Ogólnie o filmach
Właśnie oglądnęłam "Flashdance". Pierwszy raz widziałam ten film choć jest dość stary - z 1983 r.
Prosta fabuła: młoda biedna dziewczyna, która pracuje jako spawaczka w hucie, a wieczorami dorabia jako tancerka w barze chce dostać się do szkoły baletowej...
Niby prosty, ale muzyka - świetna
"What a feeling", "Maniac"... - super
Uwielbiam muzę z lat 80-tych
Polecam wszystkim, którzy lubią filmy o tańcu i muzykę z tamtych lat
Prosta fabuła: młoda biedna dziewczyna, która pracuje jako spawaczka w hucie, a wieczorami dorabia jako tancerka w barze chce dostać się do szkoły baletowej...
Niby prosty, ale muzyka - świetna
"What a feeling", "Maniac"... - super
Uwielbiam muzę z lat 80-tych
Polecam wszystkim, którzy lubią filmy o tańcu i muzykę z tamtych lat
-
Gabra-Sheila
Wczoraj oglądałam Szczęśliwy Dzień na polsacie z George Clooney'em
i Mischelle Pheiffer
Już 3 raz to leciało na polsacie (przynajmniej ja tyle razy to widziałam ;]) Bardzo lubię tą komedię romantyczną, jest inna niż zwykle i mi się podoba
Potem przełączyłam na dwójkę, leciał też sympatyczny film z dwójką nieznanych, aczkolwiek dobrze dobranych aktorów
We wtorek jest film Radio. Cuba Gooding Jr. gra tam upośledzonego chłopaka i zapowiada się piękny film.
A do kin chyba w walentynki wchodzi komedia romantyczna z K.Heigl 27 Sukienek. Widziałam dzisiaj reklamę, a w niej była piosenka Alicii Keys NO ONE

A do kin chyba w walentynki wchodzi komedia romantyczna z K.Heigl 27 Sukienek. Widziałam dzisiaj reklamę, a w niej była piosenka Alicii Keys NO ONE
Ja widziałam
Uwielbiam Piły, więc obowiązkowo musiałam iść na to do kina. W końcu raz do roku można wydać kasę zamiast ściągać film z netu
Film mi się podobał i jak zawsze - czekam na kolejną część 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Cuba Gooding i Ed Harris :) "Radio" piękny wzruszający film o tym co najważniejsze :) Rzadko się wzruszam na filmach... Ciekawe też jest to, że film jest oparty na faktach. Jeżeli ktośnei widział to polecam najbardzomocno! :)
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
-
Gabra-Sheila
Mi się nie podobałLeon pisze:Rambo IV - niezły... ale ja nie jestem obiektywny bo od dzieciństwa polubiłem Johnego....
Piła jak to Piła ma swój klimat ale muszę przyznać że każda część coraz bardziej jest naciągana. Pierwsza była najlepszaB@r pisze:Ja w piątek byłem w kinie na 'Pile IV'. Oglądał ktoś?
Oglądał już ktoś "Pokutę" ja miałam przyjemność i muszę przyznać, że trochę przereklamowane
Ja ostatnio mam fazę na "Piątek 13" już obejrzałam 3 część
Tomala ja chyba też się wybiorę na ten film
. Dzisiaj byłam na ,,Jeszcze raz" i tez jestem bardzo zadowolona chociaż scenariusz nie jest az tak orginalny to jednak bardzo mi się podobała gra aktorów (no i sami aktorzy
) I niektóre teksty też przyprawiały o atak śmiechu.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"