żonie pójścia do własnego domu, do męża, do dziecka ::loll:: ::plask wczolo: Na miejscu Amber wezwałbym ochronę i kazał wyrzucić tę zgniłą dziewuchę na zbity pysk. Denerwują mnie tacy zarozumiali ludzie.

A zapowiedź kolejnych odcinków była świetna :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szok że nadal dają czasem zapowiedzi, ta dziś była super z tymi ujęciami, najśmieszniejsze że lektor to przetłumaczył po swojemu :zeby: ::rad:: Świetnie że Taylor wpakowała się właśnie w wątek Sheili, teraz ma szansę skończyć jak Lance ::jezyk:: szkoda jednak że nie odkryła dziś, iż to Sheile pocieszała, Erica faktycznie bezczelna i zaczepiła Amber a ona ją odepchneła i teraz oczywiście wygląda to jak wina Amber ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Onyks

Post autor: Onyks »

Sheila za długo się bawi. Mogłaby zabić Amber i byłoby po kłopocie. Genialnie odegrała scenę zrozpaczonej kobiety. Starcie mojej ulubienicy z tą dziewuchą fenomenalne. Amber trochę przegina. Rozumiem, że chcę odzyskać męża, ale nie powinna nikogo oskarżać o morderstwo nie mając dowodów. Niech ona coś ze sobą zrobi, bo wygląda fatalnie. Może gdyby była ładniejsza, nie drażniłaby mnie tak. Choć i tak nigdy jej nie polubię. Jeżeli przez nią Erica umrze to nie wiem, co zrobię.
Awatar użytkownika
Robi

Góra z górą się nie zejdzie ,ale kretynka z kretynką tak ::plask wczolo: Jedna zabrania drugiej spotkać się z własnym mężem ::kwasny:: Natomiast Amber to jak widzieliśmy mieliśmy ciąg dalszy jej bezpodstawnych oskarżeń o podanie narkotyków , porwania i co chyba najgorsze o oskarżenia o morderstwo ::plask wczolo:

Dzisiaj gdyby Taylor szybciej nie znalazła tej chusteczki to zarobiłaby czymś w głowę . Sheila już się przymierzała :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Moim zdaniem oskarżenia Amber nie są całkowicie bezpodstawne. Wkońcu za wszystkim stoi jej matka... Jak Erica się dzisiaj wkurzyła to przypominała mi matkę.
Zablokowany